Lejdy BARBRA

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Lejdy BARBRA

Nový príspevokod ja-23 » 19 Jan 2012 16:54

Ahojte pani, bol som pozret na private Korytnicka (uz davnejsie), je tam jedna kocka, hovori si barbara. Da sa povedat ze patri k tomu lepsiemu co som v ba mal.. Oplati sa ist vyskusat, hlavne som mal dojem ze to nie je stara vysuka.na ku... Posobila milo, chvilkami sa mi zdalo ze si to tiez uziva :lol:
Tak ak mate aj vy skusenosti podelte sa tu.. ozaj inzeruju na portaly p.r.o.f.e.s.i.o.n.a.l.k.y
ja-23

Re: Lejdy BARBRA

Nový príspevokod stanoBA » 20 Jan 2012 01:00

Cele mi to pripada ako PROMOTION...sorry. :mrgreen:
stanoBA

Nový príspevokod ja-23 » 20 Jan 2012 08:50

Vpohode, nabuduce si vypytam od nej nejaku zlavu :lol:
ja-23

Nový príspevokod blue7 » 23 Feb 2012 14:57

Bol som ju tento tyzden pozriet a musim konstatovat, ze na foto sa mi pacila viac. Po otvoreni dveri moj nazhaveny tachometer prudko znizil rychlost. Nie , ze by bola skareda, celkom symposka, ale mne sa skor paci iny typ zeny - hovori sa tomu - das Mädchen von nebenan - Barbra je sice mila, komunikativna, priatelska, ale ked uz takto odskakujem , tak mi zenska musi sadnut vo vsetkom hned v prvej sekunde. A tak som ani maleho banika neposlal farat do sachty, ale doprial som mu len celkom prijemnu fajocku :)), Takze hodnotim ako pomerne fajn, neublizilo, neuskodilo, ale ani neoslnilo a urcite to nebol prepadak. howk
blue7

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný