Pohlavne choroby

Všeobecná diskusia k erotickým službám.

Pohlavne choroby

Poslaťod Tibor » 01 Dec 2006 08:10

Cawte.
Tak chlapi.
Tych ponuk je tu dost.
Vacsina bab ponuka niektore sluzby bez ochrany.
A ako tak citam, vela z vas tieto sluzby aj vyuziva.
Nemyslim teraz priamo suloz bez ochrany, ale skor ten oral.
Nebojite sa, ze sa niecim nakazite (HIV, kvapavka, syfilis,...)?
Podla mna staci na prenos tychto chorôb aj takyto sex.
Alebo mate skôr ine skusenosti?
Tibor

Poslaťod eman » 05 Dec 2006 18:53

Ahoj Tibor, ano mas pravdu daju sa chyti tieto choroby a mnoho inych aj nechranenym oralnym sexom. Raz som bol na private a ziadal od babenky oralik bez gumy, ale nechcela tak sme sa rozkecali a potom som pochopil ze coho sa tak boji odvtedy uz len s gumou. Totiz sama mi povedala ze pozna min. 3 baby co pracuju na bratislavskych privatoch a su HIV+ nechcela mi poveda kde len ze niekde v Ruzinove, takze bacha ono je to zatial u nas na SR take ticho pred burkou, podla statistik sme na tom dobre, ale ten boom s pribudajucimi nakazanymi ludmi este len dojde !!!

p.s. vyhybajte sa ukrajinkam pracujucich na nasich privatoch
eman

Poslaťod peto77 » 11 Dec 2006 01:57

eman, nevieš dačo presnejšie o tých pozitívnych? bol som v ružinove, bolo bez, tak neviem ...
peto77

Poslaťod Palino » 11 Dec 2006 19:37

peto77 píše:eman, nevieš dačo presnejšie o tých pozitívnych? bol som v ružinove, bolo bez, tak neviem ...

Nuz tak Ty si dobry fas ked si chcel bez. Akoze fakt sa na mna nikto nehnevajte, ale toto je ignorantstvo.
Treba si trosku o tom precitat a nie len tak such sem suh tam a to este aj bez... Potom sa necudujte ...
Palino

odpoved

Poslaťod achilles » 21 Jún 2007 10:20

achilles

To je tá pravá téma.!!!!!

Poslaťod kolo » 10 Jan 2008 22:17

Klobúk dolu patkomatko ako keby si mi to z úst vytrhol. Ja osobne by som nikdy vživote do žiadnej bez ochrany nešiel.Či to je fajka ,trtkačka ani lízačka. Taká čo ponúka služby bez ochrany ako na bežiacom páse má obrovskú šancu na HIV. Stačí si to zrátať. Till už ošukal každú jednu babenu v BA takže má na beton HIV-len o tom ešte nevie. Zbytočne ide babena raz za mesiac na kontrolu.Stačí ked ju prefikne taký a už jej ani boh nepomôže.Som zubár a niečo o HIV viem. Ten kto si myslí že pri lízaní ,bozkávaní alebo fajke to nedostane je velmi na omyle.Paradentóza je nejrozšírenejším rozdávačom a prijímatelom HIV. A priznajme si komu aspon raz za čas nezakrváca ďasno??? Nič na svete by ma nedonútilo to robyť bez ochrany a ani len sa bozkávať.Podľa statistiky je každá 17-ta prostitútka nakazená. Zrátajte si teda aká je tá šanca podľa vás malá...Ďakujem pekne ale neprosím si.HIV sa vie vo vašom tele schovávať niekoľko mesiacov ba až rokov,koľko báb stihneš nakazyť ty sám ,a pritom o tom ani nevieš.Prvá otázka ktorú sa opýtam ked si zavolám nejakej babene je či sa dá dohodnúť aj bez ochrany.Ak povie že nie je problém tak u mňa skončila.Jedine taká ktorá povie že len s ochranou je na 98% zdravá a to je už naozaj dobré číslo.Takže páni roznášači prajem vám krásne čakanie na tie 3 písmenká(HIV)...
Obrázok užívateľa
kolo
MÁM ZAKÁZANÝ VSTUP

Poslaťod jerry » 11 Jan 2008 07:32

Kolo, myslim ze ucelom tejto diskusie nie je pisat kto "z nas" ma pohlavnu chorobu, ale pisat o tom ktora z privatu ma pohlavnu chorobu. To ze till chodi sukat po privatoch je jeho sukromna vec a to ci ma HIV ty urcite nevies. Len ak by si bol jeho doktor, no aj v tom pripade si viazany mlcanlivostou o zdravotnom stave pacientov -:))) . Radsej napis na ktorom private urcite nic nechytis, resp. kde je urcite "ciste". Pointa v tvojom clanku je urcite zaujimava a minimalne na zamyslenie. :D
jerry

Normal

Poslaťod Till » 11 Jan 2008 21:23

kolo ved ja cakam na tie tri pismenka..-SEX!!!! :D
Till

Poslaťod cestovatel » 12 Jan 2008 20:25

Ale ale ale, zacali sme si tu pisat picoviny? Za akym ucelom?

Pravdepodobnost nakazy HIV pri bozkavani je MINIMALNA. Z historie je znamy len jeden pripad takejto nakazy. Zrejme islo o "vasnive" bozkavanie pri ktorom doslo ku kontaktu krvi (asi ranka na peri, jazyku, alebo tak).

Takze treba sa mat na pozore, to je jasne! Ale strasit hlupostami? To nema vyznam. Mat informacie je prospesne. Ale iba vtedy ak su presne a pravdive.

Keby sme mali ist do detailov, tak to by si si vlastne ani nemohol zasunut do ziadnej, ci uz ju zbalis v bare alebo na plavarni, lebo tam je tiez sanca, ze ma HIV. Pripadne inu pliagu. Nositelkami pohlavnych chorob nie su len kurvy, ale aj normalne zeny (nazvime ich promiskuitne).

Ked sa zoznamis s nejakou babou, nasadis jej pas cudnosti, pockas tri tyzdne (inkubacna doba HIV), zoberies ju na kramare a po tyzdni, ked Ti oznamia vysledky, si s nou ides zasukat? Mas to premyslene, gratulujem. Nezabudni ten pas cudnosti dobre zamykat :-P
cestovatel

Normal

Poslaťod Till » 12 Jan 2008 20:53

Myslim si ze tento prispevok od Cestovatela je velmi adekvatny a pravdivy!!! Super Cestovatel :!:
Till

ajajajaj

Poslaťod patkomatko » 13 Jan 2008 15:01

blahozelam boys, je to vasa vec aky mate pristup, trosku mi to pripomina gamblovanie, len s tym rozdielom, ze ked chytis, nerozchodis. skus prezentovat svoj nazor HIV pozitivnemu alebo pozitivnej babenke, co si len tak nevinne sukla a zrazu sa zacala citit divne az pokym jej nepovedali ze to ma...ta ta presvedci velmi rychlo.

pri predstave, ze k.u.r.v.a. ma v priemere okolo sto chlapov mesacne (a nedal by som ruku do ohna ze vsetci v nej boli s gumou...) a ta vasa ??ospevovana?? podpriemerna adriana, co ani zdaleka nevyzera ako naznacuju jej foto, to robi nie prvy rok, sa mi zdviha zaludok ze by som mal takej lizat susku alebo si nechat fajcit bez gumy. sorry guys ale to je fakt hazard hrubeho zrna. ale good luck boys, snad vas to obide a nic nechytite...ja to riskovat nebudem. mne staci aj jeden pripad v hitorii na to, aby som nesiel do takeho hazardu...nezabudnite, ze mate doma vacsina z vas manzelky alebo priatelky alebo milenky, tak majte uctu aspon knim a nenakazte ich...

hawk.
patkomatko

Normal

Poslaťod Till » 13 Jan 2008 16:05

patkomatko ja nemam doma manzelku :!: :D Mysliš ze ak zbališ na discoteke babenku tak ta nemusela mat v sebe 100 ocasov..?? :wink: Ak zoberieme do uvahy ze tato discotekova babenka ti da hned v ten vecer zasukat tak z toho predsa vypliva ze je to discočubka..!! :wink: takze.... Mimochodom teraz sa v Polsku stalo ze typek isiel do bordelu šukat a stretol tam svoju manželku.... :wink: takze...
Till

Poslaťod noroBA » 14 Jan 2008 22:11

Až 75 percent všetkých nákaz HIV vzniklo heterosexuálnym stykom. Proti infekcii HIV/AIDS syndrómu získaného zlyhania imunity, totiž napriek rokom výskumu stále neexistuje učinná očkovacia latka. Infekcia sa dá liečiť ale stále nie úplne vyliečiť. Nakaziť sa môžete iba troma spôsobmi a to: pohlavným stykom, krvou a prenosom z matky na dieťa. Tri štvrtiny HIV pozitívnych sa nakazili pri nechránenom vaginálnom, análnom alebo orálnom sexe. Pri klasickom pohlavnom styku je žena vo väčšom riziku ako muž. Najmä preto, že v ejakuláte muža je viac buniek, ktoré môžu niesť vírus HIV. Najvyššie riziko však predstavuje nechránený análny styk, pri ktorom sa často zraňuje jemne tkanivo okolo konečníka a to umožnuje ľahšie prenikanie vírusu. Aj pri orálnom sexe je menšie riziko prenosu HIV. Spoločenské bozkávanie nie je nebezpečne, lebo v slinách sa vírus nachádza v stopovom množstve. Menšie riziko hrozí pri "náružlivejšom bozkávaní". Pozor si treba dávať tiež pri paradentóze spojenej s krvácaním ďasien, kedy by sa HIV mohol preniesť krvou.
Obrázok užívateľa
noroBA

Normal

Poslaťod Till » 15 Jan 2008 14:30

Diki NoroBA :!: Precital som si tento tvoj prispevok a zaroven mi tento tvoj prispevok aj nieco dal!!
Till

Poslaťod patkomatko » 15 Jan 2008 15:03

noro to vystihol a pekne okopiroval odniekal, ale pointu a zakladne rizika vystihol perfect...treba si len uvedomit, ze tych chorob je daleko viacej, nie je to len HIV syfilis a pod. je kopec kopec vselijakych menej alebo viac zavaznych ale velmi velmi nerpijemnych chorob ktore vedia narobit zo zivota peklo. vselijake kozne a neviem co, na niektore su lieky na niektore nie, raz chytis a zijes s nimi do konca zivota. mam kamarata mudr. a ten ked mi rozpraval co vsetko mozes chytit, nechcel som uz chytit ani klucku na dverach...
patkomatko

Ďalší

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: marpo