lumo píše:Ahojte, bol som skúsiť Evu v Priekope za hotelom Luna. Celkom slušná baba. Fajka bola super a bez gumy, fakt to dobre vie. Sex bol v norme. Trošku som čakal viac vzdychania. Odporúčam všetkým.
octopus198 píše:Tak sem napisem aj ja nieco. Som tu uz zaregistrovany dlho, ale doteraz som nenasiel odvahu vyskusat nejaku tu slecnu tymto sposobom.
Prva ku ktorej sa budem vyjadrovat je Adka z Martina. Na pokeci pod nickom Adka2-7-
Ake sluzby ponuka a kolko stoji sa dozviete na pro.....nalky.sk pod nickom AĎKA. Prisiel som k nej, byva v centre Martina blizko hotela Turiec. Parkovanie je tu problematicke, vsade chchu platit, ale ked je chut da sa niekde pichnut. Byt ma cisty, velku spalnu a velku postel. Keby som mal ohodnotit fotky tak su prave. Kedze som bol neskuseny v tomto smere tak to aj tak vyzeralo. Zacali sme fajkou cez 69, sukacku, masaz a zakoncili fajkou. Keby som mal ohodnotit tak dam:
fajka 7b
sex 6b
masaz 6b
69 5b
Co sa tyka cien, tak su asi normalne, neviem to moc posudit. Kazdopadne ja som jej dal na ruku 100€ a mal som vsetko spominane. Zaver nech si spravi kazdi sam, ja by som sa uz asi nevracal.
Vysledne skore v orgazmoch 2:1 pre mna
Po par dnoch som bol skusit nieco zrelsie, konkretne som nasiel ponuku od zeny ktora ma na pokeci nick anicka-dusicka
Inzertuje na slova...sex.sk pod ID: 2283 a 3398. Fotky su skutocne prave, kozy ma obrovske.![]()
Pani, toto uz bolo o niecom inom. Je vidno, ze je to skusena zena, aj ked mala ine chutky ake som cakal. Citil som ze ma rada BDSM a zviazovanie, k comu sa mi aj priznala a otvorene naznacovala co by so mnou robila. Ja som bol trosku prekvapeny, ale nedal som to na sebe poznat. K nicomu podobnemu nastastie nedoslo. Po sprche som prisiel za nou do izby kde uz lezala na posteli a otvorene povedala, ze zboznuje oralny sex. 3x som ju lizanim priviedol k orgazmu, potom som si lahol ja a ona ma fajcila. Fajcila pekne, aj ked jemne, ale bolo to prijemne. Potom si na mna nasadla, chvilu sme si uzivali, chcel som jej lizat prsia, ale bol som na nu trosku dlhy a tak som bud nedociahol ja na kozy, alebo ona na penisneskor som ju spravil odzadu kde som sa spravil aj ja ale kedze som nechcel nedokazal som to zadrzat takze to bol pre mna taky polovicny orgazmus. Bol som u nej pol hodinu kedze sa ponahlala za kamaratkou. Keby som mal ohodnotit tak dam nasledovne:
fajka 6b, mozno keby bolo viac casu bude to lepsie
vagina 8b, taka aka ma byt podla predstav u zrelej zeny, nic mlade, ale tesna bola
sex 7b, keby mala viac casu, mozno by predviedla toho viac
Ceny ma na urovni, za hodinu pyta 60€ a za pol hodinu 40€
Sem sa urcite vratim este raz na dlhsiu dobu.
Vysledne skore orgazmov 4:1 pre nu.
Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku
Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný