IvannBa píše:Aj tato kocka jena pokeci s podobnym alebo rovnakym nickom. tento privat ale nepatri k tym co by som vedel navstivit viac krat. Chcel som hodinu ale aj ked dievca drzalo moj hrubsi penis asi nebol prave susto pre nu.... bolelo ju to nakoniec som si to urobil sam.. a odisiel som po pol hodine. Nemozem povedat ze bola drza nemozem povedat ze je nejako neprijemna spolocnicka to nie je. Nemozem ani vsak povedat zeby som sa rad vratil.. na to treba prezit nieco na co chcete naviazat.. a tu som mal pocit ze dievca statocne drzi. Takze nemozem nic povedat ani zle ale rozhodne ani nejako dobre co by vas lakalo k navsteve. Prapac Beruska... urcite vela muzom chutis.....
ladiesman píše:IvannBa píše:Aj tato kocka jena pokeci s podobnym alebo rovnakym nickom. tento privat ale nepatri k tym co by som vedel navstivit viac krat. Chcel som hodinu ale aj ked dievca drzalo moj hrubsi penis asi nebol prave susto pre nu.... bolelo ju to nakoniec som si to urobil sam.. a odisiel som po pol hodine. Nemozem povedat ze bola drza nemozem povedat ze je nejako neprijemna spolocnicka to nie je. Nemozem ani vsak povedat zeby som sa rad vratil.. na to treba prezit nieco na co chcete naviazat.. a tu som mal pocit ze dievca statocne drzi. Takze nemozem nic povedat ani zle ale rozhodne ani nejako dobre co by vas lakalo k navsteve. Prapac Beruska... urcite vela muzom chutis.....
ja uz dlhsie rozmyslam ze za nou zbehnem. ale zatial nebolo casu. raz som jej volal, ale to uz bolo neskoro.
ma aj dake sexi oblecenie?
Registrovaní užívatelia: Google [Bot]