od Borec5 » 10 Feb 2009 15:04
"Súhlasím a ja to robím pravidelne. Bežne sa mi stáva, že sa telefonicky dohodnem a ked prídem na privát, zrazu sú bežné veci ako lízanie a pod. za príplatok, prípadne sa nedajú. Tak sa otočím a odíjdem. Mali by sme na tieto baby robiť spoločný tlak, aby zlepšovali služby a aby sa tieto trošku začali podobať "normálnemu" sexu. Ak sú zvyknuté s nami "zametať" a myslia si, že veď príde ďalší, tak nech párkrát nezarobia a to ich donúti k zmene. Toto fórum dáva fakt jedinečnú možnosť aspoň nejakej kvázikoordinácie, veď je to za prachy, teda biznis."
Reagujem na "normálny sex".. Ako môžeš očakávať normálny sex, keď si na priváte a pred tebou bolo aspoň päť ďalších.. Ďalšou závažnou vecou je fakt, že sa nebojíte rôznych pohlavných prenosných chorôb. Napríklad pri lízaní hrozý prenos vírusu HPV. Je ich sto a štyri spôsobujú rakovinu a aj rakovinu hrtana čiže úst... Kondom priveľmi nechráni pred týmto vírusom.. Ten zhubný nemusí mať žiadne príznaky!! Dá sa zistiť len z krvi.. A najhoršie je azda, že privátne služby nie sú pod dohľadom lekárov.. Nie je to ako v bordeloch kde slečny pravidelne chodia na lekárske prehliadky.. Dokonca na gynekologii je obmedzený počet prehladok A záleží to od toho aké testy ženám robia. Ja sa mám radšej na pozore... Napadlo ma to lebo akurát kolega má s tým problémy..