Eroticke kluby v Petrzalke...?

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Eroticke kluby v Petrzalke...?

Nový príspevokod stanoBA » 07 Okt 2011 10:39

Chcem prist z Londyna s niekolkymi kamaratmi - a chceli by sme navstivit nejaky erot. klub alebo kluby v Petrzalke, ale nemam prehlad a nechcem s nimi chodit celu noc z miesta na miesto ako trkvas a nic z toho...kanci viete mi sem napisat nazov a miesto erotickych klubov + kolko tam stoji hodina + kolko tam asi zvykne byt dievcat...?
Nechcem s nimi ist na privat - lebo nas bude tak 5 - 6 a pochybujem, ze privaty maju tolko kociek a aj izieb...a pripadne cakat na volnu izbu nie je nic moc.
Thanx.
stanoBA

Re: Eroticke kluby v Petrzalke...?

Nový príspevokod NERONET » 07 Okt 2011 11:49

stanoBA píše:Chcem prist z Londyna s niekolkymi kamaratmi - a chceli by sme navstivit nejaky erot. klub alebo kluby v Petrzalke, ale nemam prehlad a nechcem s nimi chodit celu noc z miesta na miesto ako trkvas a nic z toho...kanci viete mi sem napisat nazov a miesto erotickych klubov + kolko tam stoji hodina + kolko tam asi zvykne byt dievcat...?
Nechcem s nimi ist na privat - lebo nas bude tak 5 - 6 a pochybujem, ze privaty maju tolko kociek a aj izieb...a pripadne cakat na volnu izbu nie je nic moc.
Thanx.

Asi štandardne najväčší výber býva v Royali na Jelačičovej. Býva tam vždy min 10 - 12 báb, drinky niesú drahé, taká klasická cena ako keby si bol v meste. ceny sú 100 - 45min, 120 - 60 min. tieto ceny sú vo všetkych podnikoch v BA rovnake. Minimálne teda v Royali, Kotve, Evite a Babylone určite. Ale ako som už napísal, najlepšie z toho vychádza určite Royal. Moj tip ak tam budeš, oýtaj sa na Vanesu, je to taká 25 ročná polovietnamka a je fakt dobrá a myslím. Minimálne v tom, že má rada keď ju plieskaš stále po zadku:DDDD
NERONET

Nový príspevokod kuzelnik » 07 Okt 2011 15:15

nazdarek Stano,

dopoporucujem ti Royal na Jelacicovej ulici 16. nie je to sice v petrzalke ale je tam vzdy dobry vyber babeniek. zaplatis tam cca 120 euri za hodku. urcite si tam s partiou uzijete.

daj potom vediet...:)
kuzelnik

Nový príspevokod stanoBA » 07 Okt 2011 18:11

Royal poznam...su tam strasne male izby so sprchou...tusim iba 1 izba na schodoch je velka...a vsetko bez okien - ved to je byvaly protilietadlovy kryt.
To uz by som asi radsej zaparkoval v Kotve...ale hladam nieco v Petrzalke.
stanoBA

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 07 Okt 2011 18:32

Co tak Babylon pri dostihovej? Alebo chod s nimi do Viedne..goldentime, alebo tak nejako sa to vola, vraj je tam fajn.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 07 Okt 2011 18:35

Nic blizsie ti o tom Babylone neviem povedat, nikdy som tam nebol, ale viem, ze taky klub bol v Petrzalke pri dostihovej drahe..nech sa k tomu vyjadria ti, co tam boli.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Palino » 09 Okt 2011 11:19

akoze ten goldentime vypada po <>i dobre.
ale az tam ist do dusseldorfu? ach jaj..
Palino

Nový príspevokod Till » 09 Okt 2011 14:05

Palino ty neries daleke nemecke mesto a vyber sa na priemyselnu..Zajtra tam totiz bude vynimocna Danielka... :P Podla mna co sa tyka privatu priemyselna je to jedina kurvicka ktoru by sme mohli prirovnat k nezabudnutelnej zlatej Katke" z tohto isteho privatu.V pondelok bude k dispozicii po dlhom case opet Danielka.Sukava za dukaty velmi velmi zriedka na priemyselnej tak ju treba prevetrat..
Till

Nový príspevokod Till » 10 Okt 2011 10:29

Domina Sara bola dobra.Skoda ze je v nejakom klube a nie na klasickom private.Ja totiz do bordelov nechodim.Inak by som jej to nandal..Pekna baba to je.
Till

Nový príspevokod Till » 10 Okt 2011 22:12

Ja som tiez daleko stanoBA :roll:
Till

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný