praveten píše:Bol som s Danielou z Vrakune. Na fotkach posobila velmi dobre, tak som sa chcel presvedcit sam. Telo ma bozske, no do tvare je trosku mimo moj typ a u mna je tvar jeden z hlavnych vrusovacich prostriedkov na zene, takze som ostal trosilinku sklamany hned na uvod. Je pomerne neskusena, co sa niekomu moze pacit, ja som bol nadrzany ze som sa urabil ani nie za 10 minut. Potom, aby som sa opat nabudil, povedal som jej, nech predvedie autoerotiku, tak som sa pozeral, ako si to urobila, co ma znovu vzrusilo a mohlo sa pokracovat. Problem bol v tom, ze jak som videl to krasne telo, zachcelo sa mi experimentovat no a tolko som spekuloval, az zo mna vsetko vzrusenie vyprchalo. Navyse ten jej rozkladaci gauc sa neustale demontoval, co ma privadzalo do zufalsva. Po par minutach, co sa ma snazila neuspesne prebrat oralikom k zivotu sme to zabalili. Durex 'classic' ma pre mna prilis hrube steny, radsej by som 'ultra thin', skoda, ze som nemal vlastny kondom. Koniec koncov, boto to fajn, mozno keby mala lepsiu postel, by to dopadlo lepsie. Takto som ostal rozbabrany a to sa mi velmi nepaci, lebo pre mna je az druhy orgazmus ten pravy a jedinecny. Takze, co sa tyka mna, tak som ostal mierne nespokojny, ale verim, ze niekto, kto sa dokaze odviazat lepsie ako ja by mohol ostat spokojny, lebo to dievca je fakt pekne a muslicku ma uzunku ako 18-tka. Este sa ale vratim k vizualnej stranke. Dnes mala vlasy ako Kleopatra a aj sa tak namalovala. Neviem, ci tak chodi stale. Asi sa este vratim na repete, aby som si upravil mienku. Uz budem menej nervozny a pripraveny na mozne komplikacie (vlastny, ultra tenky kondom). PS: Ma krasne prsia (bradavky), az sa divim, preco ich nema na ziadnej fotke odhalene...
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný