7834 Naruživá Nataša

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

7834 Naruživá Nataša

Nový príspevokod Paloo » 15 Dec 2011 11:53

Chlapi bol už niekto s touto dievčinou ak ano dajte nejaké info.Ci to stojí za to. Chcel by som ju íst odskúšat ale neviem sa rozhodnúť.
Paloo

Re: 7834 Naruživá Nataša

Nový príspevokod Eminencia » 15 Dec 2011 20:26

Re: Nataša id 5683
od Eminencia » 23 Nov 2011 10:41

Vsimol som si ze spomínaná kurvicka ma ponuky na viacerych portaloch pod viacerymi nickmi ako napr. Natasa New Lucinka alebo Sexi Melania.
Musim priznat ze mna takisto oslovili jej fotky vyzera na nich skvele. Tak som jej zacal vyvolavat na vsetky ponuky ktoré mala zverejnené.Do telefonu som dostaval odpovede ze momentalne nerobí akurat tu nieje a podobné ojebavacky! Toto som skusal asi tak dva tyzdne a stale to isté dookola!
Takze suma sumarum osobne si myslím ze ta kurvicka ani neexistuje a jej fotky su podhodené ako lakadlo na kancov ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak toto som napisal na spominanu Natasu cca pred 3mi tyzdnami / v teme Nataša id 5683 - jedna sa o tu istu kurvicku /pre ktoru sa tu zalozila nova tema. Nikto este onej ziadnu referenciu nenapisal takze ani neexistuje !!!
Eminencia

Re: 7834 Naruživá Nataša

Nový príspevokod Paloo » 20 Dec 2011 21:27

čaute trtkači

Mal som cestu do Ba takže som sa rozhodol, že navštívim privát s devočkami Nataška a spol.Myslím, že Nataša exstuje nieje to ojeb. Lebo, ked som tam prišiel, tak som chcel povodne ju, ale prišla mi otvoriť tzv Adriana a vravela, že je tam aj Nataša, ale v Adrianke som spoznal moju známu Carmen, ktorá mi raz nechcela dať ani za lováče. Ako som tu už raz písal. Tak som jej povedal, nevolaj Natašu a poď ty. POvedal som si zrátam jej to a tak som ju za 40 Ečok poriadne s chuti vytrtkal. misionár, na kona a zozadu. perdtým mi ho chvílu riadne pekne fajčila he s gumou.Ináč pekná do tváre, ale taká namyslena. Systém trtkaj, trtkaj, nech to mám zasebou.
Paloo

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný