toto forum sledujem uz dlho, ale zaregistroval som sa az teraz. Su tu sice uz dve temy orientujuce sa na oblast Liptova, no patrilo by sa to tu nejako zhrnut do jedneho. Takze po niekolkych mesiacoch sondovania som sa dostal k tymto kurvickam z nasho regionu:
1. kurvicka vystupujuca donedavna na Azete pod nickom "chtrojkach", aktualne "chtrojka" - je z Ruzomberka a vyzera, ze to nie je kadejaka poulicna haved, ale seriozna a zrejme aj atraktivna zenska. Fotku ukazat nechce, cislo na mobil mi dala, ale zatial mi ho ani raz nezodvihla, no cez RPcky odpisuje pravidelne a co je podstatne aj velmi milo (na pokeci je vsak sporadicky). Ma s nou niekto skusenosti? Viem len akurat, ze nema priestor a je ochotna to robit v zakaznikovom aute. Ceny primerane, ale co mi hovoril jeden chlap na pokeci, stala za to. Jej cislo: 0904585485. Vyskusajte a zreferujte, co a ako bolo a ci stoji za to. Co sa tyka cien, kompletka v aute 50E, fajka 25 a s vystrekom do ust 30.
2. Stara znama zenska z L. Hradku, ktora si vsade hovori "sladka vasen" a pise, ze je z Mikulasa, no je z Hradku a je ochotna robit to v aute. Velakarat som bol uz rozhodnuty za nou ist, nesedia mi vsak jej miery, velke kozy, velka vaha.. moj vkus je trochu inde, kazdopadne rad si precitam nejake aktualne referencie na tuto kurvicku. Pre zaujemcov jej cislo: 0915 387734, miery: 170cm, 75kg, trojky kozy. Cez telefon je inak celkom mila a vyzera byt aj ochotna a otvorena roznym veciam, treba asi vyskusat. Jej nick na pokeci si presne nepamatam, nieco v zneni Vasen, vasniva lm alebo tak nejak.
3. Iveta alebo ak chcete 1delisa111 na azete. Neodpisuje a telefon, ktory ma uvedeny pod inzeratom je stlae vypnuty: 0949285022. Jej text v inzeratoch: Ponukam sluzby panom. Najdes ma na novootvorenom private v LM. Kompletka 30, fajka 20. Pracujem non stop. .. Pise, ze je 30 rocna kurvicka, zial, ako hovorim, nemozem sa s nou spojit. Ak ma niekto ine skusenosti, nech da vediet.
4. V inom fore o Liptove je kontakt na nejake skolacky z Podbrezin: 0944144507. Mne sa vsak do dnesneho dna ani raz nepodarilo dovolat a tak neviem zreferovat, co je vo veci. Tiez by bodol nejaky report od tychto bab, pripadne nejake aktualne cislo alebo informacie, co a ako.
5. Niekto tiez spomenul cislo, ktore nasiel v avize: 0902 450 726 - spolocnicky Liptov, volal som a dviha to nejaky chlap, nekomunikoval som, takze nemam blizsie info.
.. vedel som este o jednej zrelej z Ruzomberka, jej kontakt vsak momentalne neviem najst. Budem rad ak toto forum ozije a aspon par z vas prispeje zaujimavymi postrehmi, zazitkami, referenciami zo stretnuti.. bude fajn, ked niekto doplni tento zoznam o dalsie kurvicky z Liptova..