Caute, dnes rano ma tak napadlo zeby som si zasiel na privat a vyskusal ako to tak bezi. Mozte mi dat pls nejake odporucania? chcem hlavne serioznost a cistotu. V tychto navstevach slecien som absolutny novacik. Diky za reakcie.
M.
wewoov uchylny bratranec píše:Tazko ti radit, ked neviem, ake typy sa ti pacia a ake mas preferencie..kazdopadne sa uz budem opakovat po xy krat, odporucam navstivit slecnu, pani, ktora je sama na byte, kvoli tomu, ze taketo damy poskytuju vo vseobecnosti lepsie sluzby a maju lepsi pristup..cest vynimkam na privatoch s viacerymi babami..
Robino píše:wewoov uchylny bratranec píše:Tazko ti radit, ked neviem, ake typy sa ti pacia a ake mas preferencie..kazdopadne sa uz budem opakovat po xy krat, odporucam navstivit slecnu, pani, ktora je sama na byte, kvoli tomu, ze taketo damy poskytuju vo vseobecnosti lepsie sluzby a maju lepsi pristup..cest vynimkam na privatoch s viacerymi babami..
Presne tak.Ked je baba sama sa ti vie viac povenovat a co mi sedi,ze to robia s chutou,nic nehraju..Uz mame pobehane.Nevravim,zeby na privatoch boli zle ale predsa tam sa musia riadit pravidlami pasaka a vlastne maju tam aj dozor.
Paloo píše:S vlastnej skúsenosti môžem odoručiť Karin id 5539 čiernovláska robí sama, štíhla, príjemná, pekné 3ky kozy, čo si zaplatíš to si odšukáš. Striedanie polôh v pohode, fajka v cene.Treba sa objednať deň vopred, lebo máva nátresk. Ak pôjdeš za nou napíš ako si dopadol. Alebo prečítaj príspevky ostat. trtkáčov a vyber si podľa toho.
Robino píše:wewoov uchylny bratranec píše:Tazko ti radit, ked neviem, ake typy sa ti pacia a ake mas preferencie..kazdopadne sa uz budem opakovat po xy krat, odporucam navstivit slecnu, pani, ktora je sama na byte, kvoli tomu, ze taketo damy poskytuju vo vseobecnosti lepsie sluzby a maju lepsi pristup..cest vynimkam na privatoch s viacerymi babami..
Presne tak.Ked je baba sama sa ti vie viac povenovat a co mi sedi,ze to robia s chutou.Nevravim,zeby na privatoch boli zle ale predsa tam sa musia riadit pravidlami pasaka a vlastne maju tam aj dozor.
Escobar píše:Caute som tu novy na portali. Par privatov mam uz za sebou tak ak chcete mozem sa podelit o skusenosti. CO sa tyka ale Bratislavy tak to som tu tzv panic medzi navstevamiRad by som bol kebyze mi poviete cco a kde a kam . Mam rad prijemny pristup, zena nesleduje cas, starsie zeny mozu byt tiez. Nasiel som tu par starisich, ktore vyzeraju zaujimavo a stravil som tu par hodin citanim vasich prispevkov
len sa v tom uz ani neviem priznat
Hodim sem par ID a ak budete taky dobry tak mi strucne poradit , ktora je ok a ktora nie a co sa da u nej cakat
. Za oplatku sa budem delit so skusenostami s vami. MAm skusenosti z NR privatov a Zvolenskych ak by ste sa chceli opytat kludne . OK tu su tie zenske teda : 1, Vašnivá Mia 5547. VYzeraj vcelku ok aj postava aj prsia a asi to robi vo svojom sukromi co vy na nu?
alebo cislo 2,AĎKA 3410- ta postel vyzera luxusne a viem si predstavit ju v nej klatit
a cislo 3,melinda do22hod 5289- tie fotky su divne male, a neviem ci su to jej foto hm? cislo 4, STIHLA VERONIKA 5826- tak tato ma krasny popis, paci sa mi, ze je hlucna a aj ensputana, len ci je to pravda bol u nej uz niekto? cislo 5, Katka 3582-krasna rysovlaska hm krasne fotky vyzera velmi vzrusujuco. a posledna ktora ma zaujala:KIARA 3849- hm potetovana dracica, aspon tak vyzera. OK to je vsetko. Este malickost aby ste mi vedeli poradit, mam rad zeny , ktore nestopuju a su prijemne komunikativne, prsia nie su dolezite, ale zato zadocek musi byt dobry na klatenie. Odporucte mi ktoru mam navstivit a ja vam podam report ako sa panicka drzala
Samozrejme nabuduce dame daku mladu do 19 rokov
je ich tu mnoho a ja mam z toho radost: Caute klatici at pero stoji!!
Robino píše:Escobar zalezi na tebe co hladas.Ak hladas sukromnu bez pasaka tak tie prve,ktore mas v zozname.Ta Kiera je na private,ta ma pasaka.Tie sukromne vecsinou byvaju prijemne a spolocenske.Aj agent ti dal dobry tip.To uz zalezi na tvojej chuti,ktora ti sadne alebo ber to postupne ak mas prachy.
Späť na Priváty v Bratislave - Aktuálny stav
Registrovaní užívatelia: Google [Bot]