Ja nadviazem na dva príspevky predo mnou t.j. na Tilla a WUB.
Stotoznujem sa s nimi a suhlasím ,dokonca mozem tvrdit ze prezentuju aj moj nazor vo svojich príspevkoch! Ked natrafim na babu ktora chce zazit nefalsovany sexik ani ju nenapadne jednat sa o priplatkoch!
Asi pred polrokom ma oslovila ponuka na pokeci ze parik si to chce rozdat v 3ke. Kazdy z nas ktory rad experimentuje aspon raz v zivote si to chce vyskusat...

Ani u mna tomu nebolo inak. Ja s tym vobec nemam problem preto som sa aj ja zo spominanym parikom dohodol ze mam zaujem....
Dohodli sme si stretko u nich. Trojka za 100e cas sa nesleduje sexik neobmedzeny bez priplatkov !
Parik velmi sympaticky kocka nadherna brunetka nadherné 3ky prsia a naco si potrpím- na sexi pradlo! sakramentsky nahodena teda sexi pradielko stekle ......

wau
Babu sme prasili v roznych polohach a necitil som rozdiel v 3ke medzi jej priatelom a mnou!..

Tym chcem len tolko podotknut ze si to spominany parik uzíval nehladiac nato ze som "cudzí" v partii .....

Ta nadherna baba nemala problem mi vysat vtaka do poslednej kvapky vcetne jej priatela ....

toto su pocity akoby clovek sukal s vlastnou frajerkou......
Zaverom len tolko "mojim snom je zazit nefalsovany sendvich" s babenkou ktora si to chce tiez vychutnat ....