Prečo zakladám túto tému, pretože sa pohybujeme po privátoch a kondóm hrá hlavnú úlohu.Každý z nás zažil príjemé-nepríjemné, humorné-vážne situácie. Vieme posúdiť či baba je profesionálka,alebo začiatočníčka,jednoducho technika nasádzania kondómu už niečo napovie,prezradí o tej ktorej babe.
Myslím si,že väčšina z nás sa zhodneme,alebo si myslíme,že kondóm sa nasadzuje až vtedy,keď je vták patrične ztoporený! Ja som si to tiež myslel.OMYL! Že tomu tak neni ma vyviedol zážitok pri náhodnej návšteve Nitry kde som navštívil privát,kde pracovala jedna krásna blondína ukrajinka menom MÁŠA. Po kúpely bol nasledujúci scenár.Ja som si predstavoval nejaké to maznanie sa,ale velký omyl!Vyvalím sa na posteľ a zírám,čo tá baba robí?! Preboha,veď mi vták ešte nestojí! A ona mi ide nasadzovať kondóm! V mysli mi prebehlo,no chlapče dnes z trkačky nič nebude.Roztiahnutý kondóm mi natiahla na driemajúceho vtáka a do pusy ho nabrala tak,že sa mi za žaluďom zubami zahrizla do vtáka a začala fajčiť. Za pár minút mi vták stál ako ako Eifelova veža.Nadržaný som bol ako nejaký pubertiak a môj vták dopadol za pár minút ako dvojičky v NEW YORKU po 11-tom septembri!!!!!!!!!!!
Napriek tomu to bol jeden z fantastických zážitkov.Samozrejme pri každej návšteve Nitry som túto babu vyhľadal,lebo sexovačka s ňou bola úžasná!
P.S. Zverte sa nám so svojimi zážitkami