Daniela - Vrakuna

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Daniela - Vrakuna

Nový príspevokod praveten » 19 Okt 2011 14:27

Bol som s Danielou z Vrakune. Na fotkach posobila velmi dobre, tak som sa chcel presvedcit sam. Telo ma bozske, no do tvare je trosku mimo moj typ a u mna je tvar jeden z hlavnych vrusovacich prostriedkov na zene, takze som ostal trosilinku sklamany hned na uvod. Je pomerne neskusena, co sa niekomu moze pacit, ja som bol nadrzany ze som sa urabil ani nie za 10 minut. Potom, aby som sa opat nabudil, povedal som jej, nech predvedie autoerotiku, tak som sa pozeral, ako si to urobila, co ma znovu vzrusilo a mohlo sa pokracovat. Problem bol v tom, ze jak som videl to krasne telo, zachcelo sa mi experimentovat no a tolko som spekuloval, az zo mna vsetko vzrusenie vyprchalo. Navyse ten jej rozkladaci gauc sa neustale demontoval, co ma privadzalo do zufalsva. Po par minutach, co sa ma snazila neuspesne prebrat oralikom k zivotu sme to zabalili. Durex 'classic' ma pre mna prilis hrube steny, radsej by som 'ultra thin', skoda, ze som nemal vlastny kondom. Koniec koncov, boto to fajn, mozno keby mala lepsiu postel, by to dopadlo lepsie. Takto som ostal rozbabrany a to sa mi velmi nepaci, lebo pre mna je az druhy orgazmus ten pravy a jedinecny :-). Takze, co sa tyka mna, tak som ostal mierne nespokojny, ale verim, ze niekto, kto sa dokaze odviazat lepsie ako ja by mohol ostat spokojny, lebo to dievca je fakt pekne a muslicku ma uzunku ako 18-tka. Este sa ale vratim k vizualnej stranke. Dnes mala vlasy ako Kleopatra a aj sa tak namalovala. Neviem, ci tak chodi stale. Asi sa este vratim na repete, aby som si upravil mienku. Uz budem menej nervozny a pripraveny na mozne komplikacie (vlastny, ultra tenky kondom). PS: Ma krasne prsia (bradavky), az sa divim, preco ich nema na ziadnej fotke odhalene...
praveten

Re: Daniela - Vrakuna

Nový príspevokod yann » 27 Okt 2011 13:32

ty o com hovoris? daniela ma predsa krasnu tvar. je pravdou ze ona nie je uplne tuctovou typickou kraskou ake vidis hocikde, co nemusi byt podla gusta kazdeho. vyzera ako nejaka aziatka alebo co. vrta mi v hlave ci je babika vobec slovenka ale rozprava normalne tak asi je :P . a ten novy uces tieto jej asia crty len zvyraznuje, teraz vyzera ako mala chutna japonecka :D
yann

Nový príspevokod mispulin » 27 Okt 2011 17:50

ano mozem potvrdit tvoje slova bol som za nou uz niekolko krat a zda sa cim dalej tym sa mi viac paci je prijemna, pekna podla mna aj tvaricka je ok a telicko ma super vsetko ako ma byt .... nieje profesionalka ale normalna baba co si takto privyraba (a preco nie!)...;)))
mispulin

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 29 Okt 2011 14:37

praveten píše:Bol som s Danielou z Vrakune. Na fotkach posobila velmi dobre, tak som sa chcel presvedcit sam. Telo ma bozske, no do tvare je trosku mimo moj typ a u mna je tvar jeden z hlavnych vrusovacich prostriedkov na zene, takze som ostal trosilinku sklamany hned na uvod. Je pomerne neskusena, co sa niekomu moze pacit, ja som bol nadrzany ze som sa urabil ani nie za 10 minut. Potom, aby som sa opat nabudil, povedal som jej, nech predvedie autoerotiku, tak som sa pozeral, ako si to urobila, co ma znovu vzrusilo a mohlo sa pokracovat. Problem bol v tom, ze jak som videl to krasne telo, zachcelo sa mi experimentovat no a tolko som spekuloval, az zo mna vsetko vzrusenie vyprchalo. Navyse ten jej rozkladaci gauc sa neustale demontoval, co ma privadzalo do zufalsva. Po par minutach, co sa ma snazila neuspesne prebrat oralikom k zivotu sme to zabalili. Durex 'classic' ma pre mna prilis hrube steny, radsej by som 'ultra thin', skoda, ze som nemal vlastny kondom. Koniec koncov, boto to fajn, mozno keby mala lepsiu postel, by to dopadlo lepsie. Takto som ostal rozbabrany a to sa mi velmi nepaci, lebo pre mna je az druhy orgazmus ten pravy a jedinecny :-). Takze, co sa tyka mna, tak som ostal mierne nespokojny, ale verim, ze niekto, kto sa dokaze odviazat lepsie ako ja by mohol ostat spokojny, lebo to dievca je fakt pekne a muslicku ma uzunku ako 18-tka. Este sa ale vratim k vizualnej stranke. Dnes mala vlasy ako Kleopatra a aj sa tak namalovala. Neviem, ci tak chodi stale. Asi sa este vratim na repete, aby som si upravil mienku. Uz budem menej nervozny a pripraveny na mozne komplikacie (vlastny, ultra tenky kondom). PS: Ma krasne prsia (bradavky), az sa divim, preco ich nema na ziadnej fotke odhalene...

Kamo, preco zakladas novu temu, ked tu o Daniele sa uz pise vo velkom inde..staci len poriadne citat..potom je to neprehladne.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Daniela » 31 Okt 2011 13:17

praveten,

Teba to ešte baví??? Je v poriadku, ak napíšeš kritiku, ktorá mi nevadí a prijímam ju,veď interakcia musí byť :) ALE- prečo tu vypisuješ indicíe štýlom, že vyzerám ako Kleopatra a pod.??? Prepáč, ale ja nechodím po kanáloch, mám priateľov, známych, spolužiakov a veľa dievčat s touto vizážou sa po BA nepohybuje... Predpokladám, že si vieš domyslieť, čo tým chcem naznačiť. Ja diskrétna som, a to na 100%, prečo nemôžeš byť aj Ty? :? Tebe by sa asi tiež veľmi nepáčilo, ak by to bolo naopak...

Nechcem sa hádať, ani vyvolávať nejakú väčšiu diskusiu ohľadom tejto témy. Je to len upozornenie, resp. skôr prosba... :wink:
Daniela

Nový príspevokod peter » 11 Nov 2011 21:20

ja som za nou tiez bol, podla toho, co som tu cital. neda sa povedat ze by som bol nespokojny,ale mal som uz aj lepsie. mozno to bolo tym ze som cakal viac a prisla mi ako uplna zaciatocnicka
peter

Nový príspevokod Luk12 » 09 Jan 2012 16:06

Takze caute pridam aj ja neaky ten prispevok nie som casty navstevnik privatov no tiez sa my hodili recenzie vas tak prispejem aj ja trosku.Pred vianocami som sa rozhodol navstivit Danielu z vrakune dohodli sme sa na 19:00 hod no na moje nemile prekvapenie ma nechala cakat pred domom este neakych 10 minut v neprijemnov vetre ale cert to zober pomyslel som si hlavne aby stala za to.Nakoniec som k nej prisiel vsetko bolo v pohode aj spolocnu sprchu sme si dali zaplatil som si pol hodku.Este sa ma spytala ci si ma dat neake to sexi pradeko ktore mal pred tim na sebe ale uz sa my stim akosi nechcelo hrat ako som bo nadrzani tak so radsej povedal ze nie. Fajka bola obstojna v sexe sa dobre prisposobila na niaku polohu nereptala vyzorovo je to podla mna velmi pekna baba taka trosku zvlasta ale ozaj pekna. Bola aj dost snaziva len vravela ze aj bozkavanie moze byt ale akosi sa jej nechcelo nuz tak som to nesilil. Z predoslich prispevkov som vycital ze sex byval na neakom rozkladacom gauci teraz mala velky matrac na zemi nie zrovna idealne ale urcite lepsie ako ten gauc :D
Byt bol celkom pekny utulny.
Takze ked to zosumarizejem urcite to neboli vyhodnene peniaze a niekedy sa zase mozno zastavim
Luk12

Nový príspevokod vosky » 25 Jan 2012 18:30

u Danieli som bol dva krat a vzdy spokojny, urcite ju navstivim znova, mozem len odporucit, fajn pristup a pekna baba
vosky

Nový príspevokod shadoballer » 01 Feb 2012 11:58

servuste nadrzanci ja som bol u nej asi dva krat hej je pravda ze trosku nechava na seba cakat ale to sa uplne vykompenzuje tym co ponukne podla mna najlepsia baba v ba zatial a to som navstivil nie malo privatov len doteraz som sa neodhodlal nieco napisat pekna super telo skoda ze kozenky nema väcsie aspon o trochu ale inak vsetko super to ze neni az tak skusena mi vobec neprekazalo kedze radsej ja viediem ako keby mala baba mna viest
shadoballer

Nový príspevokod Till » 08 Feb 2012 10:17

Navstivit Danielu z Vrakune je pre kanca viac ako dobra volba..! Navstivit a sukat ju je uz perfektna volba..! Navstivit ju a nevysukat by bol neodpustitelny hriech.Teda oplati sa cakat pred tym domom 10minut ak vas necha tato kurvicka cakat.Zaregistroval som tu nejaku poznamocku v predchadzajucom prispevku na jej kozicky ze by mohli byt o nieco vecsie.Podla mna ich ma uplne dokonale. "Viete si predstavit Danielu z Vrakune s kozami ako Lolo Ferrari?" Ja urcite nie :)
Till

Nový príspevokod geko » 08 Feb 2012 13:43

Uplne suhlasim s Tillom. Daniela ma perfektne prsia, ktore uplne sedia k jej postave :D
geko

Nový príspevokod tonylx » 08 Feb 2012 17:58

trtkaci kde zozeniem na nu kontakt? vdaka
tonylx

Nový príspevokod Till » 10 Feb 2012 17:15

Cislo na Danielu z Vrakune-0910248754. a dobre ju vyjeb.. tonylx.. :P
Till

Nový príspevokod shadoballer » 12 Feb 2012 15:27

till s tymi prsiami som to myslel tak ze ja osobne mam rad ked baby maju vecsie prsia a mozno aj na nej by sa mi pacili asize viac ale takto ju ten tam hore obdaril tak to beriem je to uplne ze nadherna baba a urcite pokial bude robit budem k nej chodiavat
shadoballer

Nový príspevokod Till » 16 Feb 2012 18:59

Ja viem ako si to myslel shadoballer..len v tom pozitivnom zmysle si podotkol ze by mohli byt o nieco vecsie.Ano mas pravdu je to nadherna kocka.Len ju dobre sukaj..Tiez mam mienku ze je jedna z naj kurviciek.
Till

Ďalší

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný