No konečne fórum....

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

No konečne fórum....

Nový príspevokod metamorpholord » 30 Dec 2004 21:31

admin sa konečne pochlapil a spustil forum, i ked to trvalo vecnost :D
metamorpholord

nove forum

Nový príspevokod https » 04 Jan 2005 12:14

:D toto forum je super. uvidime ako sa osvedi v praxi. len dufam, ze ludia nebudu zbytocne pridavat temy. aby tu nakoniec nebolo viac tem ako prispevkov :cry: dufam, ze admin nestrati nervy a nezrusi tuto domenu uplne. v minulom roku som taky dojem mal. www.***** stoji za prd, su tam dokopy tri privaty, stale tie iste a ohlasy ziadne. tento portal je podla mna uz davno lepsi. este treba poriesit fora k jednotlivym privatom, aby si clovek mohol citat referencie k danemu privatu, ale nemal by ho spravovat majitel, resp. inzertujuci, lebo v pripade kritiky, temu resp. forum zmaze a bude to tak ako minuly rok.
Obrázok užívateľa
https

prispevky

Nový príspevokod Hosť » 17 Mar 2005 09:41

pacilo sa mi to "po starom", teda ze pri kazdej slecne sa dalo kliknut na forum a pozriet si diskusiu priamo o tej slecne. takto je v tych temach trosku dost chaos.

na druhej strane, je fajn diskutovat aj o inych slecnach a temach, ako su v ponukach, takze bolo by treba vymysliet nejaky kompromis podla mna.
Hosť

FOR ADMIN

Nový príspevokod peter_001 » 10 Apr 2005 00:46

Na Vasu stranku som nadabil iba nedavno a musim povedat, ze je to vyborny napad. Mrzi ma iba to, ze tu na dalekom vychode je to bieda (ako vzdy a vo vsetkom).

Navrhoval by som triedit prispevky v oboch hlavnych forach o privatoch (1.forum - skusenosti s inzerujucimi a 2. forum - skusenosti z privatov v SK) do podkategorii - podla krajov. Ja som napr. z vychodu a preto ma samozrejme viac zaujima dianie u nas (KE,PO) ako napr. to, co sa deje v BA. Takto musim pozriet skoro vsetky prispevky v oboch forach - inak hrozi, ze prehliadnem to, co hladam....

Pripadne by som forum "Skusenosti s inzerujucimi" zrusil a prispevky z neho by som hodil k jednotlivym detailom ponuk - tak by si potom kazdy mohol spolu s ponukou pozriet aj vsetky prispevky k danej ponuke a hned by bolo vsetko jasnejsie... (takto si precitam prispevok a potom v dalsom wokne otvaram detaily ponuky, aby som vedel o koho sa to vlastne jedna...)

Vo fore "Skusenosti z privatov v SK" by som povolil iba prispevky tykajuce sa privatov, ktore nie su uvedene v ponuke - inak sa to bude miesat (ako som uz pisal vyssie - skusenosti z privatov v ponuke, by bolo vhodne "prifarat" k jednotlivym ponukam)

Peter
peter_001

FRO ADMIN - ESTE RAZ JA...

Nový príspevokod peter_001 » 10 Apr 2005 00:59

Este som zabudol v mojom predchadzajucom prispevku doplnit:

Pri zadavani ponuky by som navrhoval uviest povinnost - vyplnit najma kolonky mesto a vek (ja napr. uprednostnujem starsie/skusenejsie). Kolonky kontakt, ponuka a cennik by mali byt samozrejme - je to predsa hlavne v zaujme ponukajucich.

Pekny den.

Peter
peter_001

prispevky k jednotlivym ponukam

Nový príspevokod admin » 10 Apr 2005 16:00

Ahoj Peter,

dik za tvoje hodnotenie Privatportalu.

Vidiet, ze si tu novy, lebo skoro rok boli diskusie pod jednotlivymi ponukami, no vela "individui" to zneuzivalo tym, ze v diskusii pod fotkou priamo nadavali inzerentovi.

Mazat tieto urazajuce prispevky bolo pre nas casovo nerealizovatelne, tak sme sa rozhodli pre tuto podobu diskusie k jednotlivym ponukam.

Uvedomujeme si, ze cesta k skusenostiam inych s danym inzerentom je zlozitejsia, ale kto hlada a ma zaujem sa dopatrat, ten tie informacie najde i v tomto fore.

Admin
Privatportal.sk
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Preco

Nový príspevokod joe » 11 Apr 2005 13:17

Chcel by som vediet adminov nazor po doterajsich skusenostiach, cim to je ze je tu na Slovensku tak malo ponuk oproti susednym krajinam (madarsko, polsko, cesko)? Je to sposobene malou konkurenciou ? Skusate aj aktivne zhanat inzerentov ? Dakujem a vela zdaru.
joe

situacia

Nový príspevokod admin » 11 Apr 2005 19:17

Ahoj Joe,
no na Slovensku este velmi malo "sexualnych podnikatelov" chape, co znamena slovo marketing.

Situacia v Cesku, Polsku i Madarsku je diametralne ina, odvija sa z historickeho kontextu. Ludia v tychto krajinach maju ovela vacsieho obchodneho ducha ako u nas, no dufajme, ze sa to bude pomaly zlepsovat i u nas a vacsina podnikatelov pochopi, ze bez dobrej reklamy budu len prezivat.

Admin
Privatportal.ak
Naposledy upravil admin dňa 08 Mar 2007 02:16, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod Hosť » 11 Apr 2005 21:07

presne tak, a navyse miera internetizacie u nas je trochu ina ako v susednych krajinach. Skus sa len tak zlahka zamysliet, kolko podnikov, v ktorych si bol (podnikov ako v zmysle tohoto fora a tejto sajty) ma pocitac - a samozrejme myslim za inym ucelom ako vystavovanim pokladnicneho dokladu :) - a hned je to jasne.

Ved tie baby vacsinou ani nevedia, ze nejaky internet existuje :(
Hosť

Moj nazor

Nový príspevokod Wilson » 24 Júl 2005 21:01

Ahoj admin, tento novy web sa mi paci, bol som predtym zaregistrovany na tom starom ako Greg Wilson. Mal by som zopar poznamok k tejto novej verzii. Zda sa mi, ze je tento portal orientovany len pre platene ponuky. A co ostatni, ktori sa chcu len tak stretat a zverejnit aj svoje fotky, bez financnych narokov? Dalej...mozno by bolo dobre rozdelit ponuky na: platene, nekomercne, a specialne (S/M, bondage, piss, atd). Dalej...Vyrabam pomocky pre dominy, ktore prevadzkuju S/M studia, su to vyrobky z dreva, krize, lavice, rozne kresla, klady na ruky a nohy, ale aj hocico ine, podla poziadavky klienta. Z koze su to puta, bice, placacky, obojky, masky na tvar. Je mozna aj takato ponuka na Tvojom portale?
Greg Wilson.
Wilson

Nový príspevokod Markoff » 25 Júl 2005 11:47

hmm. :lol: .A ja som si myslel,ze tento web sa vola privatportal.Takze Wilson precitaj si dva.krat ten nazov a ak to ani potom nepochopis tak to bude naozaj zle. :wink: A pokial hladas take veci ako si zverejnil a uviedol v tvojom prispevku tak potom mozes navstivit tuto stranku a tam najdes ak nie vsetko tak aspon vacsinu z tych veci o ktorych si pisal :http://www.domina.sk/ . 8)

:roll:
Markoff

Stále tie isté

Nový príspevokod Hosť » 27 Júl 2005 23:21

Prečo sú tu stále tie isté baby,zožente niečo nové,čerstvé.
Hosť

Wilson

Nový príspevokod admin » 01 Aug 2005 00:25

Wilson vdaka za prispevok, napis nam na mail -"mailto:info@privatportal.sk">info@privatportal.sk
a mozme sa na tuto temu pobavit.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod eskort » 10 Sep 2006 19:32

Naozaj je velmi dobre ze aj na Slovensku je taketo forum. Doposial som mala skusenost len so zahranicnymi forami a podobne. :D
eskort

Nový príspevokod MILKO » 15 Apr 2007 20:32

konecne je forum precistene. DIKY
MILKO

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]