Fantozzi a jeho dcera Mariangela

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Fantozzi a jeho dcera Mariangela

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 23 Jan 2012 14:57

Ospravedlnujem sa dotycnej slecne, ale neda mi nepoukazat na jej podobnost s Mariangelou, dcerou pane ucetniho Fantozziho..aj ked sa samozrejme, tato slecna je krajsia :D
http://www.youtube.com/watch?v=YMuxtK5vnh0

btw-bol tam vobec niekto? :oops:

Ide o ID 4584, Ria a Valeria
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Re: Fantozzi a jeho dcera Mariangela

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 23 Jan 2012 17:59

Este chcem podotknut, ze som nemal v plane posmievat sa dotycnej, ale skor chcem poukazat na ubohost tejto ponuky. Ked uz sa ta baba v ciernej podprsenke, ktora mi pripomina Mariangelu chce ponukat za odmenu, tak nech sa aspon normalne oblecie pred fotenim. Jednoducho mi tam chyba aspon minimalna snaha sa urobit pritazlivym pre inych..Proste podnikanie po slovensky-nepohnem ani prstom, a penaze nech sa sypu..ani taku namahu si nedala, aby si obliekla pradlo rovnakej farby...Ved tato ponuka z mojho pohladu uraza snahu normalnych zien,ktore tu inzeruju a pekne sa oblecu, aby na fotografiach vyzerali atraktivne. Tato Mariangela, alebo skor niekto, kto vedie ten privat, si mysli, ze po svete chodia len chlapi so stojacimi cicinami a zahmlenym mozgom.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Mijo » 25 Jan 2012 13:48

O tomto private som uz pisal,zahadne sa to vsak stratilo.Tiez to bolo o tom ze maju najbiednejsiu ponuku na PP.Vtedy mali foto asi ciganocky co mala zelenu vaginu a dotrhane satstvo-taka bola ich foto ponuka na PP.
Mijo

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 25 Jan 2012 14:08

Ano, Mijo, spominam si, ze si to pisal..aj som chcel na to nadviazat, ale som to nikde nevedel najst, a kedze som si nebol na sto pro isty, ze si to pisal k tomuto privatu,tak radsej som to nespajal...ved uvidime, dokedy tu toto vydrzi :)
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Mijo » 31 Jan 2012 13:30

Fakt cudne ze obcas nenapadne miznu nezelane prispevky.No na druhej strane poznam majitela par privatov v BA kde viem ze chodili dvaja chalani-povedal ze s Privatportal.sk......nuz a uzili si zadara a potom nemal zle recenzie....Jednoduche..
Mozno si uz niekto vrzol aj s Mariangelou
Prílohy
plinio-1.jpg
plinio-1.jpg (19.53 KiB) Zobrazené 765 krát
Mijo

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný