Eroticke pradlo & Kostymy & Latex

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Eroticke pradlo & Kostymy & Latex

Nový príspevokod mackousko » 28 Jún 2009 21:23

ahojte

je tu tema ohladne siloniek a podvazkov ale mozno bude tato tema viacerych zaujimat :D

poznate babenky co maju eroticke pradielko, pripadne eroticke kostymy alebo latex ?

ak ano napiste kontakt aj pripadne ake pradlo/kostym

a prispievat mozu a babenky :P
Naposledy upravil mackousko dňa 07 Feb 2011 18:33, celkovo upravené 1
mackousko

zacnem ja

Nový príspevokod mackousko » 03 Aug 2009 15:23

no ked sa nikto neodhodlal tak ja zacnem som svojimi skusenostami ;-) poradie nejdem pisat, usudok si spravte sami

zatial som nenasiel babenku napriklad vo french maid outfite, alebo sextricku, asi baby nevedia ze je zaujem aj o taketo "doplnky" :wink:

Dračica
bol som niekolko krat u Dračici ID 4486, sluzby tu uz ospevovali viaceri, takze len k teme ;-), pradielko super je na vyber (ja si vzdy poziadam ine :lol: ) fotky ma aj na azete pod niekolkymi nickmi napr. 0.3SuperOral, 0_0_1_Masaze a ich obmeny podla toho ako blokuju :)
pripadne este tu

Lenočka
ID 2558, zatial co som navstivil suverenne najlepsie zasobena kocka v BA, co sa tyka oblecenia - korzety & klasika & latex & koza, proste super vyber dalsie foto

Lucia
bol som davnejsie aj u tejto kocky nick na azete Luciaba334, heslo poslem na poziadanie SS, ma pekne kozenne oblecenie, sluzby celkom OK

Erotica
k tejto dame sa pravidelne vraciam, nie je to o sexe ale taky zazitok ako u nej si zapamatate navzdy, krasne pradielka - korzety aj lakovane aj kozene, rukavice a ta MASAZ :roll:
ma este fotky aj inde poslem SS ak mate zaujem

zatial tolko, prispejte ak mate skusenosti, lebo vacsinou baby povedia ze maju ale ked pride clovek na plac tak sa vyhovaraju....

zdar
mackousko

Späť na Všeobecná diskusia

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný