3919 Beruska

Vaše otázky, žiadosti, prosby smerujte do tejto sekcie.

3919 Beruska

Nový príspevokod mb2000 » 03 Feb 2008 19:36

pani pozna niekto tuto babu beruska? vypada nova alebo je to podvrh jej fotky?
mb2000

Nový príspevokod Sarangh » 20 Mar 2008 16:29

hej, bol som za Beruskou (Adrianou), fotky su jej, je mila a celkom skusena (velmi dobry oral, prijemne vystupovanie). Je baculka aj v tvari, takze ti, co maju radi vychrtlinky asi nebudu spokojni. Ja som bol. Dalsie asi tri foto ma v profile na azete.
Sarangh

Nový príspevokod vaikiki » 04 Apr 2008 09:04

Mozes prosim Ta dat link na ten profil v Azete? Je tam milion berusiek.
Pacia sa mi take typy, ja som chcel ist za nou a pred nejakym casom mi odpoisala v maily ze je dostupna od 12-tej, ale vidim ze teraz pribudol oznam ze cez prac. dni robi iba od 16-tej. Skoda. :-(
vaikiki

Nový príspevokod Sarang » 31 Aug 2008 11:06

vzdy, ked baba uvadza email na azete tak to pred @ je jej nick. Toto je 83beruska83.
Sarang

Nový príspevokod asdfg » 31 Aug 2008 13:44

a heslo do toho albumu?
asdfg

3919- beruska

Nový príspevokod IvannBa » 18 Nov 2008 15:39

Aj tato kocka jena pokeci s podobnym alebo rovnakym nickom. tento privat ale nepatri k tym co by som vedel navstivit viac krat. Chcel som hodinu ale aj ked dievca drzalo moj hrubsi penis asi nebol prave susto pre nu.... bolelo ju to nakoniec som si to urobil sam.. a odisiel som po pol hodine. Nemozem povedat ze bola drza nemozem povedat ze je nejako neprijemna spolocnicka to nie je. Nemozem ani vsak povedat zeby som sa rad vratil.. na to treba prezit nieco na co chcete naviazat.. a tu som mal pocit ze dievca statocne drzi. Takze nemozem nic povedat ani zle ale rozhodne ani nejako dobre co by vas lakalo k navsteve. Prapac Beruska... urcite vela muzom chutis.....
Mal som nick IvanBA ale nedarilo sa mi prihlasit tak som spat pod tymto...
IvannBa

Re: 3919- beruska

Nový príspevokod ladiesman » 21 Nov 2008 16:08

IvannBa píše:Aj tato kocka jena pokeci s podobnym alebo rovnakym nickom. tento privat ale nepatri k tym co by som vedel navstivit viac krat. Chcel som hodinu ale aj ked dievca drzalo moj hrubsi penis asi nebol prave susto pre nu.... bolelo ju to nakoniec som si to urobil sam.. a odisiel som po pol hodine. Nemozem povedat ze bola drza nemozem povedat ze je nejako neprijemna spolocnicka to nie je. Nemozem ani vsak povedat zeby som sa rad vratil.. na to treba prezit nieco na co chcete naviazat.. a tu som mal pocit ze dievca statocne drzi. Takze nemozem nic povedat ani zle ale rozhodne ani nejako dobre co by vas lakalo k navsteve. Prapac Beruska... urcite vela muzom chutis.....

ja uz dlhsie rozmyslam ze za nou zbehnem. ale zatial nebolo casu. raz som jej volal, ale to uz bolo neskoro.

ma aj dake sexi oblecenie?
ladiesman

Re: 3919- beruska

Nový príspevokod IvannBa » 24 Nov 2008 11:28

ladiesman píše:
IvannBa píše:Aj tato kocka jena pokeci s podobnym alebo rovnakym nickom. tento privat ale nepatri k tym co by som vedel navstivit viac krat. Chcel som hodinu ale aj ked dievca drzalo moj hrubsi penis asi nebol prave susto pre nu.... bolelo ju to nakoniec som si to urobil sam.. a odisiel som po pol hodine. Nemozem povedat ze bola drza nemozem povedat ze je nejako neprijemna spolocnicka to nie je. Nemozem ani vsak povedat zeby som sa rad vratil.. na to treba prezit nieco na co chcete naviazat.. a tu som mal pocit ze dievca statocne drzi. Takze nemozem nic povedat ani zle ale rozhodne ani nejako dobre co by vas lakalo k navsteve. Prapac Beruska... urcite vela muzom chutis.....

ja uz dlhsie rozmyslam ze za nou zbehnem. ale zatial nebolo casu. raz som jej volal, ale to uz bolo neskoro.

ma aj dake sexi oblecenie?

neviem nepozadoval som treba sa jej spytat mne moc nesadla. Ale treba skusit. Ja som bol pre nu utrpenim kvoli sirke....
Mal som nick IvanBA ale nedarilo sa mi prihlasit tak som spat pod tymto...
IvannBa

Nový príspevokod manasek11 » 24 Nov 2008 17:45

nechal som sa zlakat , myslel som ze ked je moletnejsia tak aspon bude snaha vasen , ale nic, fajka normal, sex o nicom, ziadna iniciativa , aj do tvare nic moc ,neoplati sa
manasek11

Nový príspevokod RP » 19 Jan 2009 18:36

ja som sa tiez nechal zlakat aj ked som skor na chude ze vyskusam ako sa zamiesi ... no nikdy viac...z jej strany nezajem zaplat sprav sa a mozes ist ... no sklamanie na 100%
RP

Späť na Vaše otázky

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]