Kassandra z VIP Girls

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Kassandra z VIP Girls

Nový príspevokod richmond9 » 30 Okt 2011 21:45

Kassandru, stihlu vysoku blondinku, som mal vyhliadnutu uz dlhsie, len mi nevyslo sa u nej zastavit.
Potom sa jej inzerat stratil. Ked som na privat volal, tak mi dievcata povedali, ze Kassandra tam uz nepracuje.
Kuva. Zase som prepasol peknu babu!

Aka bola moja radost, ked som zrazu objavil VIP inzerat, kde Kassandra ponuka svoje sluzby. Na fotkach sice nebola ta blondina, ale brunetka.
To nevadi, urcite su tam len podhodene fotky a Kassandra zacala znovu pracovat.
Vybral som sa tam v nadeji ze moju favoritku tam najdem. Nebola tam ona, jej meno pouzivala ina dievcina.
Nova Kassandra je brunetka, s hustymi vlasmi, pekne dievcatko, stihle, mile, usmiate, s dvojkami peknymi prsickami, ale trochu neskusene.
Zo sexu vobec nic nemala, mal som pocit, ze jej moj velky nastroj nesposobuje rozkos, skor naopak.
Tak som zavelil na fajocku bez, az do konca, s papanim.
Nechal som tam sto eur, a vyprazdneny som sa pobral prec.
richmond9

Re: Kassandra z VIP Girls

Nový príspevokod boobslover1 » 03 Nov 2011 20:39

Cau Richmond za tymto usmievavym dievcatkom som bol asi v septembri. Myslel som si tiez, ze sa vratila ta prva Kassandra - blondina. Nie je to ta. Fotky ma umelecke, ale pozerajuc na cenu 100e/hod som si myslel, ze to bude do tvare poriadna jeb*cka playmate, nakolko sa mi postavou pacia uplne ine zeny. Pracuje na Dulovom namesti, pekna, ticha lokalita. Otvara mi do tvare mile dievcatko s prijemnym vystupovanim. Byt fasa, za take prachy sa ani necudujem. Dam jej stovku, ideme na vec. K postave: nema ziadnych 180cm ako uvadza, mozno s 15cm opatkami. Do tvare mila baba, ale ziadna playmate ako som cakal. Vyzliekol som ju, vraj fajci baz, ja som mal s, dal som ju na misiomanara, chvilu s nou potrepal a za 5 min som bol. Cely cas ma hladkala. Je to Jemne stvorenie. Druhy krat sa mojmu uz velmi nechcelo tak som ho nasilu na nej vyhonil. Cely cas som mal na mysli, za co som vlastne tych 100e vyhodil, ale bola aspon celkom mila. Inak sa mi len potrvdilo, ze tzv. playmate ci podobne reklamne pi*oviny su nezmysly. Take baby neexistuju, jedine ak tak na obalkach panskych magazinov. Kto chce take, nech si ho otrase nad casakom. Ako som spominal, je to jemne ziena, tak nie ze ho kanci typu till za chvilu rozje*u. Cau.
boobslover1

Re: Kassandra z VIP Girls

Nový príspevokod agent007 » 25 Nov 2011 23:17

Tak na tu povodnu New Kassandru blondinku som si brusil zuby aj ja..... :D Nadherna to baba videl som Ju akurat v ten den ked naposledy sukala na Trencianskej. Velmi podobna Miske z NR teda vyskou postavou krasou. Potom sa vytratila a po case opät zacala inzerovat New Kassandra pod inymi fotkami..... :?
Hned mi bolo jasné ze sa nejedna o tu istu babu lebo tu povodnu som videl Ta bola blondinka stihla a terajsia New Kassandra je bruneta nizsia.
Mne to vobec nevadí lebo aj Ona vyzera byt kus a ze je otom vobec nepochybujem ved bola uz onej zmienka.... :P
Mna prekvapuje len to ze vacsinou fotky bab prezentované v ponuke z privatu na Trencianskej sa zhodovali s realitou.... :P preto ich nechapem (myslim majitela privatu)preco podsuvaju fotky ktoré sa nezhoduju s realitou...... :?:
Prekvapuje ma to aj preto lebo baby na tomto private boli vzdy krasne milé a nepotrebuju sa prizivovat na cudzich fotkach....... :wink:
Alebo je to strategia mozno si potrpia na vacsiu anonymitu potom to chapem......... 8)
agent007

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Jamterrit