od archibald » 21 Sep 2011 19:50
Cawte, aby som uviedol spravne info o domine Julii-ghotic, v skutocnosti pracuje v TO, mala garzonka, zariadenie nic extra, ale ako - tak staci......prisiel som, dohodol cez pokec a potom tel. o co mam zaujem, oral, sex a jemne sm, na hodku, cena 80 eur, ak nechcete sex a oral da sa dohodnut 50-60eur. Cakala ma, prisla pre mna dole a na byte ma privitala cela v ciernom, taky death metalovy styl, je trosku silnejsia, ako na foto, ale v pohode, vek cca 20-25 r, vlasy cierne. Dal som rychlu sprchu, vana, resp. mala vanicka dost spinava, uterak pre mna nemala....este som zabudol, ze musel som doniest taktiez gumu.....ked som sa vratil do tej jednej izbicky, uz bola vyzlecena, mala iba sietkovane cierne body na celom tele....a potom to uz islo...ja na kolena, lizat jej nohy, potom ritku a potom kundicku, potom mi podviazala vtaka a par uderov po nom a po zadku tenkym lanom.....pritom vulgarne nadavky.....potom strapon a rukavice a pekne postupne do mojho zadocku...nasledovalo jej lizanie bradaviek a koz - take dvojky, potom som si musel lahnut na podlahu - linoleum, kedze tam nic ine na lezanie nebolo, teda okrem maleho asi rozkladacieho kresla, ktore vsak bolo zlozene, a sedela na nom iba ona, ked som ju lizal, a potom ja na nom chvilu klacal, ked do mna zasuvala strapona.....facesitting a lizanie kundicky, pritom laskanie koz..potom mi nasadila gumu a fajcila ma, celkom to uslo a potom sa opytala, aku polohu mam najradsej, tak ja ze, zostanem lezat na chrbte, co ine na tvrdom linoleu mozem robit, sadla na vtaka a jazdila, pytala sa, ci chcem spapat semeno, ak ano, mam sa jej vystriekat na kozy...odmietol som, tak som sa urobil do gumy v nej...potom sprska, zase bez uteraka a odchod.......ona nebolo zla, prijemna, mila, da sa kecnut, dojem trochu kazi prostredie, ale za vyskusanie stoji....