Till si nejaky divny. Hadam nebudeme v sexe rasisti, tak ako moze byt super super sex s taliankou, ci brazilkou, moze byt aj s ruskou. O to vobec nejde.
A zle som sa vyjadril - ten webcam ma samozrejme admina (podobne ako tu) ktory sleduje ci mu klienti neodchadzaju mimo jeho server zadarmo si robit to iste (sak cely web cam sa da rovnako na skype a nestoji to ani euro vsakze). Takze preto je tam striktny zakaz a kontrola aby si ludia neodovzdavali svoje emaily a mobily... capisto?
PS. S dianou chod do kelu, ak je to ta co sme tu diskutovali vsetci pred rokom, tak stale plati ze je to sexy kocka ale s velmi rezervovanym pristupom
PPS. Na motorke si v -10 a snehovych jazykoch chod sam

)... nie fakt do nitry v tomto pocasi sa drbkat je o dusu, mozes hocikedy na dialnici na 2 hodiny kvoli buracke zastat, nemam tolko casu
Till píše:s_26 tak si zozen motorku aby si sa dostal do Nitricky..

Co ja viem ja ju mozem kaslat a nie po nej patrat ved ak aj robi stetku tak preco to potom nepovedala s_26 cez tu webku tebe? Ak teda hovoris ze nemoze povedat take veci cez kameru klientovi tak ok..Nehadam sa.Robino ma azda aj pravdu-ktovie co by to bolo v reali.Zaroven je mi lahostajna cela stetina z Ruskej federacie. Ved v Blave je trebars Diana..A to je riadny kus..