od apolo » 07 Jan 2012 14:57
takze po dlhom-dlhom dobijani som sa stretol s 2 kockami ktore su tak v top 5 co sa tyka referencii v BP.
...prva funguje v uzsom centre, presnu adresu som dostal tesne pred stretnutim, co sa tyka vyzoru tak som bol trochu sklamany, nemala postavu ako miska z NR ale zase niektorim ako WUB by sa akiste pacila. ale co sa tyka pristupu tak referencie v nicom neprehanali. svetla zhasnute, vsade horeli sviecky, ona fakt vyzlieka hosti po prichode, spolocna sprcha, proste tazko sa to da opisat, bolo to uplne ako ked ide pasa k svojej najoblubenejsej z haremu aj si to ciastocne uzivala lebo to nebolo len divadlo ....bol som tam 2 hod, zaplatil som tusim 110 eury....platil som na konci !!!! a baba sa ani nepozrela ci som jej dal tolko kolko som mal. a to som tam bol naozaj prvy krat. napriek tomu neviem cio tam este pojdem pretoze nie je to moj typ.
....druha funguje trochu dalej, stale je to relativne blizko centra, tato inzeruje s fotkou tvare a asi kvoli tomu je s nou velmi tazko dohodnut termin, vysoka s brutalne dobrou postavou, 4-ky silikony. krasny byt kde je ocividne sama a tam aj byva. bohuzial ale v tomto pripade platilo ze krasne zeny su lenive. prve kolo este fajn ale druhe uz odsabotovala. celkovo to dobry zazitok ale viac tam nepojdem.
momentalne je v kurze slecna ktora bola predtym v FHM, pyta vraj 40.000 Ft/hod v com je asi vsetko....da sa s nou kontaktovt vylucne cez internet, tvrdi ze robi aj v zahranici a v BP pomenej. za nou som nebol.
podrobnosti v ss.