ALESSANDRA z PD

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

ALESSANDRA z PD

Nový príspevokod agent007 » 03 Okt 2011 21:52

Alessandra je "znama" babenka ktora ponuka svoje sluzby.... :P
Poprosím tych ktorí mali moznost ju navstívit aby sa nam podelili o svoje zazitky s nou v tejto sekcii ktoru som tu vytvoril.... :D
agent007

Re: ALESSANDRA z PD

Nový príspevokod archibald » 16 Okt 2011 18:29

Cawes,

ja som u Alessandty bol este minuly rok v novembri.....navigovala ma k sebe, privitala v podvazkoch, upravena....mal som zaujem o sex a SM, co ocividne uvitala, pricom neskor som sa mal moznost presvedcit sa, ze si SM uziva.....velmi sympaticka baba, opalena, kozy silikonove 4-5, strasne ukecana, ale nevadi to.....po mojej sprche fajocka s gumou, potom puta, nutene lizanie jej kundicky, nuteny sex, vosk, strapon, klacanie, bozkavanie prstov - vsetko sme sa dohodli predtym, priom pocas toho sa ma pytala, co este moze byt.....potom vyhonnierukou.....v podstate hned potom, zase puta, vosk, bicik, sex, struedanie poloh, pricom si uziva polohu odzadu....nakoniec vystrek na jej kozy a potom este spolocna sprcha.....hodka 130 EUR. Mne sa pacilo a keby som mal odvtdy cestu cez PD, urcite sa opat zastavim :0
archibald

Nový príspevokod klasik » 24 Okt 2011 14:30

Bol som u nej pred pár mesiacmi. Foto má ako každá lepšie ako real, ale stále je to pekná babenka. Postava je tiež trochu horšia ako to vyzerá na foto. Kozy sú skôr pre tých čo oblubujú vyššie čísla. Ja také nemusím a ešte k tomu silikony. Je príjemná, milá, snaží sa ponúkať aj niečo viac ako klasiku. Troch mi vadilo, že rečami vždy končila pri s/m, evidentne to preferuje, ale nebolo to nič čo sa nedalo vydržať . Jednoznačne sex bol dobrý a je prístupná na dohodu, teraz nemyslín na financie. Prekvapili ma dve veci. Prvá, že chcela aby som si doniesol vlastnú ochranu, údajne preto, že každému vyhovuje iná ??? a druhá vec, nechcela peniaze vopred, čo som bral ako prejav dôvery. Myslím, že sa s ňou dohodne každý kto má primeraný spôsob komunikácie. Podľa mňa nevyšlo to len tým, z ktorých cítila prehnanú mieru sebadvôvery prípadne arogancie. Ak je k nej človek slušný tak je úplne v pohode. A ešte niečo - je pravda, že je strašne ukecaná, no mne to celkom vyhovovalo.
klasik

Nový príspevokod duplo33 » 23 Nov 2011 00:17

caute, páni. Som sa rozhodol, že pôjdem skúsiť tu alessandru do PD, ale nie som tak presvedčený či sa to oplatí tam ísť. Poradte, mám tam ísť? Potom samzrejme že napíšem komentár.
duplo33

Nový príspevokod Till » 30 Dec 2011 11:45

duplo33 uz si tam mal byt..Aj ja som docela zvedavy ako si ju jebal a aka je ta kurvicka..Tak ano cosi som si tu o nej precital..Raz som dostal ss od jedneho uzivatela a pisal mi ze velmi dobre sa da jebat do zadku..
Till

Nový príspevokod duplo33 » 03 Jan 2012 23:57

Till píše:duplo33 uz si tam mal byt..Aj ja som docela zvedavy ako si ju jebal a aka je ta kurvicka..Tak ano cosi som si tu o nej precital..Raz som dostal ss od jedneho uzivatela a pisal mi ze velmi dobre sa da jebat do zadku..

caute... No tak som ju bol skusit este pred vianocami. Mozem potvrdit, ze je velmi pekna, mila, ukecana. Byt je na urovni, cistota musi byt. Mozno tu cakate, ze ci som mal aj sex s nou, tak to zatial nie. skusil som SM a nestazujem si. Na tom na com sme sa dohodli tak to mi aj spravila a stale sa pytala. Kazdemu vyhovuje nieco ine, ale ja sa tam este vratim, lebo mi vyhovuje.
duplo33

Nový príspevokod Flyter » 20 Jan 2012 15:37

Tak ja mám zajtra cestu okolo PD...skúsim sa tej slečne ozvať, či náhodou nebude mať na mna čas... celkom sa mi páči jej pestovaný výraz a dosť ma to rajcuje... :D tak hadam to výjde :D
Flyter

Nový príspevokod bananko01 » 31 Jan 2012 12:58

no ako bol si?
bananko01

Nový príspevokod Flyter » 22 Feb 2012 09:06

Bol...
Alessandra je pekné sympatické mladé dievča.. ale to tu už bolo spomínané... :D
Naozaj je velmi milá a príjemná a ukecaná... co je na mna trošku nezvyk a normálne som sa chvílku nevedel sústredit na to, na čo som tam prišiel a dlhšie trvalo kým som bol funkčný :lol: :lol: ale bolo to celkom fajn a ešte niekedy určite vyskúšam :)
Flyter

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný