V jeden den podvecer, kedze som "osamely jazdec" to na mna doslo...chybal mi dotyk zeny a hladal som nejaku holku, ktora je skusena a vie ako to chlap ma rad...cital som inzerat za inzeratom...vsade vyretusovane fotky, vsade dokonale "sexmasiny"...a to som uz vedel, ze tak urcite nebude...a zrazu ma zaujal jeden inzerat...bola ina...opisal som si mobil a volal...dohodli sme cas...bol som cely nedockavy a tajne som dufal, ze sa nesklamem...
Stojim pred panelakom...Monika mi hadze kluce zo stvrteho poschodia...akurat ide nejaky domaci, divne na mna pozera..."nech si naserie"...myslim si...idem po schodoch...vybehol som ako triskac...Monika mi otvara dvere...hm, vidim ju, je to presne typ zeny co sa mi paci a ma v sebe cosi sexualne, ide to z nej...usmejeme sa na seba...je mila...odvadza si ma do izby...je super, ze tam je sama...o to vacsie sukromie...zvodne sa na mna pozrela a zavolala ma, "pod ukazem Ti kupelnu"...a tak som siel, ved coby nie, najskor dobra sprska a potom...potom to po com mi muzi tak sladko zaspavame
Monika na mna cakal v sexi pradielku...mala na sebe cosi sietkovane a dost ma to rajcovalo..."ukazem ti svoj sexi zadocek?" A mala ho veru krasny...podisla ku mne a zacala sa nim o mna obtierat...v tom mi vypol mozog a moje IQ kleslo o par poschodi nizsie
Monika je vasniva zena...klakla si na kolena a zazil som viac ako velmi dobru fajku ...potom ma povalila do postele...a sup za mnou...chvilu sme sa mazlili...a potom si Monika zmyslela, ze si ide "zajazdit na konikovi"...hm, to bola jazda...chalani poviem vam iba jedno, Moniku sex naozaj bavi, ak jej budete sympaticki tak vam garantujem, ze sex s nou je zazitok...