Pohlavne choroby

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Nový príspevokod LOTY » 21 Jan 2009 21:24

Ja už nie som tu nakoľko som nesúhlasila z fórami ktoré sa stali miestom konkurenčných bojov a administrátor to nechal tak. :roll:
LOTY

Nový príspevokod Paľo » 22 Jan 2009 07:49

Till píše:Palo..Palo..ty trtko...Mam vnutromaternicovy kanibalizmus..spojeny s exhumaciou starych babiek a naslednym konzumom.. :P :D :D

Ty si si ale užíval na privátoch aj bez kondómu :roll: .. a pochodil si toho dost :mrgreen: ..či len s ochranou to bolo :?:
Paľo

Nový príspevokod Paľo » 22 Jan 2009 07:50

LOTY píše:Ja už nie som tu nakoľko som nesúhlasila z fórami ktoré sa stali miestom konkurenčných bojov a administrátor to nechal tak. :roll:

no a odkial si, z akeho mesta :idea: , kolko mas rokov :?:
Paľo

Nový príspevokod LOTY » 22 Jan 2009 20:54

Ja bývam v Bratislave ale nie som na tejto stránke. :arrow:
LOTY

Nový príspevokod silvester » 23 Jan 2009 10:36

Paľo píše:
LOTY píše:Konkurenčné boje to poznám, ja sama si stojím za tým aby som mala istotu každý mesiac ty nevieš o tom zákone, že ak vedome na niekoho prenesieš pohlavnú chorobu hrozia ti 3.roky v base. :shock: Ja po novom roku robím veci len z ochranou a chodím každý mesiac na testy. Ak by mál klient tiež absolvované kompletné testy s negatívnym výsledkom ma nárok na zľavu 3x po 50% z ceny a som potom otvorená aj službám(orál bez, lizánie, bozkavánie atd) Myslim ,ze to je bezkonkurenčná ponúka mate pod kontrolou svoje zdravie a cenu ,ktorá je za tieto služby najlepšia na trhu. Ak mate pripomienky rada odpoviem :?: :P

no mňa by zaujímalo, aké máš ID :roll:

Je to Charlota na inych Karolina,ona napisala pravdive informacie o pohlavnych chorobach.Vsetkym s tebou suhlasim,len precital som si na tvoju osobu referencie a trocha ma zarazilo,ze v byte ta hygiena je nie moc dobra.Len musis aj vediet,ze dolezite je aj prostredie,ked pride niekto a citi pach a bordel, nie je prvy dojem dobry.Kto si potrpi na ciste prostredie,ten sa otoci a tym stratis klienta.Darmo budes ty po vsetkych strankach upravena,len podla prostredia si hned domysli,ze aky byt taka baba.Keby to napisali 1 alebo 2 tak by som pochopil,ze konkurencia sa teba obava.Len napisali to vsetci.Inac ostatne verim im,ze si prijemna a ze si to vychutnavas.Tam boli vsetci zajedno.Potom ti aj uveria ocom si tu pisala,len takto ta beru ako smudlu
silvester

Nový príspevokod LOTY » 24 Jan 2009 15:48

Robím čo môžem aby bolo v byte čisto, keby bol u mňa až taký bordel ako sa nechutné spomínalo nemala by som toľko stálych klientov. A je pravda , že možno nebolo v niektorom byte v minulosti tip top upratané ale hygienický to bolo ok. Treba si uvedomiť ,že s mnohými vecami som nemohla nič robiť ,keď ten byt bol v prenájme a vyzeral hrozne. Ale teraz som už z bytom spokojná a aj ostatní ,nakoľko svojim komfortom vyhovuje aj klientom niekoľko- hviezdičkových hotelov. :wink: 8)
LOTY

Nový príspevokod silvester » 24 Jan 2009 16:09

LOTY píše:Robím čo môžem aby bolo v byte čisto, keby bol u mňa až taký bordel ako sa nechutné spomínalo nemala by som toľko stálych klientov. A je pravda , že možno nebolo v niektorom byte v minulosti tip top upratané ale hygienický to bolo ok. Treba si uvedomiť ,že s mnohými vecami som nemohla nič robiť ,keď ten byt bol v prenájme a vyzeral hrozne. Ale teraz som už z bytom spokojná a aj ostatní ,nakoľko svojim komfortom vyhovuje aj klientom niekoľko- hviezdičkových hotelov. :wink: 8)

Ako som pochopil mas klientov z vyssej vrstvy,tak potom mozes byt spokojna.To su narocny klienti a tym vlastne si dobre natom.Oni vedia aj ocenit take slecny
silvester

Nový príspevokod lyzal » 26 Jan 2009 15:36

LOTY je jedno z mala dievcat z tejto branze ktora sa ku klientom sprava vzdy milo. A byt, v tom ktorom je teraz ma velmi stiesnene podmienky a aj napriek tomu je zariadeny utulne a najlepsie ako sa da a aspon ja mozem povedat, ze som sa tam citil prijemne.
lyzal

No, ja som tutaj celkom na začiatku fóra ...

Nový príspevokod peto77 » 22 Apr 2009 12:48

... písal že bolo bez tak či niečo nemôže byť, ale teraz mi robili kompletné predoperačné vyšetrenie ... nemám HIV, syfilis, ani hepatitídu :)

Zdravej & bezpečnej šukačke zdar!
peto77

Re: No, ja som tutaj celkom na začiatku fóra ...

Nový príspevokod Privat_walker » 27 Máj 2009 17:53

peto77 píše:... písal že bolo bez tak či niečo nemôže byť, ale teraz mi robili kompletné predoperačné vyšetrenie ... nemám HIV, syfilis, ani hepatitídu :)

Zdravej & bezpečnej šukačke zdar!

super ze mas preoperacne vysetrenie za sebou ale to ti brali len krv, to ze mas HIV ci syfilis negativne je len dobre lebo to by bol vazny pruser, ale skuste si dat fesaci spravit aj vyter u urologa ci dermatovenerologa na chlamidie, kvapavku, ureaplazmu, mykoplazmu, rozne bakterie ... atd. nemusite mat vobec ziadne tazkosti a kludne nieco tam moze byt.
Privat_walker

Re: Oral bez

Nový príspevokod svarog123 » 09 Jún 2010 17:44

Orgazmix17 píše:Chlapi ale teraz vazne... odlozte lekarske skripta a paranoidne nazory, lebo keby to bolo v skutocnosti s chorobami az take zle, to by som naozaj uz mohol chodit vsade s ruskou na hlave a vytah privolavat v rukaviciach. Vseobecne povedane, akekolvek riziko ktore je mensie ako to ze sa zabijem najblizsie na ceste autom je podla mna prijatelne :lol: . Zaujimali by ma ale realne skusenosti tych, ktori pravidelne chodia na privaty, najlepsie aj niektore babenky keby prispeli, ak toto citaju.

Naozaj by som rad vedel aka je sanca nieco chytit (a tym myslim cokolvek) pri nechranenom, a to zdoraznujem, vyhradne ORALNOM sexe, za predpokladu ze sa vyhnem zenam z ulice, idem na "slusny" privatik, a vidim ze sa babenka o seba stara. Viem ze je to relativne a moze sa najst cista kocka na ulici a nakazena na luxusnom private, ktora na to vobec nevyzera (a ani o tom este nevie), ale pravdepodobnejsie je to naopak.

Takze kto ma rad oral bez a ma vlastne skusenosti (ci uz pozitivne, negativne), alebo navrhy ako sa vyvarovat neprijemnosti, sem s nimi! :idea:

Napriklad taky HPV virus, Nedavno so mcital clanok ze vo Velkej britanii je z toho epidemia a ten HPV sa rozsiril prave oralnym sexom. Virus podla toho kde sa nachadza sposobuje rakovinu krcku matenice, rakovinu hrtana.
svarog123

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Google [Bot], marpo