No ak mal niekto zalusk na 26 r. relativne stihlu so 4-kami zrejme mu usetrim cestu. Text inzeratu je, ako sa o chvilu dozviete velmi vtipny: : Ahoj som krásna vášnivá čiernovláska,ktorá ta prevedie užastným vzrušujucim sexom...
Ja som zalusk mal. Volam, zdvihla zenska s hlasom ako prefajcena prepita 70-tnicka, ja ze hadam to bude pasacka, tak sa dozvedam ze Ivanka robi a mozem prist, z tohoto kratkeho rozhovoru som pritom mal nejaky zly tusak. Privat je pri poluse. Volam, ze som uz tu, zase ten hlas, ze idem otvorit, ok cakam, ale uz aj nejako dlho, hadam mi ide otvorit osobne, ale nie, elektronicky otvara dvere po cca 2 min, nechapem co jej to tak dlho trvalo, idem na prve poschodie, samozrejme stretam obyvatelov bytu, ktori nabehnu akurat ked sa mi otvaraju dvere ako klasicky

, upratovacka na schodoch ma skoro olizne mokrou handrou, ze koho hladam, nakoniec sa dostavam dovnutra a otvara mi, povedal by som sfetovana babizna nieco pod 30 r. a uz so zlym tusakom sa pytam kde je Zuzana, samozrejme odpoved znie: ja som Zuzana. Do tvare vyzerala, v ramci slusnosti to vynecham, ale ako po prefetovanej noci absolutne bez zaujmu. No DOVOLTE????!!!!!!!!!!

, TOTO CO MA BYT, TO JE AKY PRISTUP? Okamzite odchadzam. Ak je toto krásna vášnivá čiernovláska tak dakujem pekne, bola len ciernovlaska, ak nie prefarbena. Ja mam niekedy pocit ze tieto privaty funguju ako nejaka groteska, totalny vysmech zakaznikom, ak takato pracuje tak jej aj niekto obcas musi zaplatit, dufam, ze to nieste prave vy, lebo si z nas budu robit p*** donekonecna. Ja som ostal totalne vytoceny. NIKDY VIAC aj keby tam mali modelky. Inak na tento privat je naviazanych viacej bab, mrknite na tel. cisla na tej istej stranke.