Klient sa nemusí nikoho nicoho obavat...
Escobar píše: MAm skusenosti z NR privatov a Zvolenskych ak by ste sa chceli opytat kludne .
agent007 píše:Robino mylis sa! Kiara tam ziadneho pasaka nema! Pokial tam je Ona klient moze mat 100% istotu ze okrem nej tam nikto neni!
Klient sa nemusí nikoho nicoho obavat...
Till píše:Ale Robino to je blbost ze na trencianskej ciha stale Marko.On je sice majitel ale nebyva tam stale.Takze Agent007 ma pravdu.Ak som sukal Kiaru tak som bol v kuchyne napit sa kofoly a nikoho som tam nestretolA aj keby tam bol tam mne je to jedno.Co sa tyka tej veci ze kurvicky ktore sukaju pre nejakeho majitela ci majitelku su v sluzbach horsie ako tie ktore jebavaju solo (aj ked to je tiez diskutabilne ci jestvuju solo kurvicky..) tak podla mojich skusenosti na tom az tak velmi nezalezi.Ak je kurvicka dobra tak je jednoducho dobra..A v pripade Kiary to plati dvojnasobne..!Z mojho pohladu ziskala striebornu priecku za rok 2011 tak sudim ze je velmi dobra kurvicka..!!
blue7 píše:AĎKA 3410- bol som u nej asi pred 5 rokmi a vobec mi nesadla, odisiel som , nebola sexi....
melinda do22hod 5289- nie fotky nie su jej a ked aj ano tak brutalne upravene, hoci ma podobnu postavu, ale nedoporucujem, neviem ci sa uz oholila, ale dole mala takeho medveda, ze nim chcela asi zakryt tu dooost velku jazvu pod pupkom, olutoval som, ale vtedy som sa ponahlal a tak som si dal len fajocku ...
STIHLA VERONIKA 5826- tak tuto doporucujem...starsia, ale garazovana a vcelku sexi, je sama a uziva si to, vie to, skoro ako s milenkou....
Dalsia starsia si hovori madonna - ak si naozaj na starsie, skusene, neodute, tak tiez celkom dobra volba, bol som asi pred 2 rokmi, ale uprednostnil by som pred nou tu Veroniku.....
To je predsa jasne a bolo to uz aj oficial z mojej strany tu zverejnene v rubrike "rebricek najlepsich". Vyhrala to Mia z privatu "delikatesy" trencianska..!! Najlepsia,najpovabnejsia,najzbesilejsia,najsuverenejsia,zaroven najsladsia kurvicka aku som kedy mal na placi..! Tip top kurvicka mojho zivota.Mal som uz stovky zien prevazne kurviciek.. (len na jednej ruke by som napocital zeny ktore neboli za dukaty) Mia predbehla vsetky..Absolutny luxus.Najlepsia kurvicka v dejinach samostatnosti Slovenska.Jej..patri moja cena za rok 2011 a z mojej strany nielen za rok 2011 ale za cely moj doterajsi zivot.TheBill píše:Till, a zlatu cenu za rok 2011 vyhrala ktora stetina?
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Google [Bot]