Miška z Nitry

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Re: Miška z Nitry

Nový príspevokod agent007 » 14 Apr 2011 20:44

uzasnyboy18 píše:Na misku si najdem cas asi raz do mesiaca kedze odisla s ba uz davnejsie..co sa tyka jej bytu neviem ako vam ale miska mi naposledy na navsteve mojej otvorila dvere spalne kde ma velku pohodlnu postel..tak hadam sa aj vy dockate tohoto gesta :) .....to ze byt je starsi za to ziadne dievca nemoze...keby je neporiadok na byte alebo smrad tak to uz je o inom ...

suhlasím s tebou co sa jej bytu tyka len nam prezrad cim si si to vysluzil ze si sa dostal do 13tej komnaty...... ? :P
agent007

Nový príspevokod agent007 » 19 Apr 2011 06:55

richmond9 píše:Agent, takze aj ty si sa dostal iba do jedalne? ;-)
Myslel som, ze je to len prestupna stanica a stamgasti za dostanu az do tej trinastej komanty co som spominal v mojom prispevku. ;-)

Este poznamka k tomu bytu. Je pravda, ze byt uz je starsieho vydania ale na druhu stranu bolo tam poupratovane a naozaj velmi cisto.

tak richmond9 uz aj ja som sa dostal do 13tej komnaty a to ti ani nemusim tu rozpisovat ako dopadli radovanky s Miskou,no jednoducho skvele.... :D Miska ma nasadenu latku kvality velmi vysoko...... :P Sukacka s nou je pre mna vzdy ceresnickou na torte..... :D Len nech jej ten elan vydrzí co najdlhsie...... :P
Dobra sprava pre jej buducich navstevnikov - kazdy si uzije radovanky v 13tej komnate..... :D
agent007

Nový príspevokod richmond9 » 19 Apr 2011 20:18

Wau, Wau, Wau - uz teraz mi stoji pero, ked si pomyslim na Misku a jej 13tu komnatu.
Pojdem tam, mňam ;-)
richmond9

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 19 Apr 2011 21:31

Jaaj, chlapci, zavidim vam vase nadsenie z Misky..Je pekna, mlada, stihla, normalna...t.j nic pre mna :(
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod Till » 20 Apr 2011 23:26

Wewoo nechci aby som nadobudol z teba pocit ze si gerontofil :)
Till

Nový príspevokod agent007 » 13 Okt 2011 20:08

ahojte
tak vcera som si opat kvalitne zasukal... :P Ak si myslite ze sem hodím do placu nejaky "novy objav" musím vas sklamat.... :) Navstívil som opat Misku pretoze viem ze ked zajdem za nou tak to stojí zato a preto ju stale podla mozností navstevujem..... :D
Po vcerajsku som mal taky pocit ze nieco este aj pridala na svojom vykone.... :P bolo to s nou skvelé a ta jej fajka ...... no parada.
Pri jej fajke mam niekedy pocit ze sexovat ani nechcem .... :D ale zas by to bol velky hriech nevrazit vtaka do jej krasnej kundy ... :P
Podrobnosti co ako sme to robili,ako bola oblecena to uz rozpisovat ani nebudem lebo by som sa len opakoval. Staci si precitat zopar mojich starsich prispevkov onej... :wink:
Tato baba splna vsetky kriteria co si chlap moze priat, je krasna mila a kanec si to s nou uzije..... :P Zopar rokov je uz na scene ale nikdy som nemal pocit v jej spolocnosti ze by toho uz mala plné zuby.
Pre mna osobne je ako nabijacka pre bateriu ..... :D nabija ma energiou ktoru potom cerpam vo vsednych dnoch v tomto uponahlanom svete.... :)

Nakolko bateriu je nutné neustale dobijat niet pochyb otom ze sa do servisu vratim .... :D :D :D
agent007

Nový príspevokod Matt » 02 Nov 2011 21:29

Nazdar hoši,
chcem sa len spýtať, vás kompetentných, že či toto je Miška z Nitry... A že, prečo už neinzeruje..? Napadá má len taká deduktívna odpoveď že už má dostatok vybratých štamgastov a iných nehľadá...?
Ďakuje
Prílohy
36232.jpg
36232.jpg (26.87 KiB) Zobrazené 622 krát
Matt

Nový príspevokod david7782 » 19 Nov 2011 01:10

Ahoj agent007... som tu novy a cestujem casto cez NR. Mozem sa k vam pridat?? Mohol by si mi pokat cez ss cislo na tu vasu bohynu lasky Misku?? Som solventny podnikatel z vychodu a hladam dobry a diskretny relax.chcel by som skusit tu Kiaru a Misku. ake mas s nimi skusenosti?? Ak budes mat cestu na vychod tiez ti radposkytnem na vymenu nejake sikovne babenky... Aj na vychode su aj pekne a sikovne ale aj cuzy nenasytne spravajuce sa stylom rychlo ryhlo lebo dalsi caka za dverami... Vopred ti dakujem..
david7782

Nový príspevokod agent007 » 26 Nov 2011 08:22

david7782 píše:Ahoj agent007... som tu novy a cestujem casto cez NR. Mozem sa k vam pridat?? Mohol by si mi pokat cez ss cislo na tu vasu bohynu lasky Misku?? Som solventny podnikatel z vychodu a hladam dobry a diskretny relax.chcel by som skusit tu Kiaru a Misku. ake mas s nimi skusenosti?? Ak budes mat cestu na vychod tiez ti radposkytnem na vymenu nejake sikovne babenky... Aj na vychode su aj pekne a sikovne ale aj cuzy nenasytne spravajuce sa stylom rychlo ryhlo lebo dalsi caka za dverami... Vopred ti dakujem..

Poslal som Ti kontakt....
agent007

Nový príspevokod Matt » 26 Nov 2011 17:28

Díky ti agente; nemôžem ti poslať odpoveď na ss, ani nejakú ss vôbec, neviem prečo, nikde nevidím patričné tlačítko. Ak Mišku navštívim, čo asi navštívim, a bude rada, poviem že to vďaka tebe :) vy dvaja sa tuším poznáte trochu bližšie..
Ale, kto je potom tá brunetka na fotke..? Vyzerá veľmi dobre, a svojho času tu na Pp inzerovala.. Pozná ju niekto? ..alebo žeby až kontakt na ňu niekto..?
Matt

Nový príspevokod richmond9 » 26 Nov 2011 18:08

Matt, na tom obrazku nie je Miska z Nitry.
Ale ta babenka na fotke nevyzera zle ;-)
richmond9

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]