Ignorujem privaty. Povedal som si, ze moje love uz nedostane ani jedna z tych uzasnych, krasnych, top, nadrzanych, exkluzivnych slecien a dam. Sustredujem sa na amaterky, teda lepsie povedane na ochotnicky, ktore si potrebuju privyrobit, alebo ako ony s oblubou vravia, spojit prijemne s uzitocnym..Pri tejto prilezitosti hned na rovinu poviem, ze sa orientujem na nizkorozpoctove suloze, nie ze by som nemal tych dajme tomu 40 evri v penazenke, ale povedal som si STOP!Viac ako 20, potazme tych 30 s prizmurenymi ocami nedam!to sa radsej rozbijem v krcme, kde s radostou rozjebem s kamaratmi.
Bol prijemny jesenny vecer a ja som v pritmi poulicneho osvetlenia cakal na dohodnutom mieste na slecnu, ktoru som ulovil na mojom oblubenom teletexte. Povodne sa mi na stretnutie velmi nechcelo, ale ked mi poslala mms, kde bola v spodnom pradle, hned ma opustila lenivost ! V sms ma este upozornila, ze sa nebozkava v ziadnom pripade a ze oral nech necakam. Hodinu pred stretnutim som sa dokladne vyumyval, oholil, obliekol si ciste slipy a ponozky a isiel na to. Prisla slecna. Male sklamanie.Bola sympaticka, ale cakal som trochu viac. Je vsak pravda, ze prisla rovno z roboty, takze zazraky som ocakavat nemohol. Sadli sme do auta a ja som ju zaviezol do bytu, ktory ma moj kamarat. Teda mal to jeho dedko,ale ten prednedavnom na tom byte umrel a teraz v nom nikto nebyva. Prisli sme do domu a ja som sa snazil, aby sme isli v tichosti, lebo som nechcel, aby zvedavi susedia(je to maly dom) kukali, kto sa to dobyja do bytu ich zosnuleho kamosa. Prisli sme na byt a baba sa ma pyta, ze: "reku, idem sa osprchovat, je tu uterak?" Ja jej na to: "neni, ale tu mas utierku na riad". "OK" povedala. Zavrela sa v kupelni a ja som po chvili premyslania prisiel k dveram a cez klucovu dierku som pozrel, co pekne ma caka..Hmm, pekne kozy a fakt pekna postava! Rychlo som si lahol na postel po asi desiaty krat premiestnil na ine miesto kondom, ktory som doniesol ja a v nastylizovanej polohe som ju cakal, akoze nic..Prisla naha..Pekne vacsie trojky, a stihla postava! Ozaj som bol milo prekvapeny a j ked ja by som k uplnej spokojnosti prijal nejake to kilo na zadku. Inak TIP TOP a krasne kompletne vyholena a hladka..Lahla si vedla mna,zacali sme sa maznat..po chvili prislo vasnive bozkavanie( a vraj sa nebozkavas, haha, pomyslel som si)..Po chvili som to nevydrzal a jazykom zisiel dole a zacal ju lyzat...vzdychala, a kuuurnik , skoro ma jeblo, ona zacala vrieskat jak nepricetna...v tom nocnom tichu jej vreskot musel pocut asi kazdy v dome a uz som cakal, kedy zacnu buchat na dvere, ze ci stary pan nevstal z mrtvych a nenakvartiroval sa naspat aj s nejakou mackou. "prosim ta, tichsie"povedal som...videl som, ako si dala ruku na usta a druhou mi stisla vlasy...pod jej zadkom sa vytvorila pekna mlacka..nadrzany som si navleikol kondom a vrazil to do nej..mala uplne uzku picku, ako panna, super sukacka! urobil som sa v polohe odzadu a vtedy mi bolo jedno, ze budime kompletne cely dom. ..Ked bolo po vsetkom, spytal som, ze kolko som dlzny , ona na to, ze 20, reku, bude stacit..Podla mna, keby som sa zo slusnosti nespytal, tak mam zadara..ale bolo mi blbe..
Vysli sme pred dom a ona: reku, zlatko, odvezies ma domov?"(druhy koniec BA)
Ja: "reku, tu ti idu elektricky, nech sa paci!"
Ona: "to myslis vazne?!"
Ja: "ked sa ti nepaci, stoji tu aj bus"
Ona:"OK, uvidime sa?
Ja:" Mozno, mam teraz vela roboty"
Nechcel som jej vesat na nos, ze ja uz sa s nou stretavat nebudem, lebo som toho nazoru, ze zivot je prilis kratky, penaze prilis vzacne a krasnych bab prislis vela na to, aby som sa stretaval opatovne s tou istou kurvickou. Na opatovne stretavanie su stale partnerky. S kurvou sa podla mojho nazoru treba stretnut raz, nanajvys dva krat nech je akokolvek dobra.
Tento vecer som sam pre seba ohodnotil,ako kvalitny zazitok. Ani nie tak kvoli samotnemu sexu, ale hlavne pre okolnosti v ktorych prebiehal. Ja totizto potrebujem tak trochu mensi extrem. Niekto je zatazeny na podvazky, cipkovane pradlo, ja potrebujem adrenalin. Sex je len ta pomyselna ceresnicka na torte:-)