Inteligentna *****?

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Inteligentna *****?

Nový príspevokod svarog123 » 09 Jún 2010 18:04

Tema na filozofovanie :P Zaujimalo by ma preco zeny robia kurvy? Bavi ichto ? Allebo su uplne hlupe a neschopne sa o sebe postarat? Existuej na Slovensku ***** ktora ma vysoku skolu ? Alebo to robia len len hlupe a neschopne zeny?
svarog123

Re: Inteligentna *****?

Nový príspevokod anonymný » 14 Jún 2010 15:25

svarog123 píše:Tema na filozofovanie :P Zaujimalo by ma preco zeny robia kurvy? Bavi ichto ? Allebo su uplne hlupe a neschopne sa o sebe postarat? Existuej na Slovensku ***** ktora ma vysoku skolu ? Alebo to robia len len hlupe a neschopne zeny?

Preco to robia? No kde by tak lahko zarobili také prachy! Zvyknu si na urcity styl zivota a zarobkami v nejakej firme by otom mohly len snivat! Tazko sa zriekat takého zivotneho stylu.Hej niektoré sex maju rady a popritom si este aj zarobia.Vela ich je ktoré maju vysoku skolu alebo na vysku chodia to by si sa divil. No a na pracovisku ked da zena sefovi zajebat len aby mala urcité vyhody,ona nieje ku.va? Ja tvrdím ze dnes velmi vysoké % bab je ku.vou.No a samozrejme je vela takych ktoré mali problem sa zamestnat a preto si vybrali toto remeslo, vobec im to nevycitam. Skor im vytknem ze ked sa uz dali na toto remeslo tak by mali podavat aj adekvatnu uroven sluzieb ved maju slusne zato zaplatené......
...uzivam si slobodu...
anonymný

Nový príspevokod Robino » 14 Jún 2010 17:03

anonymny mozno mas pravdu,ze maju vysku alebo este studuju.Len skoda,ze nerozmyslaju do buducnosti.Kde sa zamestnaju? Ktora firma alebo podnikatel ich vezme? Pretoze nevie,kde stretne svojho klienta.Ziaden si nezobere do svojho podniku daku byvalu slapku.Mal som kamosku mala vysku ale robila slapku.Ked s tym sekla chcela sa zamestnat vo svojom obore a nakoniec behala po konkurzoch a vzdy obajvila tam dakeho byvaleho klienta.Bohuzial nedostala sa nikde a odisla von robit.Nakoniec robi tam slapku.Raz zacne tak musi pocitat aj z nasledkami.Lenze ja si myslim,ze tieto po privatoch su skor co maju ucnovku.Mozno dake 3 by aj boli co studuju.Prachy robia svoje a neskoro nato pridu,ze mohli ist aj inou cestou.Bohuzial,ked sa nato dali, tak by mali vediet co znamena ponukat sluzby.Ked tak zhodnotim ani by som nepovedal,zeby ich to bavilo,skor niekedy citim,ze rozmysla kolko za den uz zarobila.
Inteligetna baba nemusi mat vysku,niektore su scitane,vedia sa vyjadrovat a maju uroven.
Robino

Nový príspevokod anonymný » 14 Jún 2010 20:57

Robino píše:anonymny mozno mas pravdu,ze maju vysku alebo este studuju.Len skoda,ze nerozmyslaju do buducnosti.Kde sa zamestnaju? Ktora firma alebo podnikatel ich vezme? Pretoze nevie,kde stretne svojho klienta.Ziaden si nezobere do svojho podniku daku byvalu slapku.Mal som kamosku mala vysku ale robila slapku.Ked s tym sekla chcela sa zamestnat vo svojom obore a nakoniec behala po konkurzoch a vzdy obajvila tam dakeho byvaleho klienta.Bohuzial nedostala sa nikde a odisla von robit.Nakoniec robi tam slapku.Raz zacne tak musi pocitat aj z nasledkami.Lenze ja si myslim,ze tieto po privatoch su skor co maju ucnovku.Mozno dake 3 by aj boli co studuju.Prachy robia svoje a neskoro nato pridu,ze mohli ist aj inou cestou.Bohuzial,ked sa nato dali, tak by mali vediet co znamena ponukat sluzby.Ked tak zhodnotim ani by som nepovedal,zeby ich to bavilo,skor niekedy citim,ze rozmysla kolko za den uz zarobila.
Inteligetna baba nemusi mat vysku,niektore su scitane,vedia sa vyjadrovat a maju uroven.

Samozrejme ze ani ja by som nezamestnal byvalu slapku keby sa uchadzala o zamestnanie v ramci konkurzu,ale to ziadna nemá napisané na čele. A to ze daku vymakne jej "klient" v ramci konkurzu je pravdepodobnost velmi malá.Ved je vseobecne zname ze vela svetovych celebrit si urobilo karieru cez postel,ci su to spevacky alebo herecky.A tak je to aj tu na SVK. Nejedna baba urobila skusku na vysokej ze roztiahla nohy,konciac modelingom vela bab by otom vedelo rozpravat!Cely tento kolotoc je kurvaren!Kazdy o tom vie ze to tu je......preto tvrdím ze je velmi vysoké % bab ktoré su kur.y,ucel svetí prostriedky.
Skôr pripustam ze ked baby skoncia ako ku.vy sa tazko zamestnaju lebo vypadli z diania zamestnania ako takeho.Prirodzene ze nemozu drzat krok trend s tymi babami ktoré sa este aj v ramci zamestnania zdokonaluju, pretoze si to vyzaduje trh......
Su baby ktoré nemaju vysoku a napriek tomu su inteligentné,prijemné spolocnicky ale u vacsiny fakt prevazuje to kolko zarobila a klient je im ukradnuty.... s tym suhlasím.........
...uzivam si slobodu...
anonymný

Nový príspevokod richmond9 » 17 Jún 2010 21:40

Nemyslim si, ze by tie dievcata, co robia toto stare remeslo museli byt zakonite hlupe.
Je to remeslo ako kazde ine. Fakt je, ze hodinova mzda je daleko vyssia, ako sediet niekde na recepcii za pocitacom.
Ja by som dokonca povedal, ze nam chlapom robia tieto remeselnicky bohovsky dobru sluzbu. A za dobre odvedenu pracu im patri za to vdaka.
Ak sa niektori ludia na to pozeraju cez prsty alebo ak ma niekto moralne predsudky, je to iba jeho a len jeho vlastny problem.
Howgh
richmond9

Nový príspevokod agent007 » 18 Jún 2010 10:52

richmond9 píše:Nemyslim si, ze by tie dievcata, co robia toto stare remeslo museli byt zakonite hlupe.
Je to remeslo ako kazde ine. Fakt je, ze hodinova mzda je daleko vyssia, ako sediet niekde na recepcii za pocitacom.
Ja by som dokonca povedal, ze nam chlapom robia tieto remeselnicky bohovsky dobru sluzbu. A za dobre odvedenu pracu im patri za to vdaka.
Ak sa niektori ludia na to pozeraju cez prsty alebo ak ma niekto moralne predsudky, je to iba jeho a len jeho vlastny problem.
Howgh

richmond9 suhlasim s tebou co si napisal tieto babenky nam robia fakt dobru sluzbu a je to praca ako kazdá iná.Inteligenciu nikto z nas nezíska v skole inteligencia je vrodena,bud ju clovek ma alebo nema.Vacsina bab aj na privatoch su inteligentné maju prijemné vystupovanie su na urovni. Za takou babou sa potom aj klient rad vracia a dokaze "prepacit" popripade aj slabsie sluzbicky....... :P
agent007

Nový príspevokod Joe11 » 28 Aug 2010 23:37

Súhlas s posledným príspevkom. Poznám enormné množstvo píč, ktoré študujú na výške, no svojím idiotským správaním a lietaním v oblakoch nesiahajú niektorým babám z privátov ani po blato na podrážkach. Resp. niečo možno spoločné majú, a síce to, že taktiež rozťahujú nohy pre vlastné obohatenie sa, pretože s ich slepačím mozgom by nedokončili ani obuvnícku školu.
Joe11

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný