LUANA - PERFEKTNA KURVICKA Z WEBCAM V BA

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

LUANA - PERFEKTNA KURVICKA Z WEBCAM V BA

Nový príspevokod s_26 » 19 Dec 2009 23:52

Chlapi,

nasiel som uuuzasnu kurvicku, najlepsiu za dlheee roky.. pruser je ze je len na webe, ale vytiahol som z nej ze je v BA.
http://www.webcamchat.sk/?s=luana

VIDELI STE JU NIEKDE NA PRIVATE ???? JE RUSKA POVODOM .

Na webchate .... wemcamchat.sk sa nesmie spominaj telefon ani iny link, takze nemoze povedat kde je, resp. ze pracuje aj ako *****

Ale podla mna na 99% pracuje aj ako kurvicka.

Je to povodom ruska, ma tam pasaka vedla , nazyva ho "kamarat". A je uplne super. Ved si ju pozrite.

Je tu len 2 dni, takze je uplne nova, uzasna, take su najlepsie

HELP FIND HER !!
s_26

Re: LUANA - PERFEKTNA KURVICKA Z WEBCAM V BA

Nový príspevokod Till » 20 Dec 2009 00:57

To nieje fakt nic pre mna platit ruskej slapke za to ako si honi kundu cez web kameru.
Till

Nový príspevokod s_26 » 20 Dec 2009 01:47

Till, nepi tolko aj ked je sobotna noc...

Jasne, to neni nic ani pre mna !
Preto the quest ist - najst tu super slapku v Reale.

Ako si aj ty pisal, pointa je mat 1-2-3 super slapky za ktorymi sa vraciame. A mna nebavi stale chodit do Nitry, napr. dnes v tomto pocasi som tam ani nemohol ist kvoli pocasiu a zapcham. Potrebujeme take super kurvicky v Bratislave

A TATO JE V BA - LEN JU TREBA DO P... VYPATRAT ... tak sa na mna nerozculuj, a pomoz:)

Till píše:To nieje fakt nic pre mna platit ruskej slapke za to ako si honi kundu cez web kameru.
s_26

Nový príspevokod Robino » 20 Dec 2009 10:58

s_26 píše:Till, nepi tolko aj ked je sobotna noc...

Ako si aj ty pisal, pointa je mat 1-2-3 super slapky za ktorymi sa vraciame. A mna nebavi stale chodit do Nitry, napr. dnes v tomto pocasi som tam ani nemohol ist kvoli pocasiu a zapcham. Potrebujeme take super kurvicky v Bratislave

A TATO JE V BA - LEN JU TREBA DO P... VYPATRAT ... tak sa na mna nerozculuj, a pomoz:)

Till píše:To nieje fakt nic pre mna platit ruskej slapke za to ako si honi kundu cez web kameru.

s_26 videl som ju je krasna,len musis vediet,ze je to ine za kamerou ako real.Tam si moze predstavovat vsetko.Len nevies aka by bola v reali,ci by nebola taka,ze urob sa a vypadni.Tiez v BA mas krasne baby an private,len bohuzial,ked nie si daky krasavec tak ti daju pocitit,urob sa a vypadni.To by nemali robit a preto hladame,kde su milsie aj krasne a nedaju ti to pocitit.Povedala ti,ze aj ponuka sex osobne?Lebo moze byt v BA,len ci nerobi cez webcam len.Keby ponukala osobne urcite bude mat aj inzerat na dakej stranke alebo je v nocnom clube.
Robino

Nový príspevokod s_26 » 20 Dec 2009 12:20

je dobra...dost sme na webcam aj kecali, fakt mila, aj vselico ukaze a urobi...ale jasne ze to nie je ono.

a je nova, len par dni, takze mozno preto nema foto... alebo ma pod inym menom a bohvie na akom portaly

z toho webcamu by nevyzila... to je iba taky maly priplatok co zarobi , ona tam sedi cely den kazdy den, a hlavny job je urcite to ze suka za dukaty. nepriamo to naznacila ale tam sa nesmie robit si rekalmu

hladajte patrajte:)

S.

Robino píše:
s_26 píše:Till, nepi tolko aj ked je sobotna noc...

s_26 videl som ju je krasna,len musis vediet,ze je to ine za kamerou ako real.Tam si moze predstavovat vsetko.Len nevies aka by bola v reali,ci by nebola taka,ze urob sa a vypadni.Tiez v BA mas krasne baby an private,len bohuzial,ked nie si daky krasavec tak ti daju pocitit,urob sa a vypadni.To by nemali robit a preto hladame,kde su milsie aj krasne a nedaju ti to pocitit.Povedala ti,ze aj ponuka sex osobne?Lebo moze byt v BA,len ci nerobi cez webcam len.Keby ponukala osobne urcite bude mat aj inzerat na dakej stranke alebo je v nocnom clube.
s_26

Nový príspevokod pimpmyride » 20 Dec 2009 13:04

Ja uz mam svojho favorita: http://www.webcamchat.sk/?s=jirka
pimpmyride

Nový príspevokod Till » 20 Dec 2009 13:48

s_26 tak si zozen motorku aby si sa dostal do Nitricky.. :) Co ja viem ja ju mozem kaslat a nie po nej patrat ved ak aj robi stetku tak preco to potom nepovedala s_26 cez tu webku tebe? Ak teda hovoris ze nemoze povedat take veci cez kameru klientovi tak ok..Nehadam sa.Robino ma azda aj pravdu-ktovie co by to bolo v reali.Zaroven je mi lahostajna cela stetina z Ruskej federacie. Ved v Blave je trebars Diana..A to je riadny kus.. :!:
Till

Nový príspevokod Robino » 20 Dec 2009 14:08

Till píše:s_26 tak si zozen motorku aby si sa dostal do Nitricky.. :) Co ja viem ja ju mozem kaslat a nie po nej patrat ved ak aj robi stetku tak preco to potom nepovedala s_26 cez tu webku tebe? Ak teda hovoris ze nemoze povedat take veci cez kameru klientovi tak ok..Nehadam sa.Robino ma azda aj pravdu-ktovie co by to bolo v reali.Zaroven je mi lahostajna cela stetina z Ruskej federacie. Ved v Blave je trebars Diana..A to je riadny kus.. :!:

Till,vecsinou uz prechadzaju luxusne spolocnicky na takyto biznis,lebo uz malo ktory bohaty pan,da velke prachy zato.Oni su krasne a maju styl,len v sexe viem,ze to je bieda.Mam zopar takych kamosov co si vybrali take baby a povedali,ze je dobra do spolocnosti ale v sexe boli priemer.Vsimni si kolko bab tu aj presli na sposob privatu a isli s cenou dolu.Dokzau ta navnadit za webcam,ved zato su platene ale real moze byt biedny ale moze aj prekvapit.Nebudem patrat po dakej Ruske,ked popri sexe robi aj webcam,keby bola super tak zarobi dobre len v sexe.Inac na tej stranke bola naj vyhodnotena 35 rocna ceska ako modelka mesiaca a zaroven mala najviac klientov.Videl som tam ake su tam baby na tej webstranke
Robino

Nový príspevokod s_26 » 21 Dec 2009 01:10

pimpmyride píše:Ja uz mam svojho favorita: http://www.webcamchat.sk/?s=jirka

:-)))
s_26

Nový príspevokod s_26 » 21 Dec 2009 01:13

Till si nejaky divny. Hadam nebudeme v sexe rasisti, tak ako moze byt super super sex s taliankou, ci brazilkou, moze byt aj s ruskou. O to vobec nejde.

A zle som sa vyjadril - ten webcam ma samozrejme admina (podobne ako tu) ktory sleduje ci mu klienti neodchadzaju mimo jeho server zadarmo si robit to iste (sak cely web cam sa da rovnako na skype a nestoji to ani euro vsakze). Takze preto je tam striktny zakaz a kontrola aby si ludia neodovzdavali svoje emaily a mobily... capisto?

PS. S dianou chod do kelu, ak je to ta co sme tu diskutovali vsetci pred rokom, tak stale plati ze je to sexy kocka ale s velmi rezervovanym pristupom
PPS. Na motorke si v -10 a snehovych jazykoch chod sam :))... nie fakt do nitry v tomto pocasi sa drbkat je o dusu, mozes hocikedy na dialnici na 2 hodiny kvoli buracke zastat, nemam tolko casu

Till píše:s_26 tak si zozen motorku aby si sa dostal do Nitricky.. :) Co ja viem ja ju mozem kaslat a nie po nej patrat ved ak aj robi stetku tak preco to potom nepovedala s_26 cez tu webku tebe? Ak teda hovoris ze nemoze povedat take veci cez kameru klientovi tak ok..Nehadam sa.Robino ma azda aj pravdu-ktovie co by to bolo v reali.Zaroven je mi lahostajna cela stetina z Ruskej federacie. Ved v Blave je trebars Diana..A to je riadny kus.. :!:
s_26

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný