T.Tony píše:Tak ok,ak som podla teba trapny.Jednoducho keby som babe alebo co to vlastne je nahmatam medzi nohami penis,myslim ze mam traumu do konca mojho sexualneho zivota.Pozri,ked sa ti to paci,pchajte si ho navzajom,je mi to uplne jedno.A este tak isto keby som vedel ze ma ide fajcit chlap-lebo je to chlap aj ked pises ako o nej-vraciam...Kazdemu sa paci ine.Hlavne ze si to s NIM uzjes..
jannkoTT píše:Si ulne trapny! Pozri sa na seba,ake debiliny mozno ziadas od bab ty..........
Ale je mi jedno co si myslis,a co pises,nie som jediny,co je snou spokojny..
A PRAVOM!!!
IvannBa píše:jannkoTT píše:Si ulne trapny! Pozri sa na seba,ake debiliny mozno ziadas od bab ty..........
Ale je mi jedno co si myslis,a co pises,nie som jediny,co je snou spokojny..
A PRAVOM!!!
Pocuvaj zda sa mi ze si zainteresovany na danej sluzbe. Kazdy moze mat svoj nazor. Vela muzov tu hlada zeny tak to ber ze Ti Tvoj zazitok nikto meberie ale ked citam vela muzov je s nou spokojny znie akoby si tych vela muzom mal Ty. Trosku si uvedom ze pises za seba a nie za vela muzov..... tolko moj nazor na Tvoj prispevok. Dany trans je aj na azete a neraz ma na zaklade foto oslovil. Nevadi mi to ked ma ktokolvek oslovi ale slusne odpoviem dakujem tuzim po zene. Tolko moj nazor na trans. A nevravim za inych.. .
Pisal som to preto,lebo niekedy je problem sa k nej dostat..Ale asi bola chyba sem pisat,lebo vy uznavate len prispevky ohladom bab.No kazdy ma svoj vkus,a urcite viem,ze nie som sam.Aj ked nikto iny co k nej chodi nepisal...
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný