NAVLIEKANIE KONDÓMU

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

NAVLIEKANIE KONDÓMU

Nový príspevokod agent007 » 09 Júl 2009 22:52

:lol: Ahojte kolegovci

Prečo zakladám túto tému, pretože sa pohybujeme po privátoch a kondóm hrá hlavnú úlohu.Každý z nás zažil príjemé-nepríjemné, humorné-vážne situácie. Vieme posúdiť či baba je profesionálka,alebo začiatočníčka,jednoducho technika nasádzania kondómu už niečo napovie,prezradí o tej ktorej babe.
Myslím si,že väčšina z nás sa zhodneme,alebo si myslíme,že kondóm sa nasadzuje až vtedy,keď je vták patrične ztoporený! Ja som si to tiež myslel.OMYL! Že tomu tak neni ma vyviedol zážitok pri náhodnej návšteve Nitry kde som navštívil privát,kde pracovala jedna krásna blondína ukrajinka menom MÁŠA. Po kúpely bol nasledujúci scenár.Ja som si predstavoval nejaké to maznanie sa,ale velký omyl!Vyvalím sa na posteľ a zírám,čo tá baba robí?! Preboha,veď mi vták ešte nestojí! A ona mi ide nasadzovať kondóm! V mysli mi prebehlo,no chlapče dnes z trkačky nič nebude.Roztiahnutý kondóm mi natiahla na driemajúceho vtáka a do pusy ho nabrala tak,že sa mi za žaluďom zubami zahrizla do vtáka a začala fajčiť. Za pár minút mi vták stál ako ako Eifelova veža.Nadržaný som bol ako nejaký pubertiak a môj vták dopadol za pár minút ako dvojičky v NEW YORKU po 11-tom septembri!!!!!!!!!!!
Napriek tomu to bol jeden z fantastických zážitkov.Samozrejme pri každej návšteve Nitry som túto babu vyhľadal,lebo sexovačka s ňou bola úžasná!

P.S. Zverte sa nám so svojimi zážitkami :lol: :lol: :lol:
agent007

Nový príspevokod ymas » 12 Júl 2009 21:25

Niektore to nevedia dobre, tak treba upravit teda vedšina to nevie!
Ale mal som taku čo si dalo kondom do pusi a začala ma fajčit a tak mi ho aj navliekla bez použitia rúk celkom šikovna, len odomna nechcite vediet ktorá to bola!
ymas

Nový príspevokod richmond9 » 13 Júl 2009 18:36

Agent007, noze pusti kontakt na tu Masu :wink:
richmond9

Nový príspevokod agent007 » 13 Júl 2009 20:29

Velice rád,ale bohužiaľ už v NR nieje,asi sa vrátila domov.Pracovala na Hollého ulici asi pred 3-mi rokmi.Veľká,veľká škoda jej............ :cry:
agent007

Nový príspevokod lyzal » 13 Júl 2009 20:58

Zazil som uz tri baby ktore vedia navliect kondom ustami bez pouzitia ruk a povazujem to u baby za profesionalitu. :wink:
lyzal

Nový príspevokod agent007 » 13 Júl 2009 21:17

Ja som zažil len tú Mášu,ale robila to tak prirodzene až sa zdalo,že to neni žiadne umenie. Na rozdiel od niektorých báb /a stále je ich väčšina/,ktoré mi niekedy idú vtáka odrať,alebo zlomiť..............!!!
agent007

Nový príspevokod richmond9 » 14 Júl 2009 18:17

Ja mozem odporucit blondinku Alenu z Oazy pri Senci. Navliekanie kondomu (na stoporeny penis) iba pusou bez pomoci ruk bolo fakt impozantne.
richmond9

Re: NAVLIEKANIE KONDÓMU

Nový príspevokod xybeastt » 02 Jan 2010 14:26

jednu taku sikovnu cicu poznam - ani nevies kedy ti ho navlecie - ziadne suchotacky, natahovacky, ked ti ho nasaje do papulky uz ho tam mas bez problemu
xybeastt

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]