Paľo píše:LOTY píše:Konkurenčné boje to poznám, ja sama si stojím za tým aby som mala istotu každý mesiac ty nevieš o tom zákone, že ak vedome na niekoho prenesieš pohlavnú chorobu hrozia ti 3.roky v base.Ja po novom roku robím veci len z ochranou a chodím každý mesiac na testy. Ak by mál klient tiež absolvované kompletné testy s negatívnym výsledkom ma nárok na zľavu 3x po 50% z ceny a som potom otvorená aj službám(orál bez, lizánie, bozkavánie atd) Myslim ,ze to je bezkonkurenčná ponúka mate pod kontrolou svoje zdravie a cenu ,ktorá je za tieto služby najlepšia na trhu. Ak mate pripomienky rada odpoviem
![]()
no mňa by zaujímalo, aké máš ID
LOTY píše:Robím čo môžem aby bolo v byte čisto, keby bol u mňa až taký bordel ako sa nechutné spomínalo nemala by som toľko stálych klientov. A je pravda , že možno nebolo v niektorom byte v minulosti tip top upratané ale hygienický to bolo ok. Treba si uvedomiť ,že s mnohými vecami som nemohla nič robiť ,keď ten byt bol v prenájme a vyzeral hrozne. Ale teraz som už z bytom spokojná a aj ostatní ,nakoľko svojim komfortom vyhovuje aj klientom niekoľko- hviezdičkových hotelov.![]()
peto77 píše:... písal že bolo bez tak či niečo nemôže byť, ale teraz mi robili kompletné predoperačné vyšetrenie ... nemám HIV, syfilis, ani hepatitídu
Zdravej & bezpečnej šukačke zdar!
Orgazmix17 píše:Chlapi ale teraz vazne... odlozte lekarske skripta a paranoidne nazory, lebo keby to bolo v skutocnosti s chorobami az take zle, to by som naozaj uz mohol chodit vsade s ruskou na hlave a vytah privolavat v rukaviciach. Vseobecne povedane, akekolvek riziko ktore je mensie ako to ze sa zabijem najblizsie na ceste autom je podla mna prijatelne. Zaujimali by ma ale realne skusenosti tych, ktori pravidelne chodia na privaty, najlepsie aj niektore babenky keby prispeli, ak toto citaju.
Naozaj by som rad vedel aka je sanca nieco chytit (a tym myslim cokolvek) pri nechranenom, a to zdoraznujem, vyhradne ORALNOM sexe, za predpokladu ze sa vyhnem zenam z ulice, idem na "slusny" privatik, a vidim ze sa babenka o seba stara. Viem ze je to relativne a moze sa najst cista kocka na ulici a nakazena na luxusnom private, ktora na to vobec nevyzera (a ani o tom este nevie), ale pravdepodobnejsie je to naopak.
Takze kto ma rad oral bez a ma vlastne skusenosti (ci uz pozitivne, negativne), alebo navrhy ako sa vyvarovat neprijemnosti, sem s nimi!
Registrovaní užívatelia: Google [Bot], marpo