adonis

adonis

Nový príspevokod inguska-ba » 13 Jan 2009 12:47

tak aby bolo jasne.....hygienu mam lepsiu ako ty,aspon nesmrdim!!!!...........ked som si isla zapalit,pytala som sa ta ,ci ti to nebude vadit,si povedal nie......nie som malomestka sliepka a nemam retusovane fotky!!!!!!!!!!!!!!!!.....a pri lizani sa neviem hybat.......to ako keby som povedala chlapovi pri fajke,nch sa hybe pri tom ako mu to budem robit s ustami..............a mam rada sex a nie neznosti ako ty si chcel odomna........INGA
inguska-ba

Re: adonis

Nový príspevokod silvester » 13 Jan 2009 13:42

inguska-ba píše:tak aby bolo jasne.....hygienu mam lepsiu ako ty,aspon nesmrdim!!!!...........ked som si isla zapalit,pytala som sa ta ,ci ti to nebude vadit,si povedal nie......nie som malomestka sliepka a nemam retusovane fotky!!!!!!!!!!!!!!!!.....a pri lizani sa neviem hybat.......to ako keby som povedala chlapovi pri fajke,nch sa hybe pri tom ako mu to budem robit s ustami..............a mam rada sex a nie neznosti ako ty si chcel odomna........INGA

Ja osobne uz by som nesiel ku tebe,len preto,ze zadymene prostredie a ty tiez napachnes dymom.Ak by som mal lezat ako drevo pri fajke,tak potom nevies robit fajky.Podrzat dokaze kazda a aj pritom potrebujem aby ma vzrusila,len podla tvojich pismenok asi ani to nevies.Hm je to slabe,ale ak to vyhovuje to V BA panom,tak mozes byt rada.
silvester

Nový príspevokod cingon » 13 Jan 2009 14:38

a ktorúže ingu nám to tu ohovarajú...?
cingon

Nový príspevokod cingon » 13 Jan 2009 14:40

aha, už viem. ale šak je peknučká. treba ju to naučiť. tie foto má pravé žeby som si trochu zaprofesoroval...?
cingon

Nový príspevokod admin » 13 Jan 2009 20:03

Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Niečo nejasné?
Presunuté do odpadu.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Späť na Odpad

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný