od wewoov uchylny bratranec » 27 Okt 2011 19:12
Co sa tyka tohto rodinneho domu, tak mam s tymto flekom spojene dve spomienky. Prva je ta, ze v blizkom sexshope, v objekte zvanom "Papuca" som si od predavaca nechal do hlavy natlacit kalerab o jednom vraj zarucenom afrodiziaku. A kedze som tvor zvedavy a rad experimentujem, tak nemal so mnou vela prace. Kupil som si tu p i c o v i n u a so zboznou uctou som ju prehltol a zapil kofolou v krcme, kde bolo nafajcene tak brutal, ze ma stipali oci. Pockal som hodinu (tolko vraj trva, kym to zacne ucinkovat), medzitym som v tom pajzli natipoval nike (tiket nevysiel, ako vzdy) a prekvapujuco to fakt zacalo ucinkovat. Bol som nadrzany, ako svina a tak som to tam isiel otestovat. Bola tam len jedna starsia dama, s ktorou by som za normalnych okolnosti nic neriesil, ale vzhladom na moje zatemnenie som sa dohodol na 20 e zasune a bolo vymalovane. To bolo tak cca 2 roky dozadu(mozno sa casovo mylim). Dalsi zazitok je taky, ze asi rok dozadu, alebo tristvrte som tam skusobne zavolal opat. Zdvihla nejaka slecna, ktora mi povedala, ze prave nie su pritomne, lebo obeduju v macdonalde, ale ze za taku polhodku tam budu. To bola od nej informacia navyse, kedze netusila, ze mne nic ine nebolo treba a pekne som zaparkoval tak, aby som ich videl, ked pridu. Prezrel som si ich podrobne, ako napapane idu dovnutra:-) Pokial ma pamat neklame jedna bola mensia a silnejsia a ta druha bola taka, ze si uz ani nespominam, cize nic moc.
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!