Dievcata s peknymi chodidlami

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Dievcata s peknymi chodidlami

Nový príspevokod mefibozet » 19 Aug 2010 18:35

Na privatoch som na dost velke prekvapenie zistil, ze nie kazda baba sa stara o svoje chodidla.Beriem ze nie kazdy muz je na tuto cast zenskeho tela zatazeny ako ja, ale predpokladal som, ze pedikura patri medzi zakladnu vybavu kazdej zeny, ktora chce dobre vyzerat...
mefibozet

Re: Dievcata s peknymi chodidlami

Nový príspevokod Forever Slave » 25 Aug 2010 21:00

A to este keby si vedel, ze poniektore z nich si nevedia ani nohy poriadne oholit... :mrgreen:
Forever Slave

Re: Dievcata s peknymi chodidlami

Nový príspevokod Till » 20 Máj 2011 18:30

Kvalitna pedikura by mala byt u kazdej zeny!Zena ktora ma popukane paty nema u mna miesto aj keby mala tvar ako Erika Eleniak.Chodidla musia byt tip top v poriadku,pekne sametove,jemne,vonave s peknymi prstikmi a nalakovanymi nechtikmi.Nohy a chodidla to je cast zenskeho tela ktoru si vsimam ako prvu.Pre mna je to velmi dolezite aby mala moja partnerka krasne nohy. Co sa tyka kurviciek s naj fusse tak tu vyzdvihujem tieto baby-Nina a Miska(Nitra) Lenka(Nitra,byvala kurvicka zo sturovej ulici potom ulica chrenova ak si dobre pametam) Adriana a Diana( byvaly privat Raca) Sabina(uz neexistujuca vecsina vsak vie o kom pisem) Daniela (taktiez byvala kurvicka z priemyselnej) Lenka (privat Trnava ulica A.Kubinu)Karin (Trnava)
Till

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný