ID-3514 -TRANSKA REBEKA

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

ID-3514 -TRANSKA REBEKA

Poslaťod jannkoTT » 19 Nov 2008 19:33

Nemam vo zvyku sem pisat,ale chcem sa podelit o krasny zazitok s transkou.Privitala ma v krasnom erotickom pradle,vysoke topanky,tak to sa malokedy uvidi aj u kociek.A ten pristuo k zakaznikovy ma velmi prijemny.Priznam,ze som tam isiel zo zvedavosti,ale vobec nelutujem tie peniaze,ani cas.A urcite si to zopakujem velmi rad....
jannkoTT

Poslaťod Rado » 19 Nov 2008 20:59

A vyprasil on teba...alebo ty jeho...? :lol:
Rado

Poslaťod jannkoTT » 19 Nov 2008 22:02

Tak to je trocha blba otazka,nemyslis????
jannkoTT

Poslaťod Rado » 20 Nov 2008 11:36

Otazka je uplne normalna :P ...transka je chlap prezleceny za zenu... :lol:
...neviem,oreco pises o NEJ - ked je to ON... :P
A ked uz si sa rozhodol podelit o zazitok - tak prezrad - kto koho teda pretiahol...? :lol: :lol: :lol:
Rado

Poslaťod jannkoTT » 20 Nov 2008 15:02

Tak to je bud vzajomne,alebo ako sa dohodnes......Ale taku fajku,ti nespravy ziadna baba...Chod vyskusat,a uvidis...
jannkoTT

Poslaťod T.Tony » 20 Nov 2008 15:10

:shock: Takze ti pretiahol trans udom rit??
T.Tony

Poslaťod jannkoTT » 20 Nov 2008 19:04

Si ulne trapny! Pozri sa na seba,ake debiliny mozno ziadas od bab ty..........
Ale je mi jedno co si myslis,a co pises,nie som jediny,co je snou spokojny..
A PRAVOM!!!
jannkoTT

Poslaťod T.Tony » 20 Nov 2008 21:04

Tak ok,ak som podla teba trapny.Jednoducho keby som babe alebo co to vlastne je nahmatam medzi nohami penis,myslim ze mam traumu do konca mojho sexualneho zivota.Pozri,ked sa ti to paci,pchajte si ho navzajom,je mi to uplne jedno.A este tak isto keby som vedel ze ma ide fajcit chlap-lebo je to chlap aj ked pises ako o nej-vraciam...Kazdemu sa paci ine.Hlavne ze si to s NIM uzjes..
T.Tony

Poslaťod lyzal » 20 Nov 2008 21:47

jannkoTT píše:Tak to je bud vzajomne,alebo ako sa dohodnes......Ale taku fajku,ti nespravy ziadna baba...Chod vyskusat,a uvidis...

nikto ti tvoj zazitok neberie, ale nemam vobec ist chut to vyskusat. Ja sa nadalej radsej necham fajcit od bab.
lyzal

Poslaťod lyzal » 20 Nov 2008 21:49

T.Tony píše:Tak ok,ak som podla teba trapny.Jednoducho keby som babe alebo co to vlastne je nahmatam medzi nohami penis,myslim ze mam traumu do konca mojho sexualneho zivota.Pozri,ked sa ti to paci,pchajte si ho navzajom,je mi to uplne jedno.A este tak isto keby som vedel ze ma ide fajcit chlap-lebo je to chlap aj ked pises ako o nej-vraciam...Kazdemu sa paci ine.Hlavne ze si to s NIM uzjes..

plne s tebou suhlasim
lyzal

Poslaťod IvannBa » 21 Nov 2008 08:00

jannkoTT píše:Si ulne trapny! Pozri sa na seba,ake debiliny mozno ziadas od bab ty..........
A PRAVOM!!!

Pocuvaj zda sa mi ze si zainteresovany na danej sluzbe. Kazdy moze mat svoj nazor. Vela muzov tu hlada zeny tak to ber ze Ti Tvoj zazitok nikto meberie ale ked citam vela muzov je s nou spokojny znie akoby si tych vela muzom mal Ty. Trosku si uvedom ze pises za seba a nie za vela muzov..... tolko moj nazor na Tvoj prispevok. Dany trans je aj na azete a neraz ma na zaklade foto oslovil. Nevadi mi to ked ma ktokolvek oslovi ale slusne odpoviem dakujem tuzim po zene. Tolko moj nazor na trans. A nevravim za inych.. .
Mal som nick IvanBA ale nedarilo sa mi prihlasit tak som spat pod tymto...
IvannBa

Poslaťod jannkoTT » 21 Nov 2008 09:11

IvannBa píše:
jannkoTT píše:Si ulne trapny! Pozri sa na seba,ake debiliny mozno ziadas od bab ty..........
A PRAVOM!!!

Pocuvaj zda sa mi ze si zainteresovany na danej sluzbe. Kazdy moze mat svoj nazor. Vela muzov tu hlada zeny tak to ber ze Ti Tvoj zazitok nikto meberie ale ked citam vela muzov je s nou spokojny znie akoby si tych vela muzom mal Ty. Trosku si uvedom ze pises za seba a nie za vela muzov..... tolko moj nazor na Tvoj prispevok. Dany trans je aj na azete a neraz ma na zaklade foto oslovil. Nevadi mi to ked ma ktokolvek oslovi ale slusne odpoviem dakujem tuzim po zene. Tolko moj nazor na trans. A nevravim za inych.. .
Pisal som to preto,lebo niekedy je problem sa k nej dostat..Ale asi bola chyba sem pisat,lebo vy uznavate len prispevky ohladom bab.No kazdy ma svoj vkus,a urcite viem,ze nie som sam.Aj ked nikto iny co k nej chodi nepisal...
jannkoTT

Poslaťod T.Tony » 21 Nov 2008 11:35

Drahy Janik,transka je chlap a pokial si neda zmenit pohlavie aj zostane.Nepis preto o nom ako o nej..Alebo aj ty si ta Jannik?A este ti zelam co najviac rozkose s tymto chlapom prezlecenym za zenu-mna osobne pri tej predstave fakt ze napina...Je to tvoja rit a tvoje usta,tie na
jlepsie vedia co im chuti. :oops:
A este nieco,neziadam od bab debiliny,teda ak je klasicky sex debilina pre teba tak uz neviem.Nepis to laskavo o mne ked ma nepoznas.Ked je slusna baba ku mne som aj ja k nej.Nepotrebujem nic extra,ziadnu praktiku,ja sa v pohode uvolnim pri klasike.Tym samozrejme neodsudzujem anal alebo piss,jednoducho ma to momentalne nelaka..A pekny den.
T.Tony

Poslaťod DSRobo » 21 Nov 2008 13:18

chlapi, sak mi vysvetlite do boha .. transka -Rebeka to je chlap, ak som dobre pochopil.. ale od čoho je ten chlap žena .. od toho ze si da zenské šaty ? lebo ked je chlap mal by sa vola Rebek alebo Rebeko, to znie trošku aspoň mužsky, nie ?

nechcem byť hruby, ale je prihriaty ? vôbec nechcem nikomu kazit iluzie a ani nikoho urazať, ale nazvyme veci pravym menom
DSRobo

Poslaťod T.Tony » 21 Nov 2008 13:35

Nazdar.Staci si pozriet na nete-transvestit je chlap a zostane chlap,len sa prezlieka do zenskych siat lebo ho to drazdy sexualne atd..Transexual je clovek,ktory sa narodil ako napriklad chlap a citi sa vnutorne ako zena.Transka je vyraz,ktory oznacuje transestitu aj transexuala.A predpokladam ze ten Rebek je transvestit ale urcite mna nevzrusujuci.. :evil:
T.Tony

Ďalší

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný