agent007 píše:Zhodou okolností mi dnes kamoš navrhol,že ma pozýva do Nemecka,kde pracuje a odskočíme si do bordelu,kde sú babenky od výmyslu sveta,aziatky nevynímajúc.Zároveň ma ale upozornil,že im vraj p..ky smrdia! Je to pravda?! :shock:
servus, sorry ze som ti neodpisal hned, bol som v Californii a surfoval som po inych strankach, kedze Privatportal tuto cast ameriky zatial nepokryva:)
v Nemecku mas naozaj velku vsehochut, ale este vacsi vyber mas v Holandsku (moj nazor). pozor ale, je to vsetko dost umelina, umele kozy, liposukcie, ine plastiky, niekomu to vadi, niekomu nie (mne nie)
aziatkam moze naozaj smrdiet, co je dosledok toho co som uz raz pisal -- ze sa moc neholia (vyholena baba sa berie ze bola v nemocnici, a teda ze ma alebo mala STD).
na druhu stranu si myslim, ze vsetko by sa malo prisposobovat trhu, tzv. ze aziatky robiace na bordeloch a privatoch v Europe by sa mali holit, kedze my Europania to vyzadujeme! (dufam, ze mi davate za pravdu:)
ale zeby upravena a vyholena suska azijskej slecny smrdela, to povedat nemozem. vonia rovnako ako ine. cize niekomu vonia, inemu smrdi. ved napokon vsetko je to o "chemii" :-)