Nemecko - Mnichov

Ak si navštívil privát v zahraničí, napíš ako bolo...

Nemecko - Mnichov

Nový príspevokod the_myth » 25 Jún 2011 10:08

Zdravim vsetkych,

Vidim ze tu chyba tato destinacia,tak nieco pridam.Mozno sa niekomu hodi ked sa bude nudit v Mnichove.

Nuda prepadla aj mna,vcera vecer.Tak som si tak lietal internetom az som narazil na http://www.rotelaterne.de/München/Modelle pozeram obcumujem...celkom pekne slecny. Vedia samozrejme po nemecky,anglicky. Tak hladam dalej a narazil som na par kociek co rozpravaju cesky. Niezeby som mal s cudzi jazykom nejaky problem,ale preco nepokecat v rodnej reci ked je to mozne a baba sa mi paci. Z celej tej plejady som vybral nakoniec:
http://www.muenchenladies.de/Portrait/M ... 42897.html a to konkretne Adrianu.

Az na mieste som zistil ze vlastne cely tento podnik su len slovenky a cesky!!! Cize kusok domova v dalekom Nemecku :)

Uvitala ma cesky hovoriaca kolegyna Adriany, ze nech pockam ze o chvilcku pride. Prisla pekne nahodena, cela v ciernom.
Zaviedla ma do svojej izby.Predstavila sa, stale sa usmievala, velmi privetiva, fakt v pohode kocka.

Uvodna sprcha, s5 na izbu a islo sa na vec. Kedze nemam ziadne specialne poziadavky, som verny klasike. Fajka s gumov (som ani inu nevyzadoval) a potom sexik ako som len chcel.Stale sa opytala co by som rad skusit,co som neskusal a tak. Bola to prijemne stravena hodinka. Nakoniec este spolocna sprcha a v nej este sexik.

Sme este hodili rec a isiel som.

Cely komplex je situovany v nejakom technickom parku..same firmy a tak.Takze v celku velka intimita. Maju vlastne parkovisko za budovou. Vseto islo ako po masle.

A by som skoro zabudol...hodka 150eur...
the_myth

Re: Nemecko - Mnichov

Nový príspevokod Palino » 26 Jún 2011 10:10

Mohol si dat aj konkretny link na tu Adrianu.. ;)

aj ked do mnichova nechodim nejak casto teda.. ;)
Palino

Nový príspevokod the_myth » 26 Jún 2011 10:13

the_myth

Nový príspevokod the_myth » 27 Jún 2011 17:53

Vyzera to tak ze admin neschvalil moju predoslu odpoved na tvoju otazku... takze priamy link asi nebude....

Ale ked si kliknes na ten druhy odkaz v mojom prispevku tak zas tam nieje tolko dievcat...Adriana tam je..ma take dlhe vlasy :)

Funguje aj fulltextove vyhladavanie...v pohode...CTRL+F a ides na to :)
the_myth

Späť na Skúsenosti z privátov vo svete

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]