LAURA ID 4875, 34 ROKOV

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

LAURA ID 4875, 34 ROKOV

Nový príspevokod sexosko0011 » 11 Máj 2011 15:44

skusil ju uz niekto ? vyzera luxusne
sexosko0011

Re: LAURA ID 4875, 34 ROKOV

Nový príspevokod softman » 25 Máj 2011 08:15

Tiez by ma zaujimali info o tejto babe...
softman

Nový príspevokod softman » 08 Jún 2011 13:30

to ju ozaj nikto este nevyskusal?..:-) Ved sa podelte o info..:_)
softman

Nový príspevokod ja-23 » 10 Júl 2011 10:47

Neverim tomu ze tuto exkluzivnu a urcite uz rokmi overenu stetku niekto nepokefoval.. Napiste aspon par slov nech ju vieme zaradit, ci sa oplati okusit. Ja osobne by som ju rad pretiahol. Asi to risknem a budem prvy hodnotitel.. Alebo zeby ma niekto prijemne prekvapil a predbehol ma??
ja-23

Nový príspevokod Adrian418 » 06 Okt 2011 12:32

sexosko0011 píše:skusil ju uz niekto ? vyzera luxusne

100%spokojnost,včera som navštívil túto ženu,a som rád že som nedal na určité komentáre na nu,áno vyžaruje z nej exkluzivita ,je to diskrétna pritažliva vonava žena, nelutujem ani cent,určite ju ešte navštivim,plusy,postava služby spokojnost z mojej strany určite,je to moj nazor a ten nezmením,ozaj nemyslim si že je rokmy overena štetka íked z pohladu na to momentalne je,aj tak pre mna bola fantastická a sexy!Andrian
Adrian418

Nový príspevokod Paloo » 09 Nov 2011 08:15

Čaute trtkači

včera som mal cestu do Ba den predtým som sa dohdol so sávnou Laurou, že za nou prídem medzi 1ednou a 2ruhou po obede vraví že ok. Tak som aj urobil. Dala meno ulice, ked som tamp rišel tak ako sme sa dohodli volám jej nedvíhala tak som jej napísal sms, žiadna odpoved, asi niekoho má vravím si. Za pol hodku som volal znovu zdvihla to a vraví, teraz nemožem hovorit zavolaj neskôr. tak som to susil zase za pol hdku. Vravím jej vezmeš ma, ona nato že som mal dat vediet skorej, vravím ved sme sa dohodli a napsal som ti sms aha, že za hodnu ma vezme tak som šiel po 100 rokoch pozriet Polus po hodkej jej volám či môže príst to už boli 4 hod už som bol nasraný, že za 2 hodky teraz niečo má. Vrávím jej nato nemám čas. Nakolko som sa s tebou dohodol na druhú hod, že zlatko nehnevaj sa určite nabdúce reku vieš čo ahoj. A to som si ju vybral reku 34 rokov, pekná inzeruje už dlho bude reku pohodička.A VELKU P.ČU.
A to si tam na inom portále uvádza, že aká je super haha.

Potom som skusil ešte jenu moju oblubenú šlapotu, tá zase že dnes už nerobí. To majú tolko peňazí, že serú na kunšaftou?
Paloo

Nový príspevokod anonymný » 09 Nov 2011 10:59

No paráda dalsí "spokojny" zakazník!? Asi mas pravdu kolega asi maju tolko prachov ze kaslu na klientov !!!
Asi nepoznaju - nemaju krízu :?
...uzivam si slobodu...
anonymný

Nový príspevokod Robino » 09 Nov 2011 12:14

Tieto referencie som nasiel.Moja skusenost fajka slaba,sex priemer,postava pekna,telo uz nieco ma za sebou.Tvar priemer a mala by ubrat toho solarka,lebo vek by som hadal viac.Fotky inac sedia,vescinou nevidiet detaily.Robi len klasiku a vsetko s ochranou.

Bol som za nou pred 3 mesiacmi.Podla mna moc solarka,robi ju to viac starsou alebo ma viac.Do tvare priemer,postava pekna,len mi moc nesedeli tie umele prsia,okolo pupku som videl,ze ho uz ma potrhane,myslim,ze uz asi rodila.Teraz k sluzbam,robi len klasiku,oral s gumou a ten bol slaby,podla veku som cakal lepsiu,sex priemer.Keby som mal povedat tak celkovo to bolo priemer.Cital som nanu komentare,ze priemer ale rad si radsej preverim.Pre mna na opakovanie to nie je
Odporúčanie
Plusy
postava
Mínusy
fajka slaba,brucho poznacene-popukane

no ja som u nej bol tento rok :) a celkom v pohode mila fajn pristup silikony to hej ale ako vravis priemer ale mozno som dosiel nevhod este to snad niekedy preverim :)
Reply
Bol som u nej uz davnejsie. Ma silikony, chudu postavu,solarkovy typ. Sex a fajka-priemer. Mne proste nesadla, aj ked snaha sa upriet nedala a bola mila…ale pre mna prilis profi..Sidlo-Racianska, oproti Red caffe.
Robino

Nový príspevokod ppqqrr » 13 Nov 2011 21:31

Bol som u Laury pred nejakym mesiacom-dvoma...

Skontaktovat sa nebolo jednoduche, ale ked sme sa dohodli,tak to slo...
Samotne hodnotenie - to solarko naozaj na veku neprida, ale inak postava OK. Sluzby OK (oralik bez), velmi prijemna zenska...
ppqqrr

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný