Napiste nam ako by ste vylepsili tuto stranku

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

Nový príspevokod Adonis » 10 Jún 2008 15:15

Ahoj Admin
napadol ma taky navrh, mozno ze by sa dal zrealizovat. Co keby mali moznost zakladat nove temy na fore privatportalu iba ti registrovani uzivatelia ktori su aktivni a chodia sem dlhsiu dobu, napriklad ze registrovany uzivatel musi splnit podmienku minimalne 50 prispevkov vo fore, na to aby mohol zalozit nove vlakno, novu temu. Vyriesilo by sa tak nezmyselne zakladanie novych tem, hlavne tych prispievatelov ktori sem pridu narazovo raz, ci par krat a su tak lenivi ze niesu schopni precitat si obsah tem na fore a vyhladat si to co hladaju, postupom casu by to tu bolo prehladnejsie...
a este sa chcem spytat preco sa neda dat obrazok ako ikonka do profilu, ktory by sa potom zobrazoval pod nickom v prispevku.
Adonis

Nový príspevokod DSRobo » 04 Júl 2008 11:07

admin nedali by sa pridať fotografie slečien v rámci jednotlivých tém ? čo ja viem napr. do ľavého rohu dať jej fotku, aby človek vedel o ktorej sa to píše ?
alebo možnosť otvoriť si jej fotky , vrámci recenzií kde sa rozpisujeme s našimi skúsenosťami

alebo tú možnosť aká je v ponuke služieb, že pri slečne je fórum a po kliknutí sa otvoria príspevky o nej, tak ked som na fórume aby som si ju vedel otvoriť pozrieť si jej fotky

neviem, napísal som to dosť zrozumiteľne ? :wink:
DSRobo

DSRobo

Nový príspevokod admin » 07 Júl 2008 14:26

Zdravim Robo... Napisal si to zrozumitelne a jednoducho, no zial bohu z technickeho hladiska to vobec neni take jednoduche.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod DSRobo » 08 Júl 2008 08:52

admin nevadí, je to aj tak super :wink:
DSRobo

par navrho na vylepsenie

Nový príspevokod mr.karot » 10 Aug 2008 00:29

Zdarvim Admin,

Dobra stranka :D, Nasiel som co som hladal aj ked vo fore sa trochu tazko orientuje, pretoze ID su bez fotky alebo priameho link-u na inzerat .

Mozne riesenie by bolo tiez vlozit komentare priamo k inzeratu. Takze primo pod ponukov by sa zobrazoval odkazna na diskusiu alebo diskusia ako taka.

Dalej by som uprednostil (moj osobny nazor) iba jednu osoba v jednom inzerate. Ci by sa to troska sprehladnilo.

Ak dalsie by som uvital vyhladavanie na zaklade praktik co moze byt tiez velmi zlozite pretoze polovica inzeratov obasahuje slova 'po osobnej dohode'.

Ale ako som uz spominal na uvod, tata stranka mi pomohlavo vybere co hodnotim velmi pozitivne.

dakujem
mr.karot

Re: Napiste nam ako by ste vylepsili tuto stranku

Nový príspevokod kerka » 19 Nov 2008 12:03

admin píše:Tu su vitane akekolvek nazory a postrehy co vam na stranke chyba, ako by ste ju vylepsili alebo co nie je dobre.
Sme otvoreni akymkolvek zmenam, mozno aj vdaka vasemu dobremu napadu.

Pekny dem Vam prajem..pisem za kocky co tu ponukaju svoje sluzby....
skoda ze ty pani co sem pisu svoje skusenosti su v anonymite....lebo keby neboly, tak by nepisaly, take niektore veci o nas ako pisu..je to niekedy az trapné a na smiech...vsak kolko ludi tolko chutí....verím tomu keby neboly v Anonimite tak urcite nie je tolko ohlasov na PRIVATY!! niektore krityky su prehnané a nepravdivé!!! toto forum znacne viuživa aj konkurencia..ktora tymto sposobom chce uskodit iným privatom....kedze tuto stranku chcete vynovit,tak by ste maly anonymitu zrusit...a veríme ze ohlasi budu iné...
niekedy sa jedna a ta ista osoba schovava za niekolkymi nickmy!!!!!
kEDY UZ PANI BUDU SPOKOJNY?NO TASKO ASI..LEBO KOLKO LUDI TOLKO CHUTI...A KOCKA SA MOZE SNAZIT,AJ TAK SPOKOJNOST JE HADAM LEN DOMA..PRETO LEBO TO SEM NEMOZE NAPISAT!!! :lol: :lol:
kerka

Nový príspevokod macik00009 » 19 Nov 2008 19:39

Mila kerka!Aj vy vsetky chcete byt v anonymyte,aby o vas nikto nevedel co robite.Tak aj zakaznici musia chranit svoje sukromie....
macik00009

Nový príspevokod kerka » 20 Nov 2008 14:52

macik00009 píše:Mila kerka!Aj vy vsetky chcete byt v anonymyte,aby o vas nikto nevedel co robite.Tak aj zakaznici musia chranit svoje sukromie....

Ahoj macík...no to mas pravdu....ale fotky su tam realné...musia vlastne byt....ale bohuzial a to mi musis dat za pravdu ze niekedy klient si neuvedomí čo píse.. a preto som to tu ,nie len zaseba ale aj za baby napísala....ked tam dame fotku neoriginal..tak nam to tu zmazu....
takze ked nejaky chlap ma komplex a pise bludy tak si ma uvedomit ,ze co pise a to ze kolko ludi tolko chuti...niekomu vyhovuje to co inemu nie..takze tak asi v skratke..a niekedy sa moze clovek aj snazit a chlap aj tak bude nespokojný.... ale dakujem ze si reagoval .. prajem ti vela krasnych zažitkov :lol:
kerka

Predchádzajúci

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]