Môže privát skrachovať ?

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Môže privát skrachovať ?

Nový príspevokod svarog123 » 09 Jún 2010 16:58

sex1milenka9 píše:No tak to dievca a ten privat uz nie je....prosto skrachoval...baba je v ba......a je som zase v Trencine Andy privat....lebo po skuske inde som sa rada vratila...

Prepacte za offtopic, ale to vazne moze privat skrachovat? ved pri tych cenach staci mat jednej babe len 20 chlapov na mesiac , ktory si zaplatia na hodinu a ma 20*60=1200 EUR, ak sa mylim opravte ma.
svarog123

Re: Môže privát skrachovať ?

Nový príspevokod richmond9 » 11 Jún 2010 19:57

svarog, z tejto sumy kludne odrataj prevadzkove naklady na privat (voda, kurenie, elektrika, upratovanie a dalsie sluzby)
Nezabudni na "odmenu" pre prevadzkovatela privatu.
No a kolko potom zostane v keseni?
richmond9

Nový príspevokod Robino » 11 Jún 2010 21:16

Ked privat skrachuje to znamena,ze baby boli uplne dreva alebo take hrozne,ze klienti odchadzali.Ked nemas klientov tak nema prijem,tym nemohli platit.Alebo mohli mat blbeho pasaka,ktory rozflakal vsetky prachy a nezaplatil najom.Jedine v tom moze byt pricina.
Robino

Nový príspevokod anonymný » 14 Jún 2010 14:21

svarog123 píše:
sex1milenka9 píše:No tak to dievca a ten privat uz nie je....prosto skrachoval...baba je v ba......a je som zase v Trencine Andy privat....lebo po skuske inde som sa rada vratila...

Prepacte za offtopic, ale to vazne moze privat skrachovat? ved pri tych cenach staci mat jednej babe len 20 chlapov na mesiac , ktory si zaplatia na hodinu a ma 20*60=1200 EUR, ak sa mylim opravte ma.

Keby baba na private mala mat 20 klientov za mesiac tak ten privat to moze hned zabalit. Musi ich mat podstatne viac! Skor si myslim ze privaty maju silnu konkurenciu v babach ktore robia samé na seba......
...uzivam si slobodu...
anonymný

Nový príspevokod svarog123 » 14 Jún 2010 17:07

anonymný píše: Keby baba na private mala mat 20 klientov za mesiac tak ten privat to moze hned zabalit. Musi ich mat podstatne viac! Skor si myslim ze privaty maju silnu konkurenciu v babach ktore robia samé na seba......

No to by ma tiez zaujimalo, preco baby vobec vydrziavaju pasakov? Ved ked su dve alebo tri na byte tak sa musia ubranit (baseballka, slzak el. paralyzer, nejaky vacsi pes, atd. ). Ja keby som bol slpaka tak ani az svet nebudem orbit na nejakeho pasaka, to iba ja mam taky mudry rozum ? :)
svarog123

Nový príspevokod richmond9 » 17 Jún 2010 21:32

Uz to tak vyzera, ze naozaj mas iba ty taky mudry rozum a vsetky baby su poriadne pritrubene, ze na to este neprisli.
Just a joke ;-)

Neexistuje privat, ktory sa oficialne na verejnosti prezentuje a nemal by ochrancu. To by nefungovalo. Aj v obchode s drogeriou (napr. DM) je vzdy pritomny aspon jeden strazca a nikto sa nespolieha na to, ze predavacky sa budu chranit sami.
A pravdepodobnost, ze na private treba umravnit nejakeho "rozbehnuteho" zakaznika je daleko vacsia ak v DMke.

Ale k tej teme by sa mali vyjadrit kompetentni (....ktori maju vsak nulovy zaujem vobec o tom hovorit ;-)
richmond9

Nový príspevokod Pedro » 26 Sep 2010 13:04

nehovoriac o tom, ze ako vsetky cinnosti generujuce cierne (nezdnanene) prijmy, automaticky su stredobodom zaujmu istych skupin. ono je to tenky lad, nakolko kupliarstvo je u nas trestny cin. ale sofer, ochranca, manazer ci ine je bezna sluzba. no odvody neplatia zrejme ani slapky ani ochrancovia :-) Mihal v novom zakon ozaj myslel aj na slapky?

no to je fuk.

predstav si, ze si sama baba a prezentujes sa na nete otvorene. skor ci neskor ti zaklope na dvere niekto, kto ta bude chciet ovladat a zarabat na tebe. vyhrazky, nasilie ci vydieranie a zastrasovanie dokazu vela.
pozor, dost casto toto robia ine zeny!
Mind over matter!
If you don't mind it doesn't matter.
Pedro

Nový príspevokod Till » 20 Máj 2011 18:14

Ja sa na to pozeram takto-Ak je dobry privat,byt..prostredie..atmosfera a hlavne atraktivne kvalitne kurvy tak privat nemoze skrachovat.A viete preco? Pretoze muzi su otroci svojich kokotov..A teraz neviem ci sa mam smiat alebo plakat :| Ale ja sa zasmejem :D
Till

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]