od Pedro » 11 Jún 2009 20:33
kedze sa zatial ziadny šukuchtivci neozvali s referenciami na tento klub, dnes som sa tam zastavil a nech sa paci strucne a jasne:
1, boli tam 3 baby + barman bez predneho zuba, inak sympos
2, baby vsetko mlade, ale dve na moj vkus dost tucne (zase nie tak velmi tucne aby z toho bol extrem-praso zazitok) a jedna chuda taka mala no povedzme 5/10 bodov. 2 z Komaromu a tretia neviem. rozumeli trosku anglicky, trosku nemecky. barman asi najviac
3, dolezite, pre co som tam vlatne siela a co vas zaujima - CENY. ceny sa dohaduju s dievcatami, povedal barman. zial jazykove schopnosti moje (madarcina) ci dievcat na toto uz velmi nestacili, takze pomohli prsty - pytali 80 EUR za hodku. ci je to vela alebo malo, necham na vas. Pre mna to bolo az prilis vela, ked som si tie baby pozrel este raz. A ked este zacala ta chuda vymyslat, ze aby som im trom kupil drink a ukazovala na flasu za cca 2litre skk, tak som sa rovno podakoval, otocil, zaplatil kavu (3,50 EUR) a siel prec.
4, dalsie info - vstupne nechceli. baby kazda zatancovala topless pri tyci. parkovisko - je dost indiskretne, nakolko ked zaparkujete, tak komplet vidno vas+auto z cesty a pri tej premavka domacich je to aj neprijemne
ten druhy ich klub co je v meste pri tescu som ani nesiel skuamt, nemal som uz ani cas ani chut
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.