Cenzura???

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

Cenzura???

Nový príspevokod CockSucker » 14 Sep 2007 21:39

Moze mi niekto povedat, preco zmizol moj prispevok, ktory sa tykal otazky a informacie o konkretnej ponuke??? Necakal som, ze na stranke tohto typu je ***** potrebna nejaka tupa cenzura. Ak mi tu niekto bude argumentovat tym, ze som agent nejakej inej stranky tak nech s tym ide do prdele... Som normalny chlap, ktory chce info o babe a kedze na tejto stranke ma len jednu fotku poslal som link na inu. Verim, ze tento prispevok uz nebude nikto mazat.
CockSucker

Nový príspevokod sexosnajvacsi » 19 Dec 2007 04:11

aj mne zmizne obcas prispevok, ktory sa niekomu nepaci
sexosnajvacsi

Nový príspevokod admin » 19 Dec 2007 13:04

Áno, aj moderovanie tohto fóra si vyžaduje cenzúru.
Nie sú trpené protizákonné príspevky (porušujúce autorské práva, xenofóbia, rasizmus, sex zo zvieratmi, atď.), príspevky extrémne vulgárne, spam a reklama, používanie veľkých písmen, vkladanie odkazov na konkurenčné stránky.

K prvému príspevku, ak ti išlo o info, tak je tu dosť skúsených užívateľov, ktorí by ti poradili aj na základe jednej fotky, alebo len telefónneho čísla.
Prípadne si sem mohol vložiť priamo do príspevku obrázok, samozrejme pokiaľ by zasa neobsahoval reklamu.

sexosnajvacsi
zmiznúť určite nezmizne. Jedine z hore uvedených dôvodov.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

odpoved

Nový príspevokod JANApotapka » 12 Jan 2009 01:40

admin píše:Áno, aj moderovanie tohto fóra si vyžaduje cenzúru.
Nie sú trpené protizákonné príspevky (porušujúce autorské práva, xenofóbia, rasizmus, sex zo zvieratmi, atď.), príspevky extrémne vulgárne, spam a reklama, používanie veľkých písmen, vkladanie odkazov na konkurenčné stránky.

K prvému príspevku, ak ti išlo o info, tak je tu dosť skúsených užívateľov, ktorí by ti poradili aj na základe jednej fotky, alebo len telefónneho čísla.
Prípadne si sem mohol vložiť priamo do príspevku obrázok, samozrejme pokiaľ by zasa neobsahoval reklamu.

sexosnajvacsi
zmiznúť určite nezmizne. Jedine z hore uvedených dôvodov.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
:twisted: STRETNUTIE 0944 156 023 - 032, je zrusena! Nechapu proc, nebot nic nebylo spatne psane, aby to clovek nepochopil. Kdyz nerozumis cesky a mas funkci neco mit na starosti, tak si to pln poradne a nemaz veci v kterych sa nevyznas, nebot by se ti mohlo stat, zeby si narazil. Srazka s blbcem je horsi, nez celni narez s autem, jen proto, ze ridic vi, co dela ale blbec ma svuj svet a co mas ty? Vymazavas, slucujes veci lidi aniz by ses jich ptal a prece vis, ze neco je placene a presto delas to co delas! Jsem zvedava, kdy ma stranka bude spat dana i s textem kterym jsem napsala. Pak se muzem sejit a dat si drink. "Hast-du-lust?" Dik, ze mas normalni mozek, který pouzivas a brzy s timto nedorozumenim se neco udela. "Neni dobre ponoukat hada bosi nohou"
JANApotapka

Re: Cenzura???

Nový príspevokod richmond9 » 05 Máj 2011 19:50

Admin, posledne dva tyzdne som zaregistroval prispevky, ktore sa s niekolkodnovym oneskorenim objavili medzi uz precitanymi prispevkami.
Blbe bolo, ze som mal tie temy oznacene ako precitane, takze len nahodou som objavil prispevky, ktore som este necital.

Predpokladam, ze si tieto prispevky vlozil dodatocne, po cenzure.
Potom by som ale ocakaval, ze tema bude po tvojom vlozeni takeho prispevku znovu oznacena ako neprecitana.
Da sa to nejako technicky zariadit?
richmond9

Nový príspevokod richmond9 » 20 Máj 2011 17:46

Admin, tak ako?

Uz viaceri zbadali tuto anomaliu.

Aspon zareaguj nejako:
- ano da sa to, len to chce cas, do 2 tyzdnov to bude hotove
alebo
- je to technicky problem, ktory sa neda lahko vyriesit
alebo
- som na Bahamach, prave ma dve domordkyne fajcia, nemozem s tym teraz nic spravit

Len nehraj mrtveho chrobaka!
richmond9

Nový príspevokod Sarang » 11 Dec 2011 20:05

No mne sa zda, ze nemusi ist o cenzuru ani problemy s forom, ale ze prispevky sa niekto snazi citat, a potom ich pridava - a nestiha to.

Ja to chapem, admin uz pred rokom ci dvomi navrhoval, ze by moderovanie fora prenechal nejakemu odvazlivcovi, a tiez sa pytal, ako stranku/forum zatraktivnit.

Tak ja by som povedal, v prvom rade zrusit to potvrdzovanie prispevkov - ja to tu mozem okaslat, ked sa mi zverejni kazdy desiaty prispevok, napisem sa ako kon, urobim recenzie a potom cakam, ze sa zobrazia a nic. Chcem si vymenit informacie a podebatovat a nemozem napisat ako do normalneho fora? No slovami nasej drahej Nory sa pytam, je toto normalne? :x :x

Ja neviem, ci som na blackliste alebo co, ale prestanem sem chodit a prispievat uplne. Jedine, co mi na pp vyhovuje je, ze mozem vyhladavat baby podla praktiky (aj ked ju nakoniec aj tak nerobia).
Sarang

Nový príspevokod admin » 15 Dec 2011 10:03

Potvrdzovanie prispevkov je nevyhnutne, inak bude cele forum ovela viac zamorene tymi istymi otazkami.
Vacsinou novi uzivatelia pisu otazky takmer ku vsetkym inzeratom typu "mate skusenosti z.." , "poradte dobru babenku v"
takiez spamove prispevky.
Ak sa najde niekto seriozny, kto by rad pomohol s moderovanim (za odmenu) nech napise SS.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod Sarang » 19 Dec 2011 21:55

Admin,

ja by som sa ti velmi rad na to vrhol, ale som dospely clovek a bojujem 24 hodin s inymi veternymi mlynmi. Viem si vsak predstavit, ze mladsi chalan, co v robote sedi za compom a predstiera vytazenost, by bol uplne idealny na tuto ulohu. Mozno nejaky ten inzeratik na azete? : )

Ale este lepsie by podla mna bolo riesit to podobne ako na inych forach, freeones.com, alebo na motoride - ze budu ustanoveni moderatori (napriklad najaktivnejsi a najskusenejsi uzivatelia), ktori budu moct prispevky mazat a presuvat ex post, teda po publikovani. Ak by to nebol velky problem, dalo by sa zaviest flagovanie nevhodnych prispevkov uzivatelmi, cim by moderator daneho fora povedzme dostaval notifikaciu o prispevkoch, ktore sa ludom nepacia a raz za tyzden by ich moho preriedit.

Konecna stanica by bol ban uzivatela, mozno aj podla IP.

Automoderacia uzivatelmi funguje podla mna velmi efektivne a tych par nejapnych prispevkov by sa uz znieslo. Mne nevadi, ked sa aj po x rokoch otvori znova ta ista tema. Ide o to, aby sa nikto zas tak moc nenarobil, lebo si neviem predstavit citat to kvantum novych prispevkov, co by tu pribudalo kazdy den, keby forum bolo fakt popularne. Ani plateny student by to asi nestihal.
Sarang

Nový príspevokod richmond9 » 20 Dec 2011 22:10

Ahoj admin, fajn ze si zisiel z IT-Olympu medzi nas ;-)

K tomu precistovaniu:
Ja som za forum bez recenzie.
Ale akceptujem to, ak zarucis, ze sa temy oznacia ako neprecitane, ked do nich vlozis niekolko dni stary prispevok.

BTW: ako bolo na Bahamach? 8)
richmond9

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný