poulicne kurvicky

Budeme radi, ak našim návštevníkov poradíš, kde, čo, ako a za koľko :)

Re: poulicne kurvicky

Nový príspevokod ejkejej2002 » 05 Feb 2012 19:53

čaute chcel by som sa vas spytať...či mate nejake skusenosti s tou ženskou na starej ceste z Nitry do Bystrice...taka čiernovlaska dobre stavana :) išiel som minule okolo..a celkom ma zaujala....postava pri nejakej odbočke ...
ejkejej2002

Nový príspevokod Lezec » 19 Feb 2012 12:07

Trebisov, neviete niekto kde stavaju? Chystam sa tam sluzobne, rad by som sa na tie zveri pozrel
Lezec

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 19 Feb 2012 13:41

Lezec píše:Trebisov, neviete niekto kde stavaju? Chystam sa tam sluzobne, rad by som sa na tie zveri pozrel

Ahoj, tu sa docitas viac o poulicnych kurvickach v Trebisove :)

http://korzar.sme.sk/c/6233206/vlna-syf ... ujuca.html
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod paťkaa » 19 Feb 2012 14:10

Ahojte!
Čírou nahodou som si vsimla ze je tu diskusia aj o mne(patricia z panonskej)
Trosku som sa sklamala ked som si ich precitala ale pravdqze ma niektory aj potesily.
Viem ze podaktory sudia to ze pracujem aj vonku ale na druhej strane si myslim ze ziva reklama je vzdy lepsia,a to ze tam pracujem neznamena to ze som volaka narkomanka ktora si zaraba na drogy!! A co sa tyka tej madarskej audiny tak si nemyslíte ze keby sme mali zle zaujmy s vami tak by stal tak pred vasim zrakom?je tam s mojej a pripadne vasej bezpecnosti .Ja si myslim ze to odradi len chlapov ktory nemaju dobre umysli . Pekny den prajem.
paťkaa

Nový príspevokod Lezec » 19 Feb 2012 17:56

Prave preto som to chcel vidiet nazivo, na poulicne neleziem, zaujima ma ale ako to vypada.
Lezec

Nový príspevokod wewoov uchylny bratranec » 19 Feb 2012 21:31

Jasne, chapem..si podobny investigativec, ako ja..Zial, na vychod nechodim, naposledy som tam bol, ako pionier na Zemplinskej sirave,,
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Obrázok užívateľa
wewoov uchylny bratranec

Nový príspevokod bananko01 » 21 Feb 2012 15:00

pattka .........aj dobre ze pises,aspon budeme vediet co ssi trosku zac.Anahodou nejake fotky ??
bananko01

Predchádzajúci

Späť na Skúsenosti z privátov na Slovensku

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Registrovaní užívatelia: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný