1KAMILP píše:a este zhodnot jej parametre pls. ksicht, postava...?
takže tá fotka je fake?????
Robino píše:Fotky nie su podla realu,bud ich ma stiahnute alebo velmi dobre upravene.Co sa tyka sluzieb tak je to priemer,fajka bola slaba,sex by som zaradil tiez priemer,skor ja som musel jej pomahat..Skuste a potom mi dajte vediet.Mozno nemala svoj den.
V ponuke píše že ponuka analný sex a že foto ma origoš,nespomínaš nič o analnom sexe,neviem usudit z Tvojich písmen či si tam vobec bol a či nás tu neblamuješ![]()
kokos píše:Robino píše:Fotky nie su podla realu,bud ich ma stiahnute alebo velmi dobre upravene.Co sa tyka sluzieb tak je to priemer,fajka bola slaba,sex by som zaradil tiez priemer,skor ja som musel jej pomahat..Skuste a potom mi dajte vediet.Mozno nemala svoj den.V ponuke píše že ponuka analný sex a že foto ma origoš,nespomínaš nič o analnom sexe,neviem usudit z Tvojich písmen či si tam vobec bol a či nás tu neblamuješ![]()
rapptorXXX píše:Bol som s Danitou, prvé čo ma prekvapilo bol byt a celkové prostredie, fakt trieda, po zapľutých pajzloch bratislavských kurvičiek nezvyklý zjav. Jednanie na úrovni, fakt ústretová baba, sex na úrovni. Pre fanúšikov orálu - perfektná fajka, súlož v pohode, nebráni sa žiadnej polohe a anál tiež pohodovka, doporučujem. Jediné čo mi vadí a je bohužiaľ u bratislavských šľapiek, až na výnimky, pravidlom, sú fake fotky! Možno je tam na nich ona, ale tak dokonale zretušovaná, že sa nepodobá sama sebe, asi ako Britney Spears. Je nižšia, malé -skoro žiadne prsia, krátke hrubšie nohy ( na fotkách dlhé a štíhle), taký hispánsky typ, pleť má ale perfektnú a žiadnu celulitídu - to sa tiež často nevidí. Sklamaný však nie som, asi si návštevu zopáknem
manasek11 píše:po viacnasobnej osobnej skusenosti mozem potvrdit, ze je naozaj dobra , anal ma rada a celkovo vyzera na taku latentnu nymfomanku, ktoru ked sa vam podari predrat ztela neolutujete ... ale stalo sa mi uz aj, ze to bolo horsie asi tiez nemala svoj den , fajka super , strci si ho tam az do pazeraka , nemusi mat kazdy rad , vajka oblize , sex vie byt divoky tvrdy a hned to chce aspon pri mne chcela aj do zadku vo viacerych polohach , ktore nie kazda zvlada .... proficka jak sa patri
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný