Budapest priváty

Ak si navštívil privát v zahraničí, napíš ako bolo...

Nový príspevokod cestovatel » 10 Dec 2008 17:53

cestovatel

Nový príspevokod Adonis » 03 Jan 2009 16:04

Ano, mal som naponahlo ked som to pisal....a este aj tu ma http://www.kedvesek.hu/index.php?pid=data&id=1687
vidim ze ma nove fotky, inak ja neviem madarsky, a vela bab na privatoch v Budapesti nevie anglicky ani ceknut, tato vedela trosicku a bolo neuveritelne sexi ked skomolila nejake anglicke slovo :lol:
Adonis

Nový príspevokod Adonis » 03 Jan 2009 16:07

a maniere s falosnymi fotkami su oblubene aj tam, vela fotiek na tych strankach su fake a neraz su oznacene ako fotogarancia, ale na private je uplne ina baba...
Adonis

Nový príspevokod cestovatel » 04 Jan 2009 12:59

To aby si clovek vytipoval viac privatov a vsetko to tam obehal, kym nenatrafi na nieco hratelne. Alebo doporucujes iny system? Tiez neviem madarsky, len nadavat :)
cestovatel

Nový príspevokod Adonis » 07 Jan 2009 14:18

cestovatel píše:To aby si clovek vytipoval viac privatov a vsetko to tam obehal, kym nenatrafi na nieco hratelne. Alebo doporucujes iny system? Tiez neviem madarsky, len nadavat :)

niekedy je dobre mat vytipovanych viac privatov aj v meste svojho bydliska, ved kolko krat sa stalo, urcite nielen mne, ze si behal po privatoch ako blazon a nikde zrazu nebolo nic schopne a vsetky co stali za to neboli k dispozicii, niekedy clovek jednoducho nema svoj den :roll: v budapesti to robim tak ze si napriklad den predtym niekam zavolam a zistim co a ako, alebo ani to nie a potom rovno na mieste mam v zasobe viacero tipov a chodim na obzeracky :lol: ale doteraz aj v budapesti aj v prahe som trafil bud na druhy alebo prvy raz do cierneho (az na jeden katastrofalny den pred dvoma rokmi...)
Adonis

Nový príspevokod uzivatel01 » 22 Mar 2009 12:41

Drahi bratia, drahe sestry kristu, mam na vas otazku. Pozeral som nejake nocne kluby v Budapesti napr. vvv.mamboclub.hu alebo vvv.royalpalaceclub.com/ je ich kopa, ale ziadny eroticky klub. tak tipujem, ze ponukaju sex aj tam, ale na stranke namaju ani cennik ani zoznam sluzieb... Po privatoch nechcem chodit, nerozumiem madarsky, cize uz aj do telefonu by to bol problem. A chcem tu holku predtym vidiet. Tak uz si pripadam jak chuj, ze si v mekke erotiky neviem vygooglit jeden eroticky salon :D:D:D pls help
uzivatel01

Nový príspevokod davac0834 » 23 Mar 2009 10:13

adonis, co vsetko ta Afonia robila??? :) A za kolko? V stredu mam cestu do Madarska, sice nie do Buda, ale pre take telo....zasiel by som.. :)
davac0834

Re: Budapest - privaty

Nový príspevokod DSRobo » 26 Jan 2010 14:18

www.szexorszag.hu .. keby tu toho ešte nebolo dosť
DSRobo

Re: Budapest priváty

Nový príspevokod apolo » 13 Sep 2010 08:37

po (pod)priemernych skusenostiach na nasich a najma BA privatoch som uz davnejsie chcel vyskusat nieco v BP. dlho nebola prilezitost tam ist az sa naskytla nedavno...vyuzil som portal beszamolok.hu, ktory je vraj najdoveryhodnejsi. aj tak som pre istotu vyberal podla poctu pozitivnych prispevkov a nie podla fotiek...prvy pokus nevysiel baba z ktorej pichaci saleju (udajne vyzlieka hosti vo dverach, potom nasleduje spolocna sprcha s fajkou a vraj viaceri odisli nie po 1 hod ale 1,5 hod.) nedvihala, takze som skusil nieco ine....tam sa mi podarilo dovolat na prvy pokus. baba mala cez 30 rokov (bolo to v inzerate) vraj matka 4 rocnej dcery co bolo vidno na tvari ale postavu mala presne ako sabina, kt. pracovala pred par mesiacmi pri nivach. kozy mala umele. fotky boli umelecke ale neboli fake. pristup mala na urovni misky z NR, fajka bola priemerna a sex nadpriemerny, urobila mi este taku masaz ze mi kosti praskali. bola kamaratska, ked som povedal odkial som tak ju napadol masaker v devinskej...

1. hod. sa pocitala odvtedy ako sme boli obaja vysprchovani takze celkovo som tam stravil 1 hod a 20 min. a zaplatil som 15.000 huf tj. necelych 55 €. fajka bez gumy je myslim v cene, ale nevyuzil som to.
apolo

Nový príspevokod Palino » 28 Okt 2010 01:43

hm, napis obe ako najdem o)
ale hlvne tu prvu o)
Palino

Nový príspevokod apolo » 07 Jan 2012 14:57

takze po dlhom-dlhom dobijani som sa stretol s 2 kockami ktore su tak v top 5 co sa tyka referencii v BP.

...prva funguje v uzsom centre, presnu adresu som dostal tesne pred stretnutim, co sa tyka vyzoru tak som bol trochu sklamany, nemala postavu ako miska z NR ale zase niektorim ako WUB by sa akiste pacila. ale co sa tyka pristupu tak referencie v nicom neprehanali. svetla zhasnute, vsade horeli sviecky, ona fakt vyzlieka hosti po prichode, spolocna sprcha, proste tazko sa to da opisat, bolo to uplne ako ked ide pasa k svojej najoblubenejsej z haremu aj si to ciastocne uzivala lebo to nebolo len divadlo ....bol som tam 2 hod, zaplatil som tusim 110 eury....platil som na konci !!!! a baba sa ani nepozrela ci som jej dal tolko kolko som mal. a to som tam bol naozaj prvy krat. napriek tomu neviem cio tam este pojdem pretoze nie je to moj typ.

....druha funguje trochu dalej, stale je to relativne blizko centra, tato inzeruje s fotkou tvare a asi kvoli tomu je s nou velmi tazko dohodnut termin, vysoka s brutalne dobrou postavou, 4-ky silikony. krasny byt kde je ocividne sama a tam aj byva. bohuzial ale v tomto pripade platilo ze krasne zeny su lenive. prve kolo este fajn ale druhe uz odsabotovala. celkovo to dobry zazitok ale viac tam nepojdem.

momentalne je v kurze slecna ktora bola predtym v FHM, pyta vraj 40.000 Ft/hod v com je asi vsetko....da sa s nou kontaktovt vylucne cez internet, tvrdi ze robi aj v zahranici a v BP pomenej. za nou som nebol.

podrobnosti v ss.
apolo

Nový príspevokod Palino » 22 Jan 2012 22:24

A co tak napisat aj kontakty, linky a podobne?
Palino

Nový príspevokod apolo » 23 Jan 2012 11:18

ide o stranku beszamolok.com, jedna sa vola "vivien" ktora bude dostupna az vo februari. druhy inzerat zmizol.

Palino, chcel som ti o.i. napisat ss ale neviem kvoli comu mi to tato stranka neumoznuje. tak by si mi mohol poslat spravu ty s mailovou adresou a ja ti odpisem co budes chciet vediet.
apolo

Nový príspevokod millan » 02 Feb 2012 10:53

bol som nedavno s touto:
http://www.piroslampa.net/piros.php?lan ... ction=show

foto sedi, mierne upravene. nizsia holka, silikony, atraktivna a sikovna ale strojova.
nevedel som, ze to je cisto zarobkovy bordel vo velkom byte v centre, akych je v Budapesti asi dost vela kvoli turistom.
madarsky neviem, takze som mal mensi vyber a zariskoval.
jedno cislo za 50e, veci ako 69 iba ak s dalsim priplatkom.
oral aj sex dobry ale aj tak som lutoval, ze som netrafil podla predstav.
millan

Nový príspevokod Palino » 03 Feb 2012 00:48

Na to Ti len mozem povedat jedno

chod tam, kde Ti rozumeju.. ;)
Palino

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov vo svete

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok