čaute chcel by som sa vas spytať...či mate nejake skusenosti s tou ženskou na starej ceste z Nitry do Bystrice...taka čiernovlaska dobre stavana išiel som minule okolo..a celkom ma zaujala....postava pri nejakej odbočke ...
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!
Ahojte! Čírou nahodou som si vsimla ze je tu diskusia aj o mne(patricia z panonskej) Trosku som sa sklamala ked som si ich precitala ale pravdqze ma niektory aj potesily. Viem ze podaktory sudia to ze pracujem aj vonku ale na druhej strane si myslim ze ziva reklama je vzdy lepsia,a to ze tam pracujem neznamena to ze som volaka narkomanka ktora si zaraba na drogy!! A co sa tyka tej madarskej audiny tak si nemyslíte ze keby sme mali zle zaujmy s vami tak by stal tak pred vasim zrakom?je tam s mojej a pripadne vasej bezpecnosti .Ja si myslim ze to odradi len chlapov ktory nemaju dobre umysli . Pekny den prajem.
Jasne, chapem..si podobny investigativec, ako ja..Zial, na vychod nechodim, naposledy som tam bol, ako pionier na Zemplinskej sirave,,
Chceš-li, trap se, že ti v kapse zlaté mince nechřestí. Nemít žádné kamarády tomu já říkám neštěstí. Nemít prachy - nevadí. Nemít srdce - vadí. Zažít krachy - nevadí. ZAŽÍT NUDU- JÓ, TO VADÍ !!!