Ak mate niekto cestu do Nitry alebo okolia tak v jednej dedinke pri nej je jedna amaterka...Za OB chce 30e,Kompletka 50e a kompletka bez gumy 70E...Gumu musite mat so sebou.Vsetko sa odohrava v aute tak ak by mal niekto zaujem mozem dat kontakt.Je z dedinky Cabaj-čápor.
cau a ty si ju skusal? aka bola? pis info, nie inzerciu... tie foto zodpovedaju realite? no kazdopadne by som sa bal slecny, ktora ani len nema gumu....
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Je to amaterka tak rata asi s tym,ze si kazdy gumu prinesie...Je celkom slusna ale je vidno,ze neni profi.Kazdopadne ju najdete na azete pod nickom cuckrik a heslo do albumu 777..Ma tam asi 70 fotiek
Chalani dostal niekto z vás kontakt na tú babenku od tohto užívatela clutterbacka? ..Existuje niekto taký ? Ak sa nikto neprihlási, tak to bude asi scam...
Sorry dlhsie som tu nebol...Tel. vymenim len za iny kontakt zo zahoria a okolia..Jej nick na pokeci je ale cuckrik tak sa mozte s nou pokusit dohodnut..heslo na album je 777...Ak nahodou na azete natrafite aj na holky zo Senice tak neodporucam luciu (asi 80kg teleso) a ani NOVA-INGRIDA ,hesla maju sexi..foto nezodpoveda vobec realite a sluzby financnej odmene
kocka realne existuje aj ponuka sluzby...cez leto porodila ale predtym chodila aj tehotna.... Nick na pokeci ma sk.zmija666 a cuckrik ma tam aj mnozstvo fotiek a kontakt nie je problem vypytat....odpoverda vsak len ludom co su z NR a okolia ..... ja nemam momentalne na nu telefon...mal som uz davnejsie ale isto nie je aktuane to co som mal