agent007 píše:Privatportál je asponže pre mna dost neprehladný predošlý bol jednoduchší a prehladnejší..........................
richmond9 píše:Admin, prosim ta, odlisenie precitanych a neprecitanych prispevkov je malo vyrazne. Siel som si oci vyocit, aby som to zbadal. Pouzi prosim vyraznejsie farby, aby bolo na prvy pohlad vidiet, co je precitane a co neprecitane. (v predchadzajucej verzii portalu to bolo lepsie)
A este k tym zmazanym prispevkom: predpokladam, ze to je len chyba pri prechode na novy portal a nebol to zamer ich zmazat.
Palino píše:Presne tak
Nove PHPBB je sice fajn v tom,z e pouzivaju nove veci, nove technologie, trend farby a komponenty, ale odlisenie precitanycha neprecitanych v tejto farebnej kombinacii ... zleeeeeeeeeeeeeeeee
agent007 píše:neprehladný som mal na mysli, že posledné príspevky niesu odlisene-zvyraznené od starych prispevkov.Pri prvom momente ako otvorím privarportal sa mi tazko orientuje...............
Palino píše:co mne tu maximalne vadi
Farebnost je desna. teda odlisenie uz precitanych s neprecitanymi.
2. nie je mozne priamo z forumu zobrazit inzerat na zaklade ID. musim sa prekliknut do zoznamu inzeratov
neprehladny je prechod na poslednu stranu v prispevkoch. teda k najnovsim.
asi tolko zatial co ma napadlo
lyzal píše:Pridavam sa k zlemu rozliseniu precitanych a neprecitanych sprav a ako aj Palino tu uz naznacil chyba mi tu priama cesta k inzeratom cez ID. Ale inak so zmenou som spokojny.
Till píše:Presne tak chyba tu priama cesta k inzeratom cez IDkod je to tu nepriehladne az chaoticke.Ak pisem aj sukromnu spravu tak je to take tiez chaoticke.Novy dizajn forumu p.portalu je uplne zly! Snad sem za chvilu aj prestanem kvoli tomuto novemu systemu aj chodit.Strasne!! Dajte naspet stary forum p.portalu.
Till píše:Este by ma zaujimalo preco ak napisem prispevok,predtym sa prihlasim hore v pravom rohu forumu p.portalu mi svieti ze som prihlaseny resp.odhlasenie a z toho vypliva ze som prihlaseny potom napisem prispevok a ako ho idem odoslat tak zrazu mi tento server ukaze kolonku "prihlaste sa" teda ze som neni prihlaseny..Ide ma z toho jebnut a to hlavne ak pisem dlhy prispevok![]()
Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk
Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit