odporucte privat pre novacika pls

Do tejto rubriky píš len aktuálne stavy na privátoch v Bratislave!

Re: odporucte privat pre novacika pls

Nový príspevokod agent007 » 23 Jan 2012 18:57

Robino mylis sa! Kiara tam ziadneho pasaka nema! Pokial tam je Ona klient moze mat 100% istotu ze okrem nej tam nikto neni!
Klient sa nemusí nikoho nicoho obavat... :wink:
agent007

Nový príspevokod geko » 23 Jan 2012 19:26

Escobar píše: MAm skusenosti z NR privatov a Zvolenskych ak by ste sa chceli opytat kludne .

No, nieco o zvolenskych by si mozno aj mohol :D Ta tema je uz aj vyse roka nedotknuta...
geko

Nový príspevokod Robino » 23 Jan 2012 20:23

agent007 píše:Robino mylis sa! Kiara tam ziadneho pasaka nema! Pokial tam je Ona klient moze mat 100% istotu ze okrem nej tam nikto neni!
Klient sa nemusí nikoho nicoho obavat... :wink:

agent007 Kiara je na private a uz sa tu pisalo v davnejsich prispevkov,ze je tam pasak Marko.Takze viem co pisem,ked uz tak a nepisem,ze sedi s vami ale nerobi pre seba len
Robino

Nový príspevokod blue7 » 24 Jan 2012 15:50

AĎKA 3410- bol som u nej asi pred 5 rokmi a vobec mi nesadla, odisiel som , nebola sexi....
melinda do22hod 5289- nie fotky nie su jej a ked aj ano tak brutalne upravene, hoci ma podobnu postavu, ale nedoporucujem, neviem ci sa uz oholila, ale dole mala takeho medveda, ze nim chcela asi zakryt tu dooost velku jazvu pod pupkom, olutoval som, ale vtedy som sa ponahlal a tak som si dal len fajocku ...
STIHLA VERONIKA 5826- tak tuto doporucujem...starsia, ale garazovana a vcelku sexi, je sama a uziva si to, vie to, skoro ako s milenkou....
Dalsia starsia si hovori madonna - ak si naozaj na starsie, skusene, neodute, tak tiez celkom dobra volba, bol som asi pred 2 rokmi, ale uprednostnil by som pred nou tu Veroniku.....
blue7

Nový príspevokod vosky » 25 Jan 2012 18:27

ahoj,
vrelo ti mozem odporucit danielu z vrakune, daj si do googlu daniela z vrakune a vyhrabes na nu kontakt, na konkurencnom portali ma nick slecna, tu neviem ci inzeruje.
neodporucam carmen z trnavky, vlastne cely privat, nemam prijemne skusenosti, lovu zdar
vosky

Nový príspevokod Till » 26 Jan 2012 08:50

Ale Robino to je blbost ze na trencianskej ciha stale Marko.On je sice majitel ale nebyva tam stale.Takze Agent007 ma pravdu.Ak som sukal Kiaru tak som bol v kuchyne napit sa kofoly a nikoho som tam nestretol :P A aj keby tam bol tam mne je to jedno.Co sa tyka tej veci ze kurvicky ktore sukaju pre nejakeho majitela ci majitelku su v sluzbach horsie ako tie ktore jebavaju solo (aj ked to je tiez diskutabilne ci jestvuju solo kurvicky..) tak podla mojich skusenosti na tom az tak velmi nezalezi.Ak je kurvicka dobra tak je jednoducho dobra..A v pripade Kiary to plati dvojnasobne..!Z mojho pohladu ziskala striebornu priecku za rok 2011 tak sudim ze je velmi dobra kurvicka..!!
Till

Nový príspevokod Robino » 26 Jan 2012 09:47

Till píše:Ale Robino to je blbost ze na trencianskej ciha stale Marko.On je sice majitel ale nebyva tam stale.Takze Agent007 ma pravdu.Ak som sukal Kiaru tak som bol v kuchyne napit sa kofoly a nikoho som tam nestretol :P A aj keby tam bol tam mne je to jedno.Co sa tyka tej veci ze kurvicky ktore sukaju pre nejakeho majitela ci majitelku su v sluzbach horsie ako tie ktore jebavaju solo (aj ked to je tiez diskutabilne ci jestvuju solo kurvicky..) tak podla mojich skusenosti na tom az tak velmi nezalezi.Ak je kurvicka dobra tak je jednoducho dobra..A v pripade Kiary to plati dvojnasobne..!Z mojho pohladu ziskala striebornu priecku za rok 2011 tak sudim ze je velmi dobra kurvicka..!!

Ty vies,ze existuju solo baby,ktore robia na seba.Nato je dobry WUB,ten ich najde aj pod zemou,ked chce.Ten mi dohodil zopar super samiciek,ktore naozaj staly zato.Nebudem sa uz vyjadrovat na Kiaru,lebo mna neoslovila,nie je moj tip.Este nohy a zadok sa mi pacili ale dalej uz tak nie.Bol som zanou ju vyskusat,vies,ze som niekolkokrat bol co si mi aj ty dohodil alebo agent.V sluzbach sa nebudem vyjadrovat,lebo mal som kvalitne baby a vo fajke mi viac vyhovovali.Preto mozem posudit,ktore som mal a ktore mi sedeli.Myslim,ze v tomto mam skor blzsie k WUB ale vzdy som bral aj vase nazory.Viem co mate radi a co sa vam paci,preto si kazdy zaplati co ho oslovi.
Robino

Nový príspevokod Paloo » 28 Jan 2012 15:48

Tak čo fordox, ktorá to vyhrala ???
Paloo

Nový príspevokod saxano » 28 Jan 2012 20:15

Cau Escobar!
Ja som tiez na starsie.
Navstivil som Veroniku 5826 bol som velmi spokojny mila prijemna komunikativna sexik bol na jednicku.
Potom Iva 5563 navstivil som ju uz viackrat tiez super ma rada experimentovanie rozne hracky mozem odporucit.
Mia 5547 tam som tiez hladal klucik v trave :) ako WUB ale sexik z masazou bol Ok tiez ukecana baba.
saxano

Nový príspevokod Escobar » 31 Jan 2012 19:04

blue7 píše:AĎKA 3410- bol som u nej asi pred 5 rokmi a vobec mi nesadla, odisiel som , nebola sexi....
melinda do22hod 5289- nie fotky nie su jej a ked aj ano tak brutalne upravene, hoci ma podobnu postavu, ale nedoporucujem, neviem ci sa uz oholila, ale dole mala takeho medveda, ze nim chcela asi zakryt tu dooost velku jazvu pod pupkom, olutoval som, ale vtedy som sa ponahlal a tak som si dal len fajocku ...
STIHLA VERONIKA 5826- tak tuto doporucujem...starsia, ale garazovana a vcelku sexi, je sama a uziva si to, vie to, skoro ako s milenkou....
Dalsia starsia si hovori madonna - ak si naozaj na starsie, skusene, neodute, tak tiez celkom dobra volba, bol som asi pred 2 rokmi, ale uprednostnil by som pred nou tu Veroniku.....

diki blue parada takze veronika a karin sa stali vitazskami za par dni za nimi pojdem a podam potom feedback :) som zvedavy ako to pojde. Este sa mi paci Natalka mierne perverzna zevraj, aj ked neviem co to v reale znamena ale foto ma krasne
Escobar

Nový príspevokod TheBill » 03 Feb 2012 13:00

Till, a zlatu cenu za rok 2011 vyhrala ktora stetina?
TheBill

Nový príspevokod Till » 05 Feb 2012 12:40

TheBill píše:Till, a zlatu cenu za rok 2011 vyhrala ktora stetina?
To je predsa jasne a bolo to uz aj oficial z mojej strany tu zverejnene v rubrike "rebricek najlepsich". Vyhrala to Mia z privatu "delikatesy" trencianska..!! Najlepsia,najpovabnejsia,najzbesilejsia,najsuverenejsia,zaroven najsladsia kurvicka aku som kedy mal na placi..! Tip top kurvicka mojho zivota.Mal som uz stovky zien prevazne kurviciek.. (len na jednej ruke by som napocital zeny ktore neboli za dukaty) Mia predbehla vsetky..Absolutny luxus.Najlepsia kurvicka v dejinach samostatnosti Slovenska.Jej..patri moja cena za rok 2011 a z mojej strany nielen za rok 2011 ale za cely moj doterajsi zivot.
Till

Nový príspevokod Buddha » 13 Feb 2012 23:49

Cau Till..

Vsade som hladal tu Miu a nasiel som len mrochtu co urcite nebude ona.. Daj pls id alebo tel kontakt na nu.. Dakujem..;)
Buddha

Nový príspevokod Till » 16 Feb 2012 19:03

Mia je prec..presvedcila svet ze neexistuje.." a zmizla..puf.." Ja jej to vsak neverim :wink:
Till

Nový príspevokod Buddha » 16 Feb 2012 19:08

Dik aj tak..:) skoda jej teda aspon podla tvojho stavnateho opisu.. Treba vyhlasit patranie..;)
Buddha

Predchádzajúci

Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot]