Ivanka ID 7606 na Z*** Snad sa mi len snivalo

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Ivanka ID 7606 na Z*** Snad sa mi len snivalo

Nový príspevokod boobslover1 » 03 Sep 2011 11:58

No ak mal niekto zalusk na 26 r. relativne stihlu so 4-kami zrejme mu usetrim cestu. Text inzeratu je, ako sa o chvilu dozviete velmi vtipny: : Ahoj som krásna vášnivá čiernovláska,ktorá ta prevedie užastným vzrušujucim sexom...

Ja som zalusk mal. Volam, zdvihla zenska s hlasom ako prefajcena prepita 70-tnicka, ja ze hadam to bude pasacka, tak sa dozvedam ze Ivanka robi a mozem prist, z tohoto kratkeho rozhovoru som pritom mal nejaky zly tusak. Privat je pri poluse. Volam, ze som uz tu, zase ten hlas, ze idem otvorit, ok cakam, ale uz aj nejako dlho, hadam mi ide otvorit osobne, ale nie, elektronicky otvara dvere po cca 2 min, nechapem co jej to tak dlho trvalo, idem na prve poschodie, samozrejme stretam obyvatelov bytu, ktori nabehnu akurat ked sa mi otvaraju dvere ako klasicky :) , upratovacka na schodoch ma skoro olizne mokrou handrou, ze koho hladam, nakoniec sa dostavam dovnutra a otvara mi, povedal by som sfetovana babizna nieco pod 30 r. a uz so zlym tusakom sa pytam kde je Zuzana, samozrejme odpoved znie: ja som Zuzana. Do tvare vyzerala, v ramci slusnosti to vynecham, ale ako po prefetovanej noci absolutne bez zaujmu. No DOVOLTE????!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: , TOTO CO MA BYT, TO JE AKY PRISTUP? Okamzite odchadzam. Ak je toto krásna vášnivá čiernovláska tak dakujem pekne, bola len ciernovlaska, ak nie prefarbena. Ja mam niekedy pocit ze tieto privaty funguju ako nejaka groteska, totalny vysmech zakaznikom, ak takato pracuje tak jej aj niekto obcas musi zaplatit, dufam, ze to nieste prave vy, lebo si z nas budu robit p*** donekonecna. Ja som ostal totalne vytoceny. NIKDY VIAC aj keby tam mali modelky. Inak na tento privat je naviazanych viacej bab, mrknite na tel. cisla na tej istej stranke.
boobslover1

Re: Ivanka ID 7606 na Z*** Snad sa mi len snivalo

Nový príspevokod Eminencia » 04 Okt 2011 21:22

K urva a to som si nanu robil chute.
Je to mozné ze este v terajsich casoch az natolko kurvy ojebaju? Ale asi áno ved mam skusenost aj ja, siel som povodne za Nataliou a otvorila mi jej kamoska
s tym ze odcestovala, ale otom som uz napísal prispevok,nechcem to tu rozvadzat.
Rozdiel bol len v tom ze ja som ostal a spominaná kamoska bola v pohode. Ale jedna sa mi o princíp ze tie k urvy stale a stale ojebavaju a to ma vytaca!

caute vasa Eminencia
Eminencia

Nový príspevokod atentat555 » 16 Okt 2011 11:51

no tak ja som tam bol a ivanka je super kocka aj jej ostatne kolegine tak neviem ale tam je pristup uplne faj a kočky su super odporučam
atentat555

Nový príspevokod beyliss33 » 28 Okt 2011 12:43

Ja som tiez bol tam ale n.ic moc a tomu mi ukradly aj peniaze.tak chalani ked mate chut na ivanku tak radcej nezobrte extra peniaze zo sebou.tak neodporucam :evil:
beyliss33

Nový príspevokod peter » 11 Nov 2011 21:22

tak za touto uz urcite nepojdem
peter

Nový príspevokod agent007 » 25 Nov 2011 16:45

Ja som tam bol tiez niekedy v lete a bola tam taka blondinka vek okolo 28r. na meno sa nepamatam ale na jej vykon ano..... :P Na taku fajku sa nezabuda! Brutalne dobra.... :P lyzala cucala vajcia no parada.... :D aj sexik bol v pohode, z mojej strany spokojnost,takze iné veci som neriesil..... :twisted:
agent007

Nový príspevokod atentat555 » 25 Nov 2011 23:01

ja neviem .......ale kočice určite neokradaju ,mam to uz obehane a tu som maximalne spokojny,pristupom aj službamy.ja vrelo odporučam....
atentat555

Nový príspevokod Stammer » 28 Nov 2011 15:24

Ahojte, ja mam s tymto privatom pozitivnu skusenost. Baby boli sice zo zaciatku trochu unavene, ale bolo to aj ty, ze som tam prisiel po jednej v noci.. Po par minutach uvolnenej konverzacie bolo vsetko ok.. Baby nie su ziadne modelky, ale prijemne.. Celkovo 6,5/10
Stammer

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný