Latex

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Latex

Nový príspevokod Latex » 25 Nov 2011 16:33

caute, ma niekto skusenost so zenou v BA a okoli, ktora ponuak sex v latexe, ihlickach atd? Hladam dlho, po roznych portaloch, ale nikde nic.
Latex

Re: Latex

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 26 Nov 2011 07:10

Ahoj, viem ze nieco taketo ponukala jedna vysoka blondina z Dubravky (vysoka tak cca 180, stihla )a bola v tychto veciach pomerne vymakana. Zial takto narychlo ti kontakt neviem zistit. Myslim, ze inzeruje v Avize, taky nenapad. inzerat, skusim to pohladat a potom to sem hodim. Ja som u nej bol dost davno a nebol som pripraveny ze na mna vybehne takto nahodena...mne tieto veci nic nehovoria, ale mozno ze znalci to ocenia. Takze moj amatersky pohlad na jej vykon-myslim, ze je to proficka a ze tieto zalezitosti ovlada dobre.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod ladiesman » 28 Nov 2011 14:13

ja tiez zhanam babu, ktora sexuje v krasnych ihlickovych lodickach alebo platformach ci ihlickovych cizmach :D. ak mate nejaky tip, rad uvitam. idealna by bola taka, ktora to robi automaticky a nie len na poziadavku. tiez taku fetisistku ako som ja :D
ladiesman

Nový príspevokod mackousko » 06 Dec 2011 16:03

ahojte
ja som ti svojho casu zalozil podobne orientovane vlakno eroticke-pradlo-kostymy-latex-t5241.html
, ale prispevky dalsie ziadne a ani moje skusenosti sa nerozsirili v tejto oblasti.....

viacero slubuje a nakoniec sa vyhovoria, ze to prave oprali alebo sa roztrhlo....

ak najdete kontakt a overite sem s nim
vdaka a do uspesneho hladania..
mackousko

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný