Tieto referencie som nasiel.Moja skusenost fajka slaba,sex priemer,postava pekna,telo uz nieco ma za sebou.Tvar priemer a mala by ubrat toho solarka,lebo vek by som hadal viac.Fotky inac sedia,vescinou nevidiet detaily.Robi len klasiku a vsetko s ochranou.
Bol som za nou pred 3 mesiacmi.Podla mna moc solarka,robi ju to viac starsou alebo ma viac.Do tvare priemer,postava pekna,len mi moc nesedeli tie umele prsia,okolo pupku som videl,ze ho uz ma potrhane,myslim,ze uz asi rodila.Teraz k sluzbam,robi len klasiku,oral s gumou a ten bol slaby,podla veku som cakal lepsiu,sex priemer.Keby som mal povedat tak celkovo to bolo priemer.Cital som nanu komentare,ze priemer ale rad si radsej preverim.Pre mna na opakovanie to nie je
Odporúčanie
Plusy
postava
Mínusy
fajka slaba,brucho poznacene-popukane
no ja som u nej bol tento rok

a celkom v pohode mila fajn pristup silikony to hej ale ako vravis priemer ale mozno som dosiel nevhod este to snad niekedy preverim

Reply
Bol som u nej uz davnejsie. Ma silikony, chudu postavu,solarkovy typ. Sex a fajka-priemer. Mne proste nesadla, aj ked snaha sa upriet nedala a bola mila…ale pre mna prilis profi..Sidlo-Racianska, oproti Red caffe.