Kam ist ? Ba , zaciatocnik

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Kam ist ? Ba , zaciatocnik

Nový príspevokod beginner » 23 Jún 2011 17:36

Ahojte mam 19 nemal som sex a ani som sa nikdy nebozkaval s babou :oops:. Nikdy nebol cas a vlastne ani zaujem niekoho spoznavat. Som clovek co ma intelektualne zaujmy a tym som venoval svoj cas. Nie som skaredy...vela bab a kamaratok stale nechape preco som nemal este vztah ale ja som proste hanblivy, tremista....pride mi iracionalne oslovit neznamu zenu na ulici alebo na diske a hlavne by som nevedel o com by som sa s nimi bavil :D ...no kazdopadne si myslim ze by uz bol najvyssi cas nieco s tym urobit :D aby som nemal ked tak problem v normalnom vztahu ;).

Nejaky tip ku komu ist ? Vzrusuju ma aj starsie zeny....Vyhliadol som si napriklad Adku ale nechcel by som aby ma poslala do riti ak by jej zaklopal 19 rcony chalan na dvere :)
beginner

Re: Kam ist ? Ba , zaciatocnik

Nový príspevokod problem » 31 Júl 2011 15:12

Ak si už bol,tak si prekonal svoj ostych ,ak nie treba k tomu niaku dámu ktorá ta nevysmeje ale ta usmerní,ak chceš pošli mi správu,mám už niaku tú desiatku v BA odskúšanú,Majhoršie je sa prekonat a potom to už pôjde a zistíš že to čo sa zdá byt navonok tak lákavé nemusí byt pravda .Prajem vela ošožne prešukaných euračov.
problem

Späť na Všeobecná diskusia

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok
  • zaciatocnik
    1, 2od Ptr » 24 Sep 2008 21:53
    24 Odpovede
    7384 Zobrazenia
    Posledný príspevok od davac Zobrazenie posledných príspevkov
    22 Jún 2010 17:56