hodinový hotel

Hodinové hotely, apartmány a priestory hodinového typu na Slovensku, pre diskrétne stretnutia

Till

Nový príspevokod Till » 05 Dec 2007 10:46

Kaja zacnem nad tym uvažovat..Vlastne uz uvažujem.. :) Co ak by sme si prave my dvaja vymenili ulohy..? :D
Till

Re: Till

Nový príspevokod kaja » 05 Dec 2007 12:39

Till píše:Kaja zacnem nad tym uvažovat..Vlastne uz uvažujem.. :) Co ak by sme si prave my dvaja vymenili ulohy..? :D

tak to si potom na zlej adrese.
kaja

hotel Hodinka

Nový príspevokod Monika » 14 Jan 2008 11:07

Vie niekto z vás kde v BA je a či ešte funguje hodinový hotel Hodinka?
Vďaka za info
Monika

Re: normal

Nový príspevokod Monika » 14 Jan 2008 11:16

Till píše:Niet zac dakovat dave.g Aspon mi si pomahajme ked uz tie kurvy su take prohlane.. :)

čo tu točš o kurvách? ja napr. hľadám nejaký vhodný priestor na stretnutie s milencom a ani náhodou od neho nič neinkasujem, ani ma to nikdy nenapadlo. Skrátka obaja kompenzujeme to čo nám doma chýba.
Monika

Nový príspevokod Till » 14 Jan 2008 12:45

Monika precitaj si tu na portali vo forume co napisal Apartment.Tento prenajima priestory.
Till

Hodinovy HOTEL

Nový príspevokod kraska » 24 Jan 2008 13:05

0918478174 CENTRUM BA
kraska

Re: Hodinovy HOTEL

Nový príspevokod japen » 29 Jan 2008 03:50

Nechcem mudrovat, ale v poslednej dobe ked potrebujem hotel na hodinku, dve, resp. tri mimo BA (tam hodinovy hotel nepotrebujem), normalne si najdem na nete ubytovacie zariadenie ako turisticka ubytovna, sport-hotel a podobne. Tam si objednam jednu noc, dovediem si tam prostitutku, osustam ju a idem prec alebo tam aj prespim. Recepcna sice potom pozera ako tela na nove vrata, ale mne to uz jedno :P !!!
Ceny v takychto zariadeniach sa pohybuju cca od 150 do 300 sk/osoba/noc, resp. 300 - 600 sk/izba/noc.
Vo vacsine pripadov je sprcha a toaleta bud na izbe, alebo v obytnej bunke. Len malokde su spolocne na chodbe.
Osobna skusenost v mestach Gelnica, Spisska Nova Ves, Trnava, Zvolen, Sturovo, Cadca, Lucenec, Hnusta a Dubnica nad Vahom.
japen

normal

Nový príspevokod Hosť » 29 Jan 2008 20:16

Japen myslim ze mas uplnu pravdu pretoze aj ja som to vo väčšine pripadov takto realizoval!! Teda ubytovna,penzion.popripade lacnejsi hotel.Ak som mal taku babenku ktora isla so mnou na celu noc tak som vzdy isiel s nou do super hotela v Pezinku!! Volakedy mal tento hotel na celu noc cenu 700sk!! Teraz ma 1000sk ale ani to nie je moc ked si predstavim v akom naozaj peknom, slusnom komfortnom hoteli som s peknou babenkou..!! Televizor na izbe a vzdy pustam musicbox/ teda pesnicky/ aby ak sukame to nebolo uplne pocut. /co mne je osobne jedno.. :wink: ale predsa../. Naozaj sprcha a kupelna na urovni! Pekna izba,super postel!! Tento hotel je odjakziva pre mna cislo 1 :!: Takze ak zvazim co je lepsier ci jedna hodina na hod.hoteli 500 a teraz aj 1000sk ako mi povedala do telefonu uzivatel kraska ktora tu vo forume na tejto strane ma ponuku ze ponuka hod.hotel tak je predsa len lepsie ist s babenkou na celu noc..
Hosť

Normal

Nový príspevokod Till » 29 Jan 2008 20:21

Inak tento posledny prispevok o tom "mojom" hoteli v Pezinku som pisal ja!! Len som sa zabudol prihlasit a kedze do tejto rubriky mozu pisat aj nezaregistrovany tak preto to tam vlastne vyhodilo a podpisalo sa pri prispevku ako "anonymny.. :!: Takze teraz som taky "podpisany anonym.. :wink:
Till

Re: Hodinovy HOTEL

Nový príspevokod japen » 01 Feb 2008 04:45

Cisla Ti nedam, lebo ich uz momentalne nemam. Lebo nechodievam pravidelne.
V Cadci inzerovala stetka cez nejake regionalne inzertne noviny.
Bol som tam 2x. Prvy krat sme boli v hot. Husarik cena 500/izba/noc, ale bolo to este pred rekonstrukciou hotela (v sucastnosti uz je ubytko drahsie).
Druhy krat to bolo v TU Sportova hala, cena 200/osoba/noc

V Dubnici chodievam do hotela Kristina 700/izba/noc momentalne je tiez po rekonstrukcii, celkom fasa interier. Steka dava inzeraty tusim do AVIZA resp. na TV Marikiza teletex (str. 793 az 798).

Adres: CADCA, TU Sportova hala, Sportovcov 2581, 432 66 03

DUBNICA NAD VAHOM, hot. Kristina, Centrum II č.88, 442 03 22
japen

Dikretny byt na sex

Nový príspevokod Privatik » 26 Mar 2008 15:05

Citam to tu citam, no i tak som sa nedocital ci je v BA niekto, kto prenajima privat na to aby som si tam isiel s milenkou uzit. Nechcem hotel, chcem privat tak na cca 2 hod za slusnu cenu...
Ak tu niekto taky je, ozvite sa prosim. Dik
Privatik

Re: Dikretny byt na sex

Nový príspevokod kaja » 26 Mar 2008 20:06

Privatik píše:Citam to tu citam, no i tak som sa nedocital ci je v BA niekto, kto prenajima privat na to aby som si tam isiel s milenkou uzit. Nechcem hotel, chcem privat tak na cca 2 hod za slusnu cenu...
Ak tu niekto taky je, ozvite sa prosim. Dik

treba lepsie citat!!! :lol:
kaja

skusenost s hod.hotelom

Nový príspevokod anonym ta » 31 Máj 2008 15:21

[bol som na hodinovom hotely na zahradnickej od krasky,a bol som spokojny,aj cene je super,je to diskretne!!!!!!!!takze odporucam!!!!!!!!quote][/quote]
anonym ta

Re: skusenost s hod.hotelom

Nový príspevokod asdfg » 01 Jún 2008 14:19

anonym ta píše:[bol som na hodinovom hotely na zahradnickej od krasky,a bol som spokojny,aj cene je super,je to diskretne!!!!!!!!takze odporucam!!!!!!!!quote]
[/quote]
a konkretne tie ceny????? a konkretne tie sluzby???? boze napises ze super diskretne z toho sa vela dozviem
asdfg

Re: skusenost s hod.hotelom

Nový príspevokod Hosť » 04 Jún 2008 19:33

asdfg píše:
anonym ta píše:[bol som na hodinovom hotely na zahradnickej od krasky,a bol som spokojny,aj cene je super,je to diskretne!!!!!!!!takze odporucam!!!!!!!!quote]

a konkretne tie ceny????? a konkretne tie sluzby???? boze napises ze super diskretne z toho sa vela dozviem[/quote]
hod.stala 500,ale viac hod.sa vraj da dohodnut.je tam cisto a utulne
Hosť

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hodinový hotel, Azyl pre milencov

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný