svarog123 píše:Tema na filozofovanieZaujimalo by ma preco zeny robia kurvy? Bavi ichto ? Allebo su uplne hlupe a neschopne sa o sebe postarat? Existuej na Slovensku ***** ktora ma vysoku skolu ? Alebo to robia len len hlupe a neschopne zeny?
Robino píše:anonymny mozno mas pravdu,ze maju vysku alebo este studuju.Len skoda,ze nerozmyslaju do buducnosti.Kde sa zamestnaju? Ktora firma alebo podnikatel ich vezme? Pretoze nevie,kde stretne svojho klienta.Ziaden si nezobere do svojho podniku daku byvalu slapku.Mal som kamosku mala vysku ale robila slapku.Ked s tym sekla chcela sa zamestnat vo svojom obore a nakoniec behala po konkurzoch a vzdy obajvila tam dakeho byvaleho klienta.Bohuzial nedostala sa nikde a odisla von robit.Nakoniec robi tam slapku.Raz zacne tak musi pocitat aj z nasledkami.Lenze ja si myslim,ze tieto po privatoch su skor co maju ucnovku.Mozno dake 3 by aj boli co studuju.Prachy robia svoje a neskoro nato pridu,ze mohli ist aj inou cestou.Bohuzial,ked sa nato dali, tak by mali vediet co znamena ponukat sluzby.Ked tak zhodnotim ani by som nepovedal,zeby ich to bavilo,skor niekedy citim,ze rozmysla kolko za den uz zarobila.
Inteligetna baba nemusi mat vysku,niektore su scitane,vedia sa vyjadrovat a maju uroven.
richmond9 píše:Nemyslim si, ze by tie dievcata, co robia toto stare remeslo museli byt zakonite hlupe.
Je to remeslo ako kazde ine. Fakt je, ze hodinova mzda je daleko vyssia, ako sediet niekde na recepcii za pocitacom.
Ja by som dokonca povedal, ze nam chlapom robia tieto remeselnicky bohovsky dobru sluzbu. A za dobre odvedenu pracu im patri za to vdaka.
Ak sa niektori ludia na to pozeraju cez prsty alebo ak ma niekto moralne predsudky, je to iba jeho a len jeho vlastny problem.
Howgh
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný