nové fórum - názory, návrhy

Ak sa ti niečo na stránke Privatportal.sk buď páči alebo nepáči a chceš zvýšiť kvalitu portálu, napíš nám do tejto rubriky.

nové fórum - názory, návrhy

Nový príspevokod agent007 » 16 Aug 2009 08:56

Privatportál je asponže pre mna dost neprehladný predošlý bol jednoduchší a prehladnejší.......................... :cry:
agent007

Re: Privatportál

Nový príspevokod richmond9 » 16 Aug 2009 12:01

Admin, prosim ta, odlisenie precitanych a neprecitanych prispevkov je malo vyrazne. Siel som si oci vyocit, aby som to zbadal. Pouzi prosim vyraznejsie farby, aby bolo na prvy pohlad vidiet, co je precitane a co neprecitane. (v predchadzajucej verzii portalu to bolo lepsie :wink: )

A este k tym zmazanym prispevkom: predpokladam, ze to je len chyba pri prechode na novy portal a nebol to zamer ich zmazat.
richmond9

Nový príspevokod Palino » 16 Aug 2009 13:12

Presne tak

Nove PHPBB je sice fajn v tom,z e pouzivaju nove veci, nove technologie, trend farby a komponenty, ale odlisenie precitanycha neprecitanych v tejto farebnej kombinacii ... zleeeeeeeeeeeeeeeee
Palino

Nový príspevokod admin » 16 Aug 2009 17:38

agent007 píše:Privatportál je asponže pre mna dost neprehladný predošlý bol jednoduchší a prehladnejší.......................... :cry:

V čom konkrétne neprehľadný?

richmond9 píše:Admin, prosim ta, odlisenie precitanych a neprecitanych prispevkov je malo vyrazne. Siel som si oci vyocit, aby som to zbadal. Pouzi prosim vyraznejsie farby, aby bolo na prvy pohlad vidiet, co je precitane a co neprecitane. (v predchadzajucej verzii portalu to bolo lepsie :wink: )

A este k tym zmazanym prispevkom: predpokladam, ze to je len chyba pri prechode na novy portal a nebol to zamer ich zmazat.

Takéto podnety som očakával. Na prvý pohľad sa mi zdalo že je to dosť. Prerobia sa tie dve ikonky aby boli viac kontrastnejšie, medzi prečítanými a neprečitánymi. len chvíľku strpenia.

Áno, bola to chyba pri prechode na novšiu verziu, je to posledných 50 príspevkov pred prechodom. Hľadám riešenie ako ich dostať čo najlepšie naspäť aj sem. Zálohované sú, takže nezmizli navždy.

Palino píše:Presne tak

Nove PHPBB je sice fajn v tom,z e pouzivaju nove veci, nove technologie, trend farby a komponenty, ale odlisenie precitanycha neprecitanych v tejto farebnej kombinacii ... zleeeeeeeeeeeeeeeee

Palino, upravia sa ikonky.

Zatiaľ ďakujem za upozornenia. Ak Vás niečo napadne, alebo nefunguje akoby malo. Napíšte.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod agent007 » 17 Aug 2009 12:29

neprehladný som mal na mysli, že posledné príspevky niesu odlisene-zvyraznené od starych prispevkov.Pri prvom momente ako otvorím privarportal sa mi tazko orientuje............... :wink:
agent007

Nový príspevokod Palino » 17 Aug 2009 18:37

co mne tu maximalne vadi

Farebnost je desna. teda odlisenie uz precitanych s neprecitanymi.
2. nie je mozne priamo z forumu zobrazit inzerat na zaklade ID. musim sa prekliknut do zoznamu inzeratov
neprehladny je prechod na poslednu stranu v prispevkoch. teda k najnovsim.

asi tolko zatial co ma napadlo
Palino

Nový príspevokod lyzal » 19 Aug 2009 21:08

Pridavam sa k zlemu rozliseniu precitanych a neprecitanych sprav a ako aj Palino tu uz naznacil chyba mi tu priama cesta k inzeratom cez ID. Ale inak so zmenou som spokojny.
lyzal

Re: nové fórum - názory, návrhy

Nový príspevokod admin » 24 Aug 2009 15:31

agent007 píše:neprehladný som mal na mysli, že posledné príspevky niesu odlisene-zvyraznené od starych prispevkov.Pri prvom momente ako otvorím privarportal sa mi tazko orientuje............... :wink:

Ak máš na mysli zvýraznenie jednotlivých fór, tak s novými príspevkami majú červenú ikonku.
V prípade potreby môže sa zvýrazniť ešte na červenšiu.

004.png

V prípade tém, sú tak isto témy obsahujúce nové príspevky zvýraznené červenou ikonou, oproti modrej bez nových príspevkov.
A plus je tam malá oranžová ikonka pri názve témy, ktorá je priamy odkaz na nové neprečítané príspevky v téme.

05.png

Palino píše:co mne tu maximalne vadi

Farebnost je desna. teda odlisenie uz precitanych s neprecitanymi.
2. nie je mozne priamo z forumu zobrazit inzerat na zaklade ID. musim sa prekliknut do zoznamu inzeratov
neprehladny je prechod na poslednu stranu v prispevkoch. teda k najnovsim.

asi tolko zatial co ma napadlo

Viď obrázok vyššie.
Čo sa týka zobrazenia ponuky z forumu na zaklade ID. Pribudne vyhľadávanie tak ako to bolo v starom fóre. ďakujem za upozornenie.
Čo sa týka prechodu na najnovšie príspevky viď ako na nové neprečítané príspevky.

lyzal píše:Pridavam sa k zlemu rozliseniu precitanych a neprecitanych sprav a ako aj Palino tu uz naznacil chyba mi tu priama cesta k inzeratom cez ID. Ale inak so zmenou som spokojny.

Prečítané a neprečítané príspevky viď ako na nové neprečítané príspevky.
Čo sa týka priamej cesty k inzerátom cez ID, tak bude. :)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod Till » 25 Aug 2009 09:28

Presne tak chyba tu priama cesta k inzeratom cez IDkod je to tu nepriehladne az chaoticke.Ak pisem aj sukromnu spravu tak je to take tiez chaoticke.Novy dizajn forumu p.portalu je uplne zly! Snad sem za chvilu aj prestanem kvoli tomuto novemu systemu aj chodit.Strasne!! Dajte naspet stary forum p.portalu.
Till

Nový príspevokod Till » 25 Aug 2009 11:03

Este by ma zaujimalo preco ak napisem prispevok,predtym sa prihlasim hore v pravom rohu forumu p.portalu mi svieti ze som prihlaseny resp.odhlasenie a z toho vypliva ze som prihlaseny potom napisem prispevok a ako ho idem odoslat tak zrazu mi tento server ukaze kolonku "prihlaste sa" teda ze som neni prihlaseny..Ide ma z toho jebnut a to hlavne ak pisem dlhy prispevok :!: :evil:
Till

Nový príspevokod admin » 25 Aug 2009 13:06

Till píše:Presne tak chyba tu priama cesta k inzeratom cez IDkod je to tu nepriehladne az chaoticke.Ak pisem aj sukromnu spravu tak je to take tiez chaoticke.Novy dizajn forumu p.portalu je uplne zly! Snad sem za chvilu aj prestanem kvoli tomuto novemu systemu aj chodit.Strasne!! Dajte naspet stary forum p.portalu.

Pribudne vyhľadávanie podľa ID priamo z fórumu, ako to bolo aj v starom, to som už ale písal.
Dizajn je skoro rovnaký ako bol v predchádzajúcej verzii. Podstata nie je dizajn ale nové phpBB3 a jeho nové funkcie.
Podstata je stále rovnaká.
Súkromné správy sa píšu rovnako, komu, predmet, text a dáš odoslať. Jednoduchšie to už byť nemôže.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod admin » 25 Aug 2009 13:14

Till píše:Este by ma zaujimalo preco ak napisem prispevok,predtym sa prihlasim hore v pravom rohu forumu p.portalu mi svieti ze som prihlaseny resp.odhlasenie a z toho vypliva ze som prihlaseny potom napisem prispevok a ako ho idem odoslat tak zrazu mi tento server ukaze kolonku "prihlaste sa" teda ze som neni prihlaseny..Ide ma z toho jebnut a to hlavne ak pisem dlhy prispevok :!: :evil:

Vysvetlil som ti to v súkromnej pošte. Je to nastavené na 60 minút. Ak si 60 minút neaktívny na fóre, systém ťa automaticky odhlási.
60 minút je dosť dlhý čas na napísanie príspevku. Prípadne si ho môžeš medzičasom uložiť a vrátiť sa neskôr k nemu a dopísať ho.
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Nový príspevokod Till » 26 Aug 2009 15:21

Mozno pre nejakeho degeša je 60minut dostatok casu na napisanie prispevku ktory napise par slov k danej kurvicke a hotovo a to sa este ani nevie ci ju skutocne pretiahol..Mne 60minut rozhodne nestaci na napisanie dlhsieho prispevku! :evil: Ja som predsa neni 60minut neaktivny ak pisem prispevok..!!Ja sa snazim napisat nejaky plnohodnotny prispevok..pisem ho niekedy vyse hodiny..a tento nacasovany prijebany system mi ukaze aby som sa znovu prihlasil.. :shock: Ja sa prihlasim ako ***** znova a tento chory system mi zoberie aj prispevok a mozem pisat odznova ako pripič.admin uvedom si ze ma to stoji vela casu.. :!: A preco prave 60minut?? Ved sme neni na private do *****!
Till

Nový príspevokod cestovatel » 28 Aug 2009 17:02

Till, otvor si dve okna z tejto stranky, v jednom budes pisat prispevok a v druhom cas od casu kliknes v tejto stranke a tak ti session nevyexpiruje a prispevok sa ti takto nestrati ani keby si ho pisal 10 hodin. Ide o to len stranku spravne pouzivat.

Tiez si mozes svoje velke literarne dielo odkladat niekam mimo do suboru, do Wordu alebo neviem co sa zvykne pouzivat. To pre pripad, zeby sa stratilo. Tiez sa moze stat, ze nastane vypadok elektriky a ked nemas UPS, tak ti to pojde do sraciek bez ohladu nato, ako je na tom server a kolko minut je nastavenych vo fore.

Mne sa este nikdy nestalo zeby som pisal dlhy prispevok a po odoslani sa stratil. Na druhu stranu keby som videl, ze session vyexpirovala, tak si ju viem paralerne reinicializovat, a potom refreshnut povodny submit s kompletnymi POST datami tak, ze by sa prisevok nakoniec ulozil.

Natrenuj to a nebude sa ti to stavat.
cestovatel

Nový príspevokod Till » 28 Aug 2009 18:41

ok cestovatel dakujem.akurat pouzivaj nabuduce slova po lopate" pretoze haluze typu paralerne reinicializovat..ci povodny submit..refreshnut.. :roll: Ale viem sa dovtipit aj ked to pocujem prvy krat.
Till

Späť na Ohlasy ku stránke Privatportal.sk

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], Jamterrit