NAJKRAJSIA TVAR BRATISLAVY (aj okloie)

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: NAJKRAJSIA TVAR BRATISLAVY (aj okloie)

Nový príspevokod Robino » 26 Jan 2012 09:21

Till píše:Mia si predsa moze dovolit povedat o svojej kolegyne Kiare ze je naj kurvicka.To je to iste ako ked niekto povie cisto nadnesene ze moj kolega alebo sef v praci je uplne najlepsi alebo v mojom pripade by bolo este lepsie povedat ze mam najlepsiu sefku na svete aj ked nemam.. :P Ak sa clovek pri niekom citi uplne super tak pouzije sladke nadnesene slovicka..Mia si to predsa mohla dovolit povedat o Kiare ak boli vlastne spolu v jednej miestnosti 2 mesiace..Tymto jej vyjadrila velku vdaku..Beries vsetko vazne prevazne Robino. Ak povie manzelka manzelovi ze je pre nu ten najlepsi tak sa ma muz nato ohradit "ze ako vies ked si nejebala s kazdym muzom na Slovensku? :? No ok.Nechajme to uz tak.

Kamo mas pravdu,ze vsetko treba brat nadnesene.Ved je to len info a kazdy si aj tak urobi podla seba.Vidis aj podla komentarov,ze hladaju stale ine baby tu prispievatelia.
Robino

Nový príspevokod Till » 26 Jan 2012 09:33

Mia :twisted: ....mnau mnau...Vies preco ma fascinuju macky? Lebo su neverne,nami pohrdaju a svoj zivot presukaju... :wink: Svoju cenu si mozes prevziat aj u mna s tym ze ti ten vibrator velmi rad osobne strcim do tej tvojej malinkej susinky..pekne zo zadu a moj ohon zaborim do druhej vrchnej dierky az po navrete plne gule tym ti zaroven zmeriam aj teplotu tvojho prekrasneho tela a budes mat dvojity zasah v podobe 14karatoveho zlateho rammsteinovskeho predstavenia... :wink: "Ich tue dir weh,tut mir nicht leid..das tut dir gut..hor wie es schreit" potom..sa vysemenim na tvoje vonave nozicky..a zlizem z nich moje vlastne semeno tak ako naposledy.. :wink: az do poslednej kvapky..a bude mi to robit dobre ako tebe..ten double impact..Budem sa plazit ako jedovaty plaz pri tvojich krasnych nohach..a zlatom tele..
Till

Nový príspevokod Till » 26 Jan 2012 09:48

Matt píše::D
No tak vyberte si:
- Mia už na Trenčianskej šukať za dukáty nebude, lebo bude šukať za dukáty na inej ulici..(a možno už len sama pre seba, nie aj pre pasáka);
- nebude šukať na žiadnej ulici, lebo si ju zobral niekto bohatý domov sám len pre seba;
- nebude šukať už vôbec, lebo po krátkej a intenzívnej kariére odchádza do predčasného konkubín-dôchodku/do výslužby;
- nebude šukať už vôbec (za dukáty) lebo začala s niekým vážne chodiť; zalúbila sa; ide sa vydávať; ...)

B je spravne :( Zeby ten Patrick Herman? :roll:
Till

Nový príspevokod Matt » 30 Jan 2012 22:01

Till píše:
No tak vyberte si:
- Mia už na Trenčianskej šukať za dukáty nebude, lebo bude šukať za dukáty na inej ulici..(a možno už len sama pre seba, nie aj pre pasáka);
- nebude šukať na žiadnej ulici, lebo si ju zobral niekto bohatý domov sám len pre seba;
- nebude šukať už vôbec, lebo po krátkej a intenzívnej kariére odchádza do predčasného konkubín-dôchodku/do výslužby;
- nebude šukať už vôbec (za dukáty) lebo začala s niekým vážne chodiť; zalúbila sa; ide sa vydávať; ...)

No neviem či zrovna Herr Patrick Herrmann :) ..ten na tej obrazovke skôr pôsobí ako že by pri takej Mii ani nevedel čo s ňou...ako s ňou naložiť :D ..narozdiel od teba Till :D ..aj keď, nepodceňujme Patricka Herrmanna pre istotu...
..Ale možno to je nejaký taký Bohouš...nejaký slovenský Bohumil Stejskal :) ....a možno už má Mia aj svojho pštrosa.. ...veď ináč ty by si to mohol aj zistiť hádam..:)
Matt

Nový príspevokod _DPAnalnik » 31 Jan 2012 05:30

Panove nornici, ctu tady legendy o Mia a slintam :) kazdopadne bych vas chtel pozadat o doporuceni - budu v BA tento tyden a rad bych vyzkousel nejakou mistni, doporucite neco? Preferuji deepthroath bez a anal. Dik a noru zdar!
_DPAnalnik

Nový príspevokod brano2424 » 18 Feb 2012 00:13

Chalani poznate asi niektori dobre vyzerajucu NIKOL nie?
Raz som u nej bol ale bola to len povinna jazda z jej strany. Ale tie jej nove foto su neskutcne. Rozmyslam nad nejakou aspon fajkou alebo niecim od nej.
Mate s nou skusenosti?
brano2424

Nový príspevokod shadoballer » 19 Feb 2012 10:35

brano 2424 nikol vyzera fakt dost dobre bol som pred par dnami u nej skoda ze mi toho vela nedovolila (nemohol som ju ja vyzliect, prstovat, ostatne som sa nepytal) ale inak pristup mala velmi prijemny citil som ca fajn fajku robi neskutocnu aj cez gumu som sa spravil hned pri fajke
shadoballer

Nový príspevokod Till » 19 Feb 2012 15:05

_DPAnalnik píše:Panove nornici, ctu tady legendy o Mia a slintam :) kazdopadne bych vas chtel pozadat o doporuceni - budu v BA tento tyden a rad bych vyzkousel nejakou mistni, doporucite neco? Preferuji deepthroath bez a anal. Dik a noru zdar!

Jednoznacne odporucanie-byvala Kiara z privatu trencianska.Teraz ma ponuku s id kodom 5688.
Till

Nový príspevokod Mia » 21 Feb 2012 21:44

Matt píše:
Till píše:
No tak vyberte si:

No neviem či zrovna Herr Patrick Herrmann :) ..ten na tej obrazovke skôr pôsobí ako že by pri takej Mii ani nevedel čo s ňou...ako s ňou naložiť :D ..narozdiel od teba Till :D ..aj keď, nepodceňujme Patricka Herrmanna pre istotu...
..Ale možno to je nejaký taký Bohouš...nejaký slovenský Bohumil Stejskal :) ....a možno už má Mia aj svojho pštrosa.. ...veď ináč ty by si to mohol aj zistiť hádam..:)

Patrik Herman w mojom naruci by pochopil len jedno .....ani lampa ani to razitko mu rozkos nesprawi....a ze lamparen nieje to prawe orechowe.....uz len trtkaren...a preco< ? lebo konik....>D :evil:
Mia

Predchádzajúci

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]