Ako to chodi na privatoch?

Vaše otázky, žiadosti, prosby smerujte do tejto sekcie.

Ako to chodi na privatoch?

Nový príspevokod mamut » 21 Aug 2009 08:12

Ahojte jebaci,
uz niekolko rokov sledujem aktivne tuto stranku a od kedy je forum tak aj to, a konecne som sa rozhybal s tym sa zaregistrovat. Rad by som od vas skusenejsich dostal instruktaz ako to vlastne chodi na privatoch kd eje viac dievcat, lebo co som bol u Tiny, laury atd, to vsetko boli dievcata same na byte... a kedze teraz mam kusok od prevadzky Figaro (ale to je len priklad), rad by som sa tam mozno ukazal... ale ja vlastne neviem, ako to na privatoch chodi, nie som tremista ani ziadny maly chlapcek, ale neviem si predstavit ako je to na byte kde su 3-4 dievcata ... nejaky nastup predomna ako vo vyklade sa asi nekona, takze chlapci kto mi to vysvetli jak dementnemu? :)) dik moc.mamut
mamut

Re: Ako to chodi na privatoch?

Nový príspevokod Palino » 31 Aug 2009 09:02

No mamut v dobe ladovej a pred nou este neboli privaty ... to ste lovili samice este na bambus ... o)

ale neviem co si nevies predstavit. a vobec co je toto za otazku. Ked je tam viac bab, tak proste prides pozries a ides alebo odides...

baby sa Ti v nastupe ukazovat nebudu, mozno ked ich poprosis. Ale to je dost blbe...
Palino

Nový príspevokod cestovatel » 31 Aug 2009 18:36

Mamut, ak chces aby sa ti baby ukazovali, tak chod do bordelu, teda sorry chcel som povedat do erotickeho salonu.

Tam budu vsetky pekne nahodene, budu sa ti vrtiet okolo tyce, krutit zadockom, prehadzovat si vlasy zo strany na stranu, proste sa ta budu snazit zaujat.

Je tiez mozne, ze niektore si aj prisadnu, budu viest "nenutenu" konverzaciu, pripadne sa ta dotykat akoze mimochodom, niektore aj hladkat, a ty bud podlahnes alebo nie;-)

Potom im kupis drink a budes pokracovat v uzasnej nenutenej konverzacii na temu jadrova fyzika a jej vyuzitie v praxi, alebo ich rovno zoberies na izbu a roztocis tam rodeo.
cestovatel

Nový príspevokod agent007 » 31 Aug 2009 21:16

:lol: K.r.a chlapi ved mu dajme jasnu a jednoznačnú odpoveď! Neni to korektné sa voci nemu správať ako by sme boli majstri sveta, aj my sme začínali, vieme aké to bolo ked sme sli prvykrát na privát! Áno chytala nás sračka,zvieral sa nam zaludok a mohol by som vymenuvať vselijaké pocity...........! Nieje namieste si uťahovať s možno začínajucim kancom. Sme tu od toho aby sme mu poradili!!! Takže mamut ked pojdes na hociktorý privát kde sa prezentuje viacero bab kludne a prirodzene sa správaj ako by si siel k niekomu na návštevu. Babenky ta väcsinou vítaju na chodbičke alebo sú usadené vo fotelíku.Prisadkáš si k nim ,prehliadnes si ich a vyberieš si jednu alebo dve to je už na tebe aký si kanec.Nemusíš zdôvodnovať prečo si si vybral tú alebo onakú. Samozrejme skôr ako si nejakú vyberieš je na tebe aby si sa spýtal aké služby ponúkajú ,hoci osobne si myslím pri prvych navstevách takato konverzácia asi z teba nevyleze,ale to neni ani podstatné casom sa aj k tomu dopracujes,ked popretahujes asi tolko bab co sme tu pravidelní prispievatelia tohto fora.Uvedom si jedno,že ony sú tu pre teba a čakajú na teba ako zákaznika!
:lol: Držím ti palce,neboj sa prežiješ to a ak sa ti vydarí šukačka tak to spustí tvoju buducu karieru ako vymetač privatov,len pozor aby si sa nestal otrokom svojho kokota ako nejeden z nás............!!! :D :P :lol: :cry:
agent007

Späť na Vaše otázky

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný