Levice

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Levice

Nový príspevokod ptt » 05 Jún 2008 10:12

neviete niekto o dobrom private v leviciach? vdaka[/b]
ptt

Nový príspevokod ptt » 03 Okt 2008 12:31

mate niekto skusenost s dasou z levic? zaujima ma pristup a pod. inzeruje na konkurencnej stranke. podla fotiek vyzera super. vdaka za info
ptt

Levice

Nový príspevokod JARDO1010 » 14 Jan 2009 16:19

Ahojte, neviem už kto sa pýtal na Simonku, ktorá bola na priváte v Hlohovci, ale navštívil som privátik v Leviciach v rod.dome na Jesenského ul.a spomínaná Simonka 18r je tu. tiež som sa potešil a vyšukal som ju. inak je tam ešte jedna mladučká 18 tka Katka, nabudúce si podám ju.č.tel majú 0907206766 :roll: :roll: :roll:
JARDO1010

Nový príspevokod sex sro » 19 Mar 2009 18:17

Ahoj JARDO 1010
:shock: Chcem sa Ťa spýtať na privátik v Leviciach na Jesenského ulici?
Spomínal si,že tam pracujú dve kočky Simonka a Katka 19-ky? Aký je privát? Ako baby vyzerajú, či sú snaživé? Zatiaľ čo som mal mladé kočky
nevedia očom to je, neovládajú technológiu :!: :evil:
*69*
sex sro

Nazdar

Nový príspevokod JARDO1010 » 29 Mar 2009 10:49

Po dlhšom čase som maal služobku do LV tak som navštívil tento privátik v rod dome na jesenskeho, bola tam aj Katka aj Simona, zobral som si Katku na hodku, ceny tam maju velmi prijatelne ,Katka bola dračica, mozno preto že došla prave z domu nadržaná, alebo je vo svojom fachu dobrá. :oops: :oops: :oops: Peknučké sú, To musím povedať - stoja za hriech ... :roll:
JARDO1010

Re: Levice

Nový príspevokod willie.mason » 04 Nov 2009 21:56

bol som u Daseny co inzeruje na ZAFO.
0918023337
fotky vyzeraju dobre, urcite su real.
baba by mala navstivit ocneho a zubara, lebo je strasne skulava a ma desne pokazene predne zuby.
inak telo ma fajn, to je nakoniec vidiet aj na fotkach. pochadza z blavy. na tomto private je len kratko. je to taky novy zlty domcek na saratovskej ulici.
bola tam s nou este jedna kratkovlasa, trosku plnsia slecinka, ktora stale telefonovala.
zariadenie je super. velke izby, vsetko nove. akurat cdcko co pustila bolo asi uz ojazdene riadne,lebo stale skakalo.
Dasena fajci podpriemerne. do ust si da akurat zalud. nic viac. za to jebat sa necha hocijak a pekne pri tom pisti 8)
willie.mason

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 14 Feb 2010 22:42

Bol som pred cca 2 mesiacmi u jednej baby. Natrafil som na nu viac menej nahodou. Ziadna proficka, aspon podla jej slov sa "tomu" venuje amatersky prilezitostne. K..a, ale som na nu nedopatrenim stratil kontakt!!!! :shock: Neinzeruje nikde!
Mozno u nej niekto bol...vek cca 25 r.,170, 60, trojky, velka symposka do tvare, velmi mile vystupovanie. Bolo to tusim na ulici Mochovska...
Ma niekto s touto babou skusenost?
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Boris » 09 Apr 2010 10:51

Ja som bol raz s tou ceckatou 18 rocnou Monikou, este ked robila v RS...Celkom fajn, ako je na fotkach vypada aj v reale...sex priemer uz si ani nepamatam ci fajka bola s gumou alebo bez... A cena bola 40 € za rychlovku
Boris

Nový príspevokod satanov_mladsi_brat » 19 Jún 2011 17:48

Nepozna tu niekto daky privatik v Lv alebo v okoli :?: :?: :?: Popripade daky kontakt na babu napr. z pokecu :?: :?: :?:

A ked sme uz pri tom pokeci, mam skusenost z babou ktora je na niku daniela122
Berie 30e a je z tekovskych luzian, no priestor nema, tak sa da len v aute. Ale chvalit sa ju rozhodne nechystam :(
Dohodol som sa s nou asi hodinku, mozno dve dopredu no ked prisla a zacala sa vyzliekat zacitil som ako jej kandi podpazusie... fuuuj ... asi dobehla rovno zo zahrady, kde okopavala zeleninu :x .... dalsi sok ma cakal hned na to, dala dole nohavicky a ta dzungla co tam mala no otras. :( ... Nikdy viac :arrow: to radsej budem tahat vajcia po zemi.
satanov_mladsi_brat

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný