Amaterky

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: Amaterky

Nový príspevokod hlmr82 » 12 Sep 2011 20:52

Za 10€ robi fajku aj "1neobycajnakocka" z pokecu. Fajka sa dala ale ten vyzor...no nic moc.
hlmr82

Nový príspevokod sade » 14 Sep 2011 05:22

hlmr82 píše:Za 10€ robi fajku aj "1neobycajnakocka" z pokecu. Fajka sa dala ale ten vyzor...no nic moc.

Sakra, ja som sa s nou zjednal na 12 €, pozeram, ze som preplacal :lol: Vyzor mi az taky strasny neprisiel, vcelku aj sympaticka (tusim je lesba ci co). vyzliekanie som od nej radsej nechcel...
sade

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 29 Okt 2011 14:42

posuniem stalym prispievatelom cez ss cislo na jednu zhavu amaterku, co obcas ponuka a ktoru som splasil cez pokec. snad este ponuka,bol som u nej tusim niekedy na jar. co sa tyka vyzoru-vyssia, cca 25 r., nie je to uplne typ pre agenta, till a pod.
Zn: sex nie je vsetko, su aj ine veci :-)))
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod richmond9 » 30 Okt 2011 21:04

wewoo, no ze mi posun ten kontakt. Ja vysoke baby mozem. A vobec nemusia byt ako steblo travy.
A mohol by si trochu popisat, aka bola....
richmond9

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 26 Jan 2012 10:36

Zhrnutie mojich skusenosti za ostatny cca.stvrtrok..Vysledkom mojej mravcej a mimoriadne usilovnej investigativnej cinnosti su tri zazitky s tromi zenami. Este pred tym, ako sa blizsie vrhnem na opis mojich pletiek, si dovolim, ako pozorny pozorovatel a skumatel sirokej a nevyspytatelnej zenskej duse skromne podotknut, ze som dospel k nazoru, ze v zivote niektorych zien sa v urcitom zivotnom obdobi vyskytnu chvile, ked su nutene ci uz z existencnych, alebo len zo zistnych dovodov, ako to ony volaju: „spojit prijemne s uzitocnym"..Ak je chlapik v spravnom case na spravnom mieste, alebo inak povedane, ak ich zastihne v uvodnej faze tejto novej zivotnej etapy, mozu sa mu otvorit neopisatelne pozitky a rozkose, za ktorymi by sa olizol az za usami nejeden fajnsmeker..
Spolocnym menovatelom tychto troch krasok , okrem toho, ze mi ponukli sexualny osial velkych rozmerov, je to, ze sa ma snazili vsetky neskutocne podpriemernymi klamstvami presvedcit, ze ja som v ich zivote jediny, ktoremu poskytuju vlhke utroby svojich ruzovych sliznic. Skutocne nerozumiem tomuto postoju, kedze ja by som uplne vyrovnane prijal skutocnost, ze okrem mna maju manzela, ci pripadne frajera, alebo ze este sukaju s Ignacom, ci Jozom..A toto je to, na com som ja sakra alergicky-na ojeby..a pritom som ich na toto dopredu upozornoval..Kedze vsak mojou filozofiou je, ze pokial ma chlap zostat chlapom, mal by byt pred zenou o krok vpred /ak teda nechce byt namotanym tajtrlikom, ktory zene znesie aj modre z neba a napokon hovno z toho-ano, ano aj tymito fazami mnohi z nas trpitelsky presli, nie je dovod sa za toto hanbit..:-)/
Vsetky tri som „ulovil“ na azete..Prve dve boli mlade, stihle, krasne, a reprezentativne baby../predstav si Till, ze aj taketo obcas sukam, nielen zombie, ako si to o mne myslis/tymto sa budem venovat az neskor, kedze pre kratkost casu nemam tolko priestoru. Zacnem od posledneho „ulovku“, ktorym bola...

Príbeh prvý- „Nadrzana panicka“
Zachovala, pestovana, udrziavana 40 tnicka..rozvedena, so samostatnym bytom a zvrhylmi chutkami. Sen mnohych dospievajucich chalanov, tzv. nenasytna ucitelka sexu. Typ taky, ze Robino a Ladiesman by boli nadseni..pochopitelne, ze aj ja som to vysoko kladne ocenil..
Najskor to bol z mojej strany intuitivny vyber nicku z toho mnozstva, co bolo na nete..tu musim podotknut, bez toho, aby som tu hral nejakeho frajera, len cisto z vecnej stranky, ze na toto treba mat nos, ako maju nos na goly futbalovi kanonieri..
Potom nasledovalo zopar skumavych rpeciek z mojej strany..kazdopadne odporucam trochu kreativity a neuspokojit sa s holymi vetami typu: „ahoj“..“popiseme?“ „ponukas sluzby“ a pod..
Ak chcete oslovit ozaj nieco vynimocne, tak treba byt iny..lebo toto co som vyssie opisal, plati na proficky, ktore pisu na sklo a beru vsetko. Na pokeci su tisicky nadrzanych kancov-konkurentov a kto sa chce presadit musi byt iny../netreba sa spoliehat na vyzor,ja sam nie som nic extra a ani svoje fotky vacsinou nedavam..inak povedane-svojim fejsom na fotke sa urcite nepresadzujem/
Dalsim klucovym krokom a asi najdolezitejsim bol moj telefonat s nou..Tu musim uplne sebavedomo podotknut, ze v tomto som dobry a viem, ako na to..minimalne co vsak mozem poradit je to, byt slusny...

Okej, vratim sa vsak k tomu podstatnemu- panicka, volajme ju tak...ma v dohovoreny cas vyzdvihla pri vchodovej brane..Vzajomne sme boli kompatibilni aj po vizualnej stranke, takze uplne vsetko zapadalo do seba idealne..
Ked som uz bol u nej na byte, tak som pekne sedel na jednom rohu sedacky, popijal kavicku a ona na druhom to iste..este doplnim, ze toto nase uvodne stretnutie nebolo dohodnute, ako sex stretko (aj ked obaja sme dopredu silno predpokladali, ze k comu dojde)..takze asi pol hodinu sme kecali..teda lepsie povedane, bol to jej monolog o byvalom manzelovi, praci a atd..ja som len zo slusnosti pokyvoval hlavou a rozmyslal, ako prejst k „veci“, alebo ako nariadit unik, kedze som fakt netuzil zrovna s touto riesit bolesti tohto sveta..Nastastie mi pomohla ona..pocas rozhovoru si pomaly a akoze nenapadne rozkrocila nohy a cez kratku suknicku som videl biele stehna, lemovane ciernymi samdrzakami..to uz som sa vobec nesustredoval na to, co hovori..ale stale som pohladom behal na k tym noham..urcite si to vsimla..lebo zrazu sa akoze zacala skrabkat na vnutornej strane stehna o chvilu stichla, lahla si, roztiahla nohy a prstom si to robila pod nohavickami..to uz som nevdrzal a vrhol som sa nu..bol som z toho taky nadrzany, ze som nevedel, co skor..ked som z nej strhol saty, mala samodrzky, podvazkovy pas, pekne cierne ,spodne pradlo..chvilu som sa hral s jej velkymi kozami a zarovne jej to robil prstom..o chvilu bola pod nou velka mlaka..uz to nevydrzala a chcela , aby som to do nej vrazil bez kondomu..trochu ma zarazilo,. Ze chcela aby som jej to urobil bez gumy, lebo ona vraj miluje ked citi, ako chlap do nej strieka..povedal som, ze to urcite nie..ona na to, ze vraj nema kondom...ja na to, ze pre tieto prilezitosti nosim kondom so sebou ja  zatvarila sa sklamane, ale co uz..o chvilu som ju uz nemilosrdne sukal..rucala do vankusa, sklbalo nou..nechcela, aby som prestaval, ale ju len sukal a sukal..mal som jej nadavat do kuriev a nadrzanych slapiek..a chcela, aby som to krical, co som jej teda nesplnil, lebo uz to jej rucanie museli pocut aspon traja susedia..
Nakoniec, ked som sa urobil(na jej vkus dost rychlo). Chcela aby som ju lizal, co som jej nesplnil, kedze zdravie je pre mna prvorade..v podstate musela byt zo mna sklamana, lebo ani bozkavat som sa nechcel, ani lizat..len som ju jednym kolom vysukal a basta..Co jej mam vysvetlovat, ze ja som v podstate len taky experimentator a ze vo svojej podstate som romantik, co si bozkavanie radsej necha pre niekoho ineho ..? 
Viem, nevazim si tieto dary, ktore su mi poskytovane, a za ktorymi by som dal, ked som mal 18-20 neviem co..no ale taky je zivot 
Na zaver ma poprosila, ci by som jej nemohol dat 20 eur, vraj jej to pomoze.. Rad som jej toto zelanie splnil...:-)
Som si vedomy, ze mnohi mi toto, co sa mi stalo, velmi verit nebudu, ale to uz je ich problem, ja mam zazitok zaznameny..
Pre uzky okruh mnou vybranych prispievatelov, som ochotny jej nick poskytnut..viac cez ss..
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod blue7 » 26 Jan 2012 11:11

...a kedy bude pribeh druhy a treti ...?...)
blue7

Nový príspevokod sam » 26 Jan 2012 13:09

wewoov uchylny bratranec píše:posuniem stalym prispievatelom cez ss cislo na jednu zhavu amaterku, co obcas ponuka a ktoru som splasil cez pokec. snad este ponuka,bol som u nej tusim niekedy na jar. co sa tyka vyzoru-vyssia, cca 25 r., nie je to uplne typ pre agenta, till a pod.
Zn: sex nie je vsetko, su aj ine veci :-)))

Waw taku aj ja chcem
sam

Nový príspevokod sam » 26 Jan 2012 14:09

wewoov uchylny bratranec píše:Zhrnutie mojich skusenosti za ostatny cca.stvrtrok..Vysledkom mojej mravcej a mimoriadne usilovnej investigativnej cinnosti su tri zazitky s tromi zenami. Este pred tym, ako sa blizsie vrhnem na opis mojich pletiek, si dovolim, ako pozorny pozorovatel a skumatel sirokej a nevyspytatelnej zenskej duse skromne podotknut, ze som dospel k nazoru, ze v zivote niektorych zien sa v urcitom zivotnom obdobi vyskytnu chvile, ked su nutene ci uz z existencnych, alebo len zo zistnych dovodov, ako to ony volaju: „spojit prijemne s uzitocnym"..Ak je chlapik v spravnom case na spravnom mieste, alebo inak povedane, ak ich zastihne v uvodnej faze tejto novej zivotnej etapy, mozu sa mu otvorit neopisatelne pozitky a rozkose, za ktorymi by sa olizol az za usami nejeden fajnsmeker..
Spolocnym menovatelom tychto troch krasok , okrem toho, ze mi ponukli sexualny osial velkych rozmerov, je to, ze sa ma snazili vsetky neskutocne podpriemernymi klamstvami presvedcit, ze ja som v ich zivote jediny, ktoremu poskytuju vlhke utroby svojich ruzovych sliznic. Skutocne nerozumiem tomuto postoju, kedze ja by som uplne vyrovnane prijal skutocnost, ze okrem mna maju manzela, ci pripadne frajera, alebo ze este sukaju s Ignacom, ci Jozom..A toto je to, na com som ja sakra alergicky-na ojeby..a pritom som ich na toto dopredu upozornoval..Kedze vsak mojou filozofiou je, ze pokial ma chlap zostat chlapom, mal by byt pred zenou o krok vpred /ak teda nechce byt namotanym tajtrlikom, ktory zene znesie aj modre z neba a napokon hovno z toho-ano, ano aj tymito fazami mnohi z nas trpitelsky presli, nie je dovod sa za toto hanbit..:-)/
Vsetky tri som „ulovil“ na azete..Prve dve boli mlade, stihle, krasne, a reprezentativne baby../predstav si Till, ze aj taketo obcas sukam, nielen zombie, ako si to o mne myslis/tymto sa budem venovat az neskor, kedze pre kratkost casu nemam tolko priestoru. Zacnem od posledneho „ulovku“, ktorym bola...

Príbeh prvý- „Nadrzana panicka“
Zachovala, pestovana, udrziavana 40 tnicka..rozvedena, so samostatnym bytom a zvrhylmi chutkami. Sen mnohych dospievajucich chalanov, tzv. nenasytna ucitelka sexu. Typ taky, ze Robino a Ladiesman by boli nadseni..pochopitelne, ze aj ja som to vysoko kladne ocenil..
Najskor to bol z mojej strany intuitivny vyber nicku z toho mnozstva, co bolo na nete..tu musim podotknut, bez toho, aby som tu hral nejakeho frajera, len cisto z vecnej stranky, ze na toto treba mat nos, ako maju nos na goly futbalovi kanonieri..
Potom nasledovalo zopar skumavych rpeciek z mojej strany..kazdopadne odporucam trochu kreativity a neuspokojit sa s holymi vetami typu: „ahoj“..“popiseme?“ „ponukas sluzby“ a pod..
Ak chcete oslovit ozaj nieco vynimocne, tak treba byt iny..lebo toto co som vyssie opisal, plati na proficky, ktore pisu na sklo a beru vsetko. Na pokeci su tisicky nadrzanych kancov-konkurentov a kto sa chce presadit musi byt iny../netreba sa spoliehat na vyzor,ja sam nie som nic extra a ani svoje fotky vacsinou nedavam..inak povedane-svojim fejsom na fotke sa urcite nepresadzujem/
Dalsim klucovym krokom a asi najdolezitejsim bol moj telefonat s nou..Tu musim uplne sebavedomo podotknut, ze v tomto som dobry a viem, ako na to..minimalne co vsak mozem poradit je to, byt slusny...

Okej, vratim sa vsak k tomu podstatnemu- panicka, volajme ju tak...ma v dohovoreny cas vyzdvihla pri vchodovej brane..Vzajomne sme boli kompatibilni aj po vizualnej stranke, takze uplne vsetko zapadalo do seba idealne..
Ked som uz bol u nej na byte, tak som pekne sedel na jednom rohu sedacky, popijal kavicku a ona na druhom to iste..este doplnim, ze toto nase uvodne stretnutie nebolo dohodnute, ako sex stretko (aj ked obaja sme dopredu silno predpokladali, ze k comu dojde)..takze asi pol hodinu sme kecali..teda lepsie povedane, bol to jej monolog o byvalom manzelovi, praci a atd..ja som len zo slusnosti pokyvoval hlavou a rozmyslal, ako prejst k „veci“, alebo ako nariadit unik, kedze som fakt netuzil zrovna s touto riesit bolesti tohto sveta..Nastastie mi pomohla ona..pocas rozhovoru si pomaly a akoze nenapadne rozkrocila nohy a cez kratku suknicku som videl biele stehna, lemovane ciernymi samdrzakami..to uz som sa vobec nesustredoval na to, co hovori..ale stale som pohladom behal na k tym noham..urcite si to vsimla..lebo zrazu sa akoze zacala skrabkat na vnutornej strane stehna o chvilu stichla, lahla si, roztiahla nohy a prstom si to robila pod nohavickami..to uz som nevdrzal a vrhol som sa nu..bol som z toho taky nadrzany, ze som nevedel, co skor..ked som z nej strhol saty, mala samodrzky, podvazkovy pas, pekne cierne ,spodne pradlo..chvilu som sa hral s jej velkymi kozami a zarovne jej to robil prstom..o chvilu bola pod nou velka mlaka..uz to nevydrzala a chcela , aby som to do nej vrazil bez kondomu..trochu ma zarazilo,. Ze chcela aby som jej to urobil bez gumy, lebo ona vraj miluje ked citi, ako chlap do nej strieka..povedal som, ze to urcite nie..ona na to, ze vraj nema kondom...ja na to, ze pre tieto prilezitosti nosim kondom so sebou ja  zatvarila sa sklamane, ale co uz..o chvilu som ju uz nemilosrdne sukal..rucala do vankusa, sklbalo nou..nechcela, aby som prestaval, ale ju len sukal a sukal..mal som jej nadavat do kuriev a nadrzanych slapiek..a chcela, aby som to krical, co som jej teda nesplnil, lebo uz to jej rucanie museli pocut aspon traja susedia..
Nakoniec, ked som sa urobil(na jej vkus dost rychlo). Chcela aby som ju lizal, co som jej nesplnil, kedze zdravie je pre mna prvorade..v podstate musela byt zo mna sklamana, lebo ani bozkavat som sa nechcel, ani lizat..len som ju jednym kolom vysukal a basta..Co jej mam vysvetlovat, ze ja som v podstate len taky experimentator a ze vo svojej podstate som romantik, co si bozkavanie radsej necha pre niekoho ineho ..? 
Viem, nevazim si tieto dary, ktore su mi poskytovane, a za ktorymi by som dal, ked som mal 18-20 neviem co..no ale taky je zivot 
Na zaver ma poprosila, ci by som jej nemohol dat 20 eur, vraj jej to pomoze.. Rad som jej toto zelanie splnil...:-)
Som si vedomy, ze mnohi mi toto, co sa mi stalo, velmi verit nebudu, ale to uz je ich problem, ja mam zazitok zaznameny..
Pre uzky okruh mnou vybranych prispievatelov, som ochotny jej nick poskytnut..viac cez ss..

Wewo mne neposles jej nick ,taku divosku uz davň nemal,dik
sam

Nový príspevokod Pedro » 27 Jan 2012 01:41

WUB, nadherny pribeh, paci sa mi, ako veci podavas ;-)
kedze ta tu z fora poznam, a kedze si uz nejaky ten tip dal a fungovalo to, nemam dovod pochybovat ani o tomto ;-)
si fakt experimentator na pohladanie a k tomu s romantickou dusou! som myslel, ze sa docuram :-)

"a pre taketo prilezitosti mam kondom so sebou" - presne tak, treba byt pripraveny
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Nový príspevokod Paloo » 27 Jan 2012 07:58

Takže nakoniec za 20 Ečok he he. Na druhej strane ČO je dneska zadarmo?
Paloo

Nový príspevokod mark01 » 27 Jan 2012 13:02

wewoov uchylny bratranec -> krasny ulovok, mozem len zavidiet :) zaujmalo by ma ako vyhladavas taketo "skvosty" , kedze ja osobne tiez davam prednost "sukromnickam neskusenym" pred privatmi/bordelmi.. ale na azete som zatial nasiel neaku na akciu len ak hodila daco na sklo, co mi pride rovnake ako ked stoji pri ulici a vykrikuje ze sa predava..
samozrejem ze encakam presny navod, ale aspon neake triky by si mohol dat :)

a samozrejme cakam a to urcite nielen ja na pokracovanie pribehu ktory si zacal!!
mark01

Nový príspevokod sade » 27 Jan 2012 16:55

wub - kruci, tato skratka evokuje skor blbu banku ako casanovu :P Coby sme ti neverili..ja tiez takto lovim, zial teraz z objektivnych pricin - najma casovych, pomenej. Mne sa uz 2 x stalo - a slo zhodou okolnosti o mladucke baby - ze mi po mojej ponuke odmeny kocenky napisali, ze ich to uraza, nech im nic neponukam, lebo chcu len vasen...No nemal som s tym problem :P :P :P Takze z milion pokusov mi dva vysli tak, ze som si uzil zadarmiko :) - p Tiez mi to tu mozno niekto neuveri, nepisem, aby som sa chvalil, len si vymienam skusenosti s ludmi ako wub, ktory ma isto pochopia.
PS: Po citani takychto riadkov by som aj ja pisal sukromnu spravu a zobral o nicky - zial tento krat sa nepodelim, na prvu z nich kontakt uz nemam a ta druha je fajn holka, ktora by si to urcite nezelala, navyse uz ma asi vztah (aj vtedy do hladala, aj mi povedala, ze kedze ja nic vazne nehladam, tak nic asi nebude...a predsa bolo, ved naco ine by ku mne dosla :twisted: ).
Tesim sa na alsie casti a tipy od kolegu :)
sade

Nový príspevokod richmond9 » 27 Jan 2012 20:36

WUB, pekny pribeh. :-)
Tesim sa na zvysne 2 zazitky...
richmond9

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 28 Jan 2012 09:56

Pribeh druhy: studentka..
Tuto devu som objavil opat mojim osvedcenym sposobom..klasicky scenar-vyber nicku, skumava rp...a prikladanie polienok pod ohnik..ked nam uz polievka pekne vrela, vyslo z mojho objavu, ze sa rozhodla, ze sa so mnou diskretne a nezavazne pomiluje, lebo ze som ju zaujal, ale ze si predstavuje, ze jej dam 80e..ooookej, vsak aj tak to bude inak :D
Po prvom telefonate s nou som sumu bez vacsich problemov upravil na 30..
Slecna, teda mlada pani ma tak 25r...velka symposka do tvare, krasny usmev, telo tiez v pohode..Najskor sme u nej kecali opat pekne dlho, spolubyvajucu mala vraj niekde vonku...S touto sa velmi dobre kecalo, inteligentna baba..ked som usudil, ze uz by som si aj zasunul, tak som jej povedal, ze ci mozem pouzit jej sprchu..Bol som pod horucou vodou daku slabu minutku..ked tu zrazu ku mne prisla uplne naha..vraj ci moze...no jasneee!!! V momente, ako zavrela dvere na sprchovom kute, sa ku mne pritisla..hned mi stal jak brno :D obtierala sa o mna, ako nezne maca..hladkala ma, tulila sa, bozkavala ma po tele..do toho prud horucej vody..hladil som ju na chrbte zadku, prsiach..o chvilu sa zvijala a dala mi ruku dole, tam kde to mala zjavne najradsej..velmi si to uzivala a ja takisto..ked sme vysli von, este zopar neznosti, guma a uz som sa zabaral do jej vlhkej a horucej...ked bolo po vsetkom, este sme v pohode kecali, ked tu sa zrazu vsetko zmenilo-prisla jej nejaka sms a hned som zacitil zmenu nalady..vravim jej, nejaky problem? Nie len sa jej ozvala kamoska, ze musia nieco riesit do skoly..Mozno taketo kecy zaberaju na mnohych, ale ja mam v sebe nejaky indikator klamstiev a hned dokazem vsetko prekuknut..takze mi bolo jasne, ze ojebava..v konecnom dosledku mi to bolo v tejto chvili jedno, len som jej povedal, ze ak ma prist jej priatel, alebo nejaky chlapik a nechce byt v problemoch, tak ja jej urcite nic komplikovat nebudem, nemusi sa bat..nie, nie pride kamoska ,ona na to..tak som rychlo vypadol a vsimol som si typka, ktoreho som za par sekund odhadol, ze ku komu asi ide :D

Zvlastne bolo, ze neskor som jej skusal pisat pokusne z inych nickov, ale nikdy sa nechytala na moje priame ponuky, ani skryte narazky, z coho som usudil, ze si zrejme fakt uzkostlivo vybera, a ze ma 4-5 stalych, s ktorymi suka a ktorych nechava v nadeji, ze kazdy z nich je jej jediny milenec.

Druhy krat,ked som bol u nej, sex bol este lepsi a vymakanejsi..Velmi sa mi to pacilo, prisla mi fakt mila a prijemna, tak som jej tentokrat dal ovela viac, ako 30 e..ked bolo po a popijali sme a oddychovali, sama od seba mi zacala tlacit kalerabiky, aky som uzasny, ze jej chyba sex a ze so mnou by chcela udrziavat taketo stretka..kedze nikoho nema..Ja jej na to, ze mile rad, ale ze fakt nemam problem, ak sa stretava aj s inymi, ved je slobodny clovek a kludne si moze robit co chce, nemusi mi vravit, ze som jej jediny..Nie, ty si jediny, chcem len teba!!to ma uz sralo, lebo som nespadol zo stromu, ale radsej som nic neriesil. Myslel som si svoje..zasa mi tocila o tom, ze sa ma stretnut s kamaratkou a ze budu onedlho riesit veci do skoly :D

Medzitym mi stale vypisovala rp..s takymi namotavkami, ze ma to uz prestavalo bavit a prepol som do rezimu-Toto bude fasa experiment, treba urobit test! Par dni na to, mi napisala, ze kedy sa stretneme..kedze som v ten den mal volno v praci a vedel som, ze sef ma nebude zhanat, tak jej vravim, ze prave dnes mi to super vyhovuje..Dohodli sme na urcitu hodinu, vsetko som si zariadil,prisposobil si program...Par hodin pred tym, ako som mal prist, mi prisla sms..prepac, velmi ma to mrzi, ale o 16.00 mi pride spoluziacka, musime riesit velmi dolezite veci do skoly..No jasne, hned som vedel kolka bije..bol som nasraty, ze som si vsetko zariadil, a ona ma takto primitivne taha za nos, to ma sralo viac, ako to, ze dava prednost nejakemu inemu typkovi..Zeby tam bola moznost, ze sa ma stretnut so spoluziackou bola taka absurdna, ze keby som si mohol vsadit, tak bezim hned do Nike :D

Mal som uz volno, tak som si povedal, ze urobim mensiu haluz, jednoducho som vedel, ze takuto patraciu akciu musim vyuzit, v konecnom dolesdku mi to aj tak prislo zabavnejsie, ako sex stretko :D

Takze som sa tam pre istotu hodinku pred tym,ako mala prist „kamoska“ dotrepal autom, podarilo sa mi zaparkovat na mieste so super vyhladom a cakal som... ako som tam trpezlivo cakal, zacalo mi byt uz chladno a zachcelo sa mi fakt uplne sialene stat..hovorim si, ku..a co teraz..vychadzat uz pre istotu nemozem, lebo nahoda je nahoda, ale este chvilu a mozem ist domov s mokrymi gatami.. Nastastie som tam mal prazdnu 1,5 litrovu flasu od mineralky..tak som si prehodil bundu cez seba a naplnil som tu flasu inym obsahom,ako tym, ktorym bola povodne naplnena..
Ked som tam cakal dalsie minuty, uvedomil som si, ze moje auto uz musi vyzerat dost divne pre pripadnych okoloiducich,lebo sa mi zacali rosit zvnutra okna..nastatie prisla vytuzena hodina a..moja predtucha sa naplnila..po chodniku si usmiaty vykracoval fesacik v obleku..pred vchodom zastal a niekym chvilu telefonoval..Onedlho vysla usmiata ONA a zacali sa objimat a bozkavat este pred vchodom..ja som sa medzitym uchechtaval v aute a blahozelal mojej intuicii..

Vecer mi od nej prisla sms, ze je jej strasne luto, ale ze musela mat to stretnutie s tou spoluziackou, ze bola u nej a preberali seminarku  ale ze na druhy den rada so mnou vyjde niekde na dobry obed do dobrej restauracie a ze potom mozme ist k nej..
Tak toto bola pre mna idealna prilezitost!
Na obed som prisiel k nej a povedal si, ze ju pozvem na taky obed, ze na to nezabudne! Ked zisla dole a zvitala sa so mnou, tak sa pyta, ze kam pojdeme..Ja jej na to, ze blizko je dobra restika (jasne, ze som si povedal ze nebudem nikde rozvazat jej ctenu rit, lebo mi za to nestoji) a tak sme presli pesi na druhu stranu ulice, kde je taka fasa vyvarovna, kde chodi plno robosov..tam sme si kazdy dali obedove menu za 3,50..
Potom sme isli k nej, kde mi ho vyfajcila..takze v konecnom dosledku ma tato fajka stala tych 3,50.. viac som sa jej uz neozval, lebo moja misia bola splnena..

Tento svoj zazitok pisem najma pre to, aby som zacinajucich kurevnikov upozornil na uskalia lovenia „amaterok“..lebo kludne sa im moze stat to, ze skusena a rafinovana „kurvicka“ vam pomota hlavu a postupom casu vytiahne z penazenky viac dukatov, ako by bolo ziaduce :D
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod sam » 28 Jan 2012 10:03

pekne wewo,neposles nick na tu z 1priebehu,ale aj ten 2pribeh je fajn,ale take ako si mal v 1pribehu su najlepsie,dik
sam

PredchádzajúciĎalší

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]