ma niekto skusenost s dievcinou z azetu

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

ma niekto skusenost s dievcinou z azetu

Poslaťod man » 28 Mar 2005 15:00

Len by som potreboval vediet,ci niekto uz bol s monikou,ak sa tak vola,kt.vystupuje na azete s nickom:kreditzasex?
A ak mate viac zenskych nickov ktore naozaj aj pridu za kredit,budem poteseny ak mi ich poslete.Ide mi hlavne o Blavu a popripade Kosice.
Moj email: -"mailto:xcesma@centrum.sk">xcesma@centrum.sk.
Diky.
man

kreditaci

Poslaťod Pedro » 28 Mar 2005 15:25

na azete nejako casto nie som a nastastie nepatrim medzi ojebkanych, ale dost mladencov si vyplakavalo oci, ze aki boli hlupi a poslali kredit a nic :-)
moj nazor a ciastocne skusenost - vacsina kreditakov su chalani, prachy na mobil sa hodia...
predsa ked pred tym, ako poslem peniaze, tak "dotycna" ani neda cislo, na ktorom sa mi ozve ona, pripadne sa ani nechce stretnut niekde na kave ani nic, tak nezajem, je to ojeb.

takze varuj sa kreditakov, naco to komplikovat, ked je dost fajn bab aj bez ojebov?
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

hmmm

Poslaťod ENEL » 28 Mar 2005 16:50

ale najde sa aj par dobrych nickov... ale je to za prachy, vacsinou klasicke privatiky, niekedy aj baba co potrebuje surne prachy, ale ani ja by som neposielal kredit.... da sa najst aj dobra kvalitka.
ENEL

Poslaťod man » 28 Mar 2005 19:02

no dobre chuapci a tie nicky mi prezradite?lebo neviem si predstavit kolko by som musel na azete stravit casu aby som sa dopracoval k nejakej dobrej babe za 1000.
man

Poslaťod Hosť » 29 Mar 2005 07:58

man píše:no dobre chuapci a tie nicky mi prezradite?lebo neviem si predstavit kolko by sommusel na azete stravit casu aby som sa dopracoval k nejakej dobrej babe za 1000.

no za 1000 dobru babu nenajdes....ak ma niektora kvalitu, tak si za to necha aj zaplatit...
Hosť

kontakty:

Poslaťod marYan » 31 Mar 2005 11:46

ak mate, dajte tu kontakty na baby, ktore poskytuju sluzby (aspon nicky, ked uz nie telefonne cisla)
co mam ja odskusane:
ceckana69, kikika1111, Vecnamilenka, milenka11
marYan

baby z azetu

Poslaťod cool » 31 Mar 2005 13:08

vedel by si tieto baby aj nejako popisat a zhodnotit? aspon zakladne info... dik!
cool

Poslaťod mackins » 31 Mar 2005 14:42

AKA BOLA TE CECKANA 69 A OSTATNE CO SI VYKUSAL.
mackins

Re: kontakty:

Poslaťod ENEL » 03 Apr 2005 15:10

marYan píše:ak mate, dajte tu kontakty na baby, ktore poskytuju sluzby (aspon nicky, ked uz nie telefonne cisla)
co mam ja odskusane:

ale podla profilu ma kikika1111 len 15r. Je to tak? ved taka mlada este nevie ako poriadne sukat.
ENEL

ceckana69

Poslaťod sexos » 03 Apr 2005 22:06

Bol som s ceckanou69, da ti aj masaz a sex budes mat bez gumy, je dobra.
sexos

Re: ceckana69

Poslaťod Hosť » 06 Apr 2005 17:32

sexos píše:Bol som s ceckanou69, da ti aj masaz a sex budes mat bez gumy, je dobra.

tak to si dost odvazny. mas nejeky kontakt na nu?
dik
Hosť

Re: kontakty:

Poslaťod Robo2 » 10 Apr 2005 16:28

marYan píše:ak mate, dajte tu kontakty na baby, ktore poskytuju sluzby (aspon nicky, ked uz nie telefonne cisla)
co mam ja odskusane:

aka je kikika111? kolko bertie mas kontakt? pocul som ze je to blond vysoka baba v podvazkoch a vysokych lodickach suknicka a vsetko a ze robi aj anal je to prvda?
das mi kontakt?
Robo2

Wildgirls

Poslaťod Dromedar » 13 Apr 2005 08:09

Mam celkom dobru skusenost s babami, ktore si hovoria Wildgirls (na pokece wildgirls_ba). Bol som tam uz viackrat, a vzdy som odchadzal spokojny. Privatik je utulny, 3izbovy byt. Momentalne su tam tusim 3 babenky, ale bezne pracuje tak jedna- dve. Janka, 26r, blond, vacsie prsia, trosku brusko...da sa, ak ju rozpalite, vie sa dobre odviazat :D , Mata 24r, stihla tak 2 prsia...veeelmi sikovna. Je tam este nejaka 18r, ale na tu som tam zatial nenatrafil.....
Dromedar

azet

Poslaťod noacor » 14 Apr 2005 17:13

skusil niekto venzdi?
noacor

kikika111

Poslaťod milan2 » 14 Apr 2005 21:46

aka je kikika111? kolko bertie mas kontakt? pocul som ze je to blond vysoka baba v podvazkoch a vysokych lodickach suknicka a vsetko a ze robi aj anal je to prvda?

no ved je tu, pise sem prispevky tak nech sa sama vyjadri.
milan2

Ďalší

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný